• AnnC81
    Äldre 19 Aug 19:35
    99848 visningar
    577 svar
    577
    99848

    Boråsbrudar 2011

    Då var det dags att Boråsbrudar som gifter sig 2011 får en egen tråd! :) 


    21 maj är det dags för oss. När är det dags för er? 


    21 maj 2011
  • Svar på tråden Boråsbrudar 2011
  • A6 vis
    Äldre 19 Aug 19:53
    #1

    Jag hoppas att gör rätt med denna tråd.....

    vi gifter oss den 2 juli

  • RockTr­oll
    Äldre 19 Aug 20:15
    #2

    Hej igen! Vi gifter oss 30:e Juli i seglora bygdegård. Temat är 50-tal/rockabilly. Än så länge är det mesta bara planerat, måste bara ha pengar att verkställa det mesta men ring ska nog köpas i dagarna åtminstone :) Jag är för övrigt nyinflyttad från Göteborg och har bott här i knappt ett halvår så blir ju mycket googlande för att hitta saker i trakten.

  • AnnC81
    Äldre 19 Aug 20:37
    #3

    A6vis, det ser rätt ut! :) 


    RockTroll, så du är också från Gbg, jag med! Har bott i Borås i två år nu... har varit mycket googlande här med :P Var i Gbg är du ifrån och hur kom det sig att du hamnade här?  


  • RockTr­oll
    Äldre 19 Aug 21:28
    #4
    AnnC81 skrev 2010-08-19 20:37:28 följande:
    A6vis, det ser rätt ut! :)  RockTroll, så du är också från Gbg, jag med! Har bott i Borås i två år nu... har varit mycket googlande här med :P Var i Gbg är du ifrån och hur kom det sig att du hamnade här?  
    Jag är inte ursprungligen från Göteborg men bodde där i 4 år :D jag är norrlänning egentligen. Vi bodde vid Frölunda Torg och fick nog när det var skottlossning utanför våran byggnad och vi har en liten dotter som gärna är ute och leker, så det kändes inte så säkert. Min blivande man är från Borås så det kändes som ett lätt val då vi ville komma bort så fort som möjligt så vi tog vårat pick och pack och flyttade samma månad som vi bestämt oss. Om vi hade velat bo i ett finare/säkrare område så hade vi ju säkerligen fått stå i bostadskö i flera år och det orka vi inte med.

    Själv då? Vart ifrån göteborg är du?

  • AnnC81
    Äldre 19 Aug 21:47
    #5
    RockTroll skrev 2010-08-19 21:28:57 följande:
    Jag är inte ursprungligen från Göteborg men bodde där i 4 år :D jag är norrlänning egentligen. Vi bodde vid Frölunda Torg och fick nog när det var skottlossning utanför våran byggnad och vi har en liten dotter som gärna är ute och leker, så det kändes inte så säkert. Min blivande man är från Borås så det kändes som ett lätt val då vi ville komma bort så fort som möjligt så vi tog vårat pick och pack och flyttade samma månad som vi bestämt oss. Om vi hade velat bo i ett finare/säkrare område så hade vi ju säkerligen fått stå i bostadskö i flera år och det orka vi inte med. Själv då? Vart ifrån göteborg är du?
    Haha vad kul, jag är från Frölunda :P Du måste ha bott i stjärnhusen eller? Det var där det var skottlossning nyligen har jag för mig... jag bodde i stjärnhusen när jag var 9-18 år, det var bättre då... hehe. Har bott lite överallt i Frölunda efter det, i sjukhus byggnaden, på Gånglåten, i "käppen", i Ruddalen och Flatås. Jobbade till o me på Ica Kvantum i några år ;) 
    Förstår att ni ville komma bort till ett lugnare ställe, det har verkligen blivit värre i Frölunda de senaste åren... men fint på torget nu. 

    Jag kom till Borås för att min blivande man är från Tranemo, vi flyttade ihop på mitten så att båda kunde behålla sina jobb. Så jag jobbar fortfarande i gbg, segt med pendlingen men så är det! Det är det värt för att få vara med sin älskade. ;) Och dessutom trivs jag ganska bra här lite utanför storstan, tycker det är rätt mysigt :)


  • Sommar­en 2011
    Äldre 19 Aug 23:38
    #6

    Och här är det också Borås! Fast inte inflyttad, utan en riktig inbiten sådan :)! Vi ska gifta oss 2 juli. Vi har bokat stället vi ska vara på (och betalat anmälningsavgiften, puh) och vi kommer gifta oss i trädgården där. Antingen med präst eller borgeligt. Vi ska dock inte vara här hemma utan en bit utanför Gbg!

    Vårt tema är lite chanel-inspirerat. Tänkte oss creme + svart genomgående och så massor av härliga, gärna vilda, lite busiga blommor.

    Just nu funderar jag mycket på en klänning som jag sett, men ej kan hitta. Den verkar vara med ett separat liv och så två olika kjolar. En lång till vigseln och sedan en kort till partyt. Såg ut att vara helt i tyll, med ett svart smalt satinband i midjan. Superfin, men hittar den inte någonstans...   

    Ser så mycket fram emot juli!! Och det blir mysigt att följas åt i tråden här! 

  • AnnC81
    Äldre 20 Aug 07:27
    #7

     


    Sommaren 2011 skrev 2010-08-19 23:38:07 följande:
    Och här är det också Borås! Fast inte inflyttad, utan en riktig inbiten sådan :)! Vi ska gifta oss 2 juli. Vi har bokat stället vi ska vara på (och betalat anmälningsavgiften, puh) och vi kommer gifta oss i trädgården där. Antingen med präst eller borgeligt. Vi ska dock inte vara här hemma utan en bit utanför Gbg!Vårt tema är lite chanel-inspirerat. Tänkte oss creme + svart genomgående och så massor av härliga, gärna vilda, lite busiga blommor. Just nu funderar jag mycket på en klänning som jag sett, men ej kan hitta. Den verkar vara med ett separat liv och så två olika kjolar. En lång till vigseln och sedan en kort till partyt. Såg ut att vara helt i tyll, med ett svart smalt satinband i midjan. Superfin, men hittar den inte någonstans...   Ser så mycket fram emot juli!! Och det blir mysigt att följas åt i tråden här! 

    Välkommen, behövs lite inbitna Boråsare i den här tråden också hihi :)
    Låter som ett härligt tema ni har tänkt ut! Vart ska ni vara nånstans?
    Låter som en fin klänning du sett också, störande att du inte kan hitta den :/ Men det är ju ett tag kvar så håller tummarna för att du hittar nåt liknande!


     


  • A6 vis
    Äldre 20 Aug 08:21
    #8

    Jag har ringe igår till gingri bygdegård, men den var förboka av ett annat på men jag hoppas att de inate ska ha den,.,...

    Maten boka idag.

  • AnnC81
    Äldre 20 Aug 08:34
    #9

     


    A6 vis skrev 2010-08-20 08:21:29 följande:
    Jag har ringe igår till gingri bygdegård, men den var förboka av ett annat på men jag hoppas att de inate ska ha den,.,...Maten boka idag.

    Men ni hade kollat på Bredared också va? Har ni prel.bokat det ifall det inte bilr ledigt på Gingri?
    Har ni bestämt vad det blir för mat när ni ska boka idag?

    Hur gör ni alla med transport förresten? Eller iofs vissa av er kanske inte ens behöver det som ska gifta sig på plats... men jag vill gärna åka i en fin bil från kyrkan till festen.. har kollat på http://www.bfm.nu/boras.htm men det är ju svindyrt, så mycket tänker jag inte betala för att åka bil i en kvart eller en halvtimme :/


  • AnnC81
    Äldre 20 Aug 08:39
    #10

    A6-vis, kom på att Rångedala har en bygdegård också som jag hört är bra.. och Ymergården är visst populärt för bröllopsfest, ligger närmare er kyrka med.


Svar på tråden Boråsbrudar 2011