Inlägg från: Piilan |Visa alla inlägg
  • Piilan

    Boråsbrudar 2011

    Hej hänger gärna med här men får ta och göra en kort presentation av mig...
    Bor lite utanför Borås med sambo o två barn vi ska gifta oss i början av aug. Gällande plats för vigsel och fest så är brämhults kyrka bokad men fest lokal är fortfarande inte klart... Ellagården står just nu högst på listan... Det vore praktiskt med "all inclusive" bröllop med två små barn... men det kostar ju också! Klänning har jag inte hunnit titta på änn men fotograf och hår och make är bokat så lite har vi hunnit med iallafall...

  • Piilan

     


    chriss82 skrev 2010-08-31 19:29:22 följande:
    Hestrastugan var inget för oss. Tyckte lokalen va jättetråkig. Ålgården ligger ju fint, men stort minus att toaletterna ligger i annan byggnad. Kikade bara in genom fönstret för det var ingen där, men blir inte Ålgården heller. Jag jämför ju allt med fina, mysiga Ellagården nu. Dumt att vi var där först.....

    ja så känner vi me har kollat på flera lokaler/bygdegårdar men gillar Ellagårdens enkla vita rena linje... Så jag har nog bestämt mig ska bara övertyga finansiärerna och m2b om att det är värt pengarna.. Vet du om man får ordna med egen skumpa eller om man måste ta deras? Vi hade också ålgården men toaletterna blev det fällande... det är ju väldigt mysigt där inne! Vi har inte varit på någon guidad tur på Ellagården får nog bli till att boka en sådan så man kan ställa alla tusen frågor... ;)

  • Piilan

     


    AnnC81 skrev 2010-09-01 07:55:08 följande:
    Nej man kan ju inte riktigt jämföra Ellagården och en sportstuga/bygdegård.. det hänger ju lite på budget och prioritering av saker. För oss är det inte viktigast att det ska vara så fint som möjligt även om det så klart hade var kul, men det viktigaste är att vi kan ha en fest för alla våra nära och kära och att vi alla har roligt. Sen har vi ju ett hus som måste prioriteras också, hade vi inte haft det så hade vi kanske kunnat lägga undan mer... i vinter ska köket renoveras och det ska också bli grymt kul :) (eller ja, mest kul när det är färdigt då kanske, haha) Sommaren 2011, ja det är sant, det roliga blir kvar.. :) Det var svårare än vad man trodde det här med ringar, och att det ska passa... jag har ju nästan bestämt mig för att göra om min förlovningsring nu eftersom den inte passar med något annat... Ja man får tänka efter ordentligt iaf. Ska iaf att kolla om klänning, återkommer :) Jag tycker lite synd om min m2b nu, vi är båda två tokförkylda och om ett par timmar måste han flyga till Mexico.. fick reda på detta igår kl halv fem. Vi är inte så glada... hela helgen förstörd och så skulle vi börja på en buggkurs nästa vecka. Åh vad jag känner att jag måste klaga av mig hehe, fel forum kanske...

    Ja vi håller som sagt på att diskutera här hemma om det är värt pengarna samtidigt så har vi inte så mycket tid till att pyssal och greja med två små barn och då är det ju toppen att det finns ett alternativ där man kan "köpa" tjänsterna men men vi får se vad det blir... O ne det är inte roligt att renovera köket men det är såå roligt när det är klart!!! Det är helt klart en prövning för relationen att vara utan "husets hjärta"  :)

  • Piilan

    Nu har vi fått gjort en hel del Har bokat lokal det blev Ellagården TJOHOO!! Sen är inbjudningslistan klar så vi har börjar o kolla upp alla adresser. Vi ska skicka ett save the date kort eftersom vi gifter oss mitt i semestertider... är det nån mer som ska skicka sådant?

  • Piilan

     


    chriss82 skrev 2010-10-03 11:58:34 följande:
    Åh va kul :) Vi ska också ha vår fest där. Hur många är ni? Ska ni ha 3rätters eller buffe? Vi lutar åt buffe, men med en förrätt som står på bordet när gästerna kommer.   Vårt planerande har stått ganska stilla. Har ju bokat kyrka o festlokal, och vet ungefär vilken klänning jag ska ha. Så de stora bitarna är ju färdiga. Fotograf är nästa sak att kolla upp.

    Ledsen att jag inte svarat innan nu på ditt inlägg!
    Det är 81 inbjudna men hur många det blir som kommer får vi se... Vi ska ha italiensk inspirerad buffe och en förrätt som står framme. Det är nog bäst tror jag. dessert hoppar vi över det känns överflödigt då det kommer tårta lite senare! Ja vi grejar med Save the date kort nu! Annars händer det inte så mycket klänning har jag inte ens kollat på det hinns med nästa år! Ringar är klara ja vi är nog i fas! Justnu iallafall :)

  • Piilan

    Var det någon mer än vi som har bokat Ellagården som är med i denna nya tråden?!

  • Piilan

    Allt bara krånglar...
    Här har det hänt mycket men inte så roliga saker...
    Känns som att ge upp bröllop 6 aug är nära!
    Men det är bara att ta nya tag letar just nu efter ny lokal och nytt bageri!
    Någon här som vet ett bageri som gör moussetårtor?
    Sambon försöker peppa mig...

  • Piilan
    AnnC81 skrev 2011-01-17 12:40:56 följande:
    Det låter inte alls kul! :/ Är det lokalen som strular alltså? Vart skulle ni vara?
    Det kommer säkert att lösa sig för er, ni har ju över ett halvår på er.  Vad är ni ute efter?
    Angående tårtor, Gullkragen ska vara väldigt bra vad jag hört, och de gör moussetårtor också. www.gullkragen.se/

    Här har precis inbjudningskorten skickats, har en liten klump i magen som undrar om allt blivit rätt nu - nu går det ju inte att ändra på något i inbjudan :) Men jag tror det blir bra! Det känns iaf väldigt mycket mer verkligt just nu! På lördag ska vi ha möte med restaurangen och gå igenom allt med mat och lokal.
    21 maj 2
    nej det kan man lugnt säga...
    Vi skulle vara på Ellagården men det stod i bt att de begärt likvidation och de har inte svarat på mina mail... så jag vågar inte chansa på dem... det var ju där vi ville ha vår bröllopsfest men det känns för osäkert!
    Gullkragen är den som klart har bäst tårtor i staden och vi skulle bäställt därifrån vilket var bestämt sedan länge men då har de semesterstängt just när vi ska gifta oss otur ala otur!!!
    Vi vill ha ett ställe där de fixar mat, dukning dvs rubbet! gärna lite speciell miljö ex lantligt eller så svårt att förklara!
    Vart ska ni vara?
  • Piilan
    RockTroll skrev 2011-01-17 12:45:29 följande:
    Jag bor precis vid gullkragen och det är farligt för figuren haha Tungan ute dom är supertrevliga där och vi brukar både köpa bröd och fika där allt för ofta haha.
    Bröllop 28/5 rocktroll.blogg.se
    Jag vet vi köper alla våra tårtor där deras mousse
    tårtor är helt underbara...
  • Piilan
    Fossing77 skrev 2011-01-17 13:20:10 följande:
    Här försökte jag snoka på din profil, men vilket fint meddelande det dök upp då! "du är oinbjuden till denna profil" haha! Förstår ju vad som menas, men det lät så argt ;)
    Samma här tycker också det lät så arg he he :)
Svar på tråden Boråsbrudar 2011