• Svar på tråden Maj 2011 del 3
  • Niini
    Diamanten90 skrev 2010-08-25 10:42:54 följande:
    Vi kanske hamnar att byta datum, igen! För min väninna som ska fixa håret på mig kanske blir utexaminerad just den dagen... Men det blir den 21 isåfall:) Inte gör det mig något att få bli fru en vecka tidigare än tänkt:)
    Nej det är ju bara hemåt att få gifta sig tidigare ;) Värre skulle vet vara om ni var tvugna att skjuta upp det nåt år eller så..
  • kikki kikki

     


    Jämntjock skrev 2010-08-24 21:28:15 följande:
    Jag tar gärna emot tips på liveband i Skåne! Har tittat runt en del men inte hittat nåt som vi fastnat för, eller som legat i rätt pris. Max 6-7000 känner vi för att lägga på musiken Kikki kikki: Finns det bandet du pratade om i Skåne?

    nä dom finns i göteborg

  • Fårävvör

    Är det någon av er som ska gifta er borgerligt? Jag försökte boka vigselförrättare idag, men var tydligen alldeles för tidigt ute och skulle återkomma i november-december när det bestämt vem som tjänstgör vilken dag... Suck! Jag tycker inte att det är alls långt kvar nu ju!

  • KlaraV89

    Vill ni ha tips om saker man kan behöva i sthlm så hör av er till mig, blommor foto m.m

  • SandraJ

    Nu är kyrkan bokad till den 28 maj 2011, jippi, men inser att det börjar bli småont om tid, är ju jul o sånt emellan. Men inbjudningarna e klara, ska bara klistra in texten men vi får ju veta tid o så. Häglinge kyrka blir det i varje fall..
    Jag längtar, jag längtar...

  • las vegas bruden

    Hej!! Hur går det för er alla? Visst är det skönt att äntligen september är här?


    Hos oss ligger det lite stilla just nu, vill att månaderna ska gå lite snabbare...


    Men jag har kollat upp vad det skulle kosta att skicka våra bröllopskläder till hotellet istället för att ha med dem på mc:n och är mycket nöjd med resultatet!

    Att skicka paketet till USA kostar max 800:- Hotellet ska sedan ha ca 200:- för att de håller paketet för oss och kemtvätt som de också fixar skulle kosta 140:- för min mans kostym och max 500:- för min klänning. (Beroende på tyget och så.) Så ca 1500:- för att få allt med kläderna fixat, det är det helt klart värt så vi slipper allt jobb på vägen.


     


    Jag har även fixat lite med en bröllopssida nu igår kväll, om någon vill se.  http://www.mywedding.com/valleyoffire/


     


    Har ni andra någon sida? 


  • themandys
    las vegas bruden skrev 2010-09-04 08:41:43 följande:
    Hej!! Hur går det för er alla? Visst är det skönt att äntligen september är här? Hos oss ligger det lite stilla just nu, vill att månaderna ska gå lite snabbare... Men jag har kollat upp vad det skulle kosta att skicka våra bröllopskläder till hotellet istället för att ha med dem på mc:n och är mycket nöjd med resultatet!Att skicka paketet till USA kostar max 800:- Hotellet ska sedan ha ca 200:- för att de håller paketet för oss och kemtvätt som de också fixar skulle kosta 140:- för min mans kostym och max 500:- för min klänning. (Beroende på tyget och så.) Så ca 1500:- för att få allt med kläderna fixat, det är det helt klart värt så vi slipper allt jobb på vägen.   Jag har även fixat lite med en bröllopssida nu igår kväll, om någon vill se.  www.mywedding.com/valleyoffire/   Har ni andra någon sida? 
    Va roligt, det är ju helt klart värt pengarna för att slippa släpa runt på allt!

    Vilken fin hemsida ni har förresten :) Vi har oxå en där vi samlar info och annat kul så att alla lätt har tillång till det, vi kommer nämligen ha gäster från flera olika länder så det blev lättast så themandys.com/ kolla gärna in den ;)

  • las vegas bruden
    themandys skrev 2010-09-06 13:12:30 följande:
    Va roligt, det är ju helt klart värt pengarna för att slippa släpa runt på allt! Vilken fin hemsida ni har förresten :) Vi har oxå en där vi samlar info och annat kul så att alla lätt har tillång till det, vi kommer nämligen ha gäster från flera olika länder så det blev lättast så themandys.com/ kolla gärna in den ;)
    Jättefin hemsida!! Många fina och söta bilder på er! =)
  • Jejjan Jansson

    Tack for alla svar angaende musik/DJ priser! Jag tror vi har bestamt oss for en DJ till slut och h2b har ett par kompisar som kan spela en stund ocksa - det fixar sig alltid till slut!! :)

Svar på tråden Maj 2011 del 3