• Svar på tråden Maj 2011 del 3
  • Marängtrollet

    Hej!
    Får jag också vara med? =)

    Vi gifter oss 7 maj nästa år och har precis fått bekräftelse på kyrka och lokal så det känns skönt..Västkusten är ju poppis!
    Har nog tänkt ha klassiskt västkusttema med blåmusselskal och ljuslyktor på borden, men tar tacksamt emot tips på hur inbjudningarna kan se ut?

    Har ni redan köpt klänning? Hjälp, då ligger jag mil efter er..=)

  • kikki kikki

     


    Marängtrollet skrev 2010-07-27 21:30:13 följande:
    Hej!Får jag också vara med? =)Vi gifter oss 7 maj nästa år och har precis fått bekräftelse på kyrka och lokal så det känns skönt..Västkusten är ju poppis!Har nog tänkt ha klassiskt västkusttema med blåmusselskal och ljuslyktor på borden, men tar tacksamt emot tips på hur inbjudningarna kan se ut?Har ni redan köpt klänning? Hjälp, då ligger jag mil efter er..=)

    vi gifter oss också den 7 maj i kungälv.

    välkommen

  • Marängtrollet

    Tack snälla=)
    Vi tar Fjällbacka kyrka.
    Lite pirrigt men kul!

  • SnowFairy

    Nu var det ett bra tag sedan jag skrev här i Maj-tråden, men det har inte hänt så mycket på bröllopsfronten på ett tag nu för oss. MEN nu har jag beställt, efter en tids betänketid, min klänning med stort K. Aspera 4042 blev det och jag är så glad. Jag var länge fäst vid en klänning från sincerity bridal, men så när jag provade Aspera-klänningen igen så kändes det helt rätt :D


    Vi har även börjat skriva på vår gästlista samt börjat titta runt efter platser som skulle passa för vår vigsel. Jag har även börjat rita lite på inbjudningarna, men det är ett tag kvar innan det kommer bli helt klara.


    I förrgår satt även sambon och funderade på både musik och vigsellöfte. Blir så glad att se honom så engagerad.


    Nu börjar allt kännas mer på riktigt, att vi faktiskt ska gifta oss. Det är så spännande! 290 dagar kvar...


     

  • AnnC81

    Det finns fortfarande gott om tid att köpa klänning, Marängtrollet. :) 


    Jag köpte min i Polen, tror inte det blev så mycket billigare men min mamma är polska och det var lite kul för henne. :) Bläddrade i en fotobok i affären som de hade på sina klänningar och fastnade direkt för en och den blev det också! Kändes helrätt och då är det bara att slå till. Det är verkligen synd att man bara använder den en dag i livet! 


    SnowFairy, visst är det kul att se m2b engagerade, de brukar ju inte alltid vara liiiika entusiastiska som vi tjejer! :) Min sambo har också sina stunder hihi ;) 


    Någon dag efter att klänningen var köpt drömde jag om bröllopsdagen, och att jag hade glömt att köpa klänning till min tärna! Det roliga var att när jag berättade drömmen för min sambo så hade han drömt samma sak, fast att han hade glömt att fixa kläder till sig själv så han hade inget att ha på sig. Hehehe.... att det redan ska börja drömmas!! Tänk dagarna innan, då lär man svettas om nätterna!! 


     


  • kikki kikki

    Vi började också att skriva gästlistan igår....jag skrev in dom här på BT verktyg och det blev riktigt bra.
    Vi har några adresser som vi måste ragga upp och så har både gubben och jag en känsla av att vi glömt någon....skrattar...bara det inte är svärmor så är det lugnt.

  • SnowFairy

     


    AnnC81 skrev 2010-07-28 11:27:29 följande:
    SnowFairy, visst är det kul att se m2b engagerade, de brukar ju inte alltid vara liiiika entusiastiska som vi tjejer! :) Min sambo har också sina stunder hihi ;)

    Ja, och när han väl börjar planera, planerar han som om det inte finns någon morgondag :P Så jag får ofta ta ner honom på jorden igen. Men absolut hellre så än att han inte brydde sig alls. Några av idéerna han får är faktiskt riktigt bra ;)


     


    Och grattis till din klänning! Den vill vi gärna se i ditt galleri snart ;)

  • kikki kikki

    samma med min gubbe.....när jag väl frågar han något så suckar han lite sen ler han och sen går det inte att få stopp på han.....förra året tog han med mig på en bröllopsmässa och kommer ibland hem med bröllops tidningar....skrattar....han har även hört sig för hos en jobbar kompis som har ett band som spelar gamla rocklåtar om inte dom kan tänka sig att spela......jag tycker att det är kul att han bryr sig.....det är vid sådana tillfällen man vet varför man älskar han.....ler

  • AnnC81
    SnowFairy skrev 2010-07-30 09:28:21 följande:
    Och grattis till din klänning! Den vill vi gärna se i ditt galleri snart ;)
    Tack ;D Och grattis själv! Tar det lång tid innan du får din beställda? 

    Jag har lagt upp en bild i mitt galleri nu. Det var den bilden jag såg från början och blev kär i ;) 


    Ska in och kika om du har någon bild på din :) 


  • AnnC81

    Det hade du, jättefin klänning!! 


    Fin slöja med, den jag har valt ser precis likadan ut :) (slöja som slöja kan man tänka, men gud vad många olika modeller det fanns att välja mellan... denna är fin)


Svar på tråden Maj 2011 del 3