• Svar på tråden Maj 2011 del 3
  • Niini
    Jejjan Jansson skrev 2010-08-17 10:58:56 följande:
    Wow blikarlsson, du ar ju nastan fardig med allt kanns det som! Jo, jag glomde lagga till att frisor och catering ar ocksa fixat. Vardpar, best man, bridesmaids och ushers ar ocksa bestamda (lite engelskt maste det ju vara). Jag borjade skriva en checklist igar for allt annat som maste goras och en liten latt panik kansla spridde ut sig - det ar sa mycket att fixa med!! Nagon som vet en bra DJ i Varmlands omradet, eller kanske till och med Gbg?  Och va tycker ni om att bli ledd in i kyrkan av era pappor vs. ga in i kyrkan tillsammans med blivande maken? Jag har alltid dromt om att min pappa ska leda in mig, och att brudgummen forst ser mig i klanning nar dorrarna oppnas. Jag vet att det inte ar tradition i Sverige (speciellt nar det blev sa mycket uppstandelse med Victoria och Daniel) - men tycker ni att jag ska sta pa mig? Det ar ju trots allt traditionen i England!
    Klart du ska stå på dig! Jag vet inte ännu hur jag gör. Kan ju börja med att fråga pappa om han vill föra mig ;)
  • AnnC81

     


    Jejjan Jansson skrev 2010-08-17 10:58:56 följande:
     Och va tycker ni om att bli ledd in i kyrkan av era pappor vs. ga in i kyrkan tillsammans med blivande maken? Jag har alltid dromt om att min pappa ska leda in mig, och att brudgummen forst ser mig i klanning nar dorrarna oppnas. Jag vet att det inte ar tradition i Sverige (speciellt nar det blev sa mycket uppstandelse med Victoria och Daniel) - men tycker ni att jag ska sta pa mig? Det ar ju trots allt traditionen i England!

    Jag tycker absolut att du ska stå på dig om det är så du/ni vill ha det! Ska själv på ett bröllop nu på lördag där pappan ska leda in bruden i kyrkan. Så helt ovanligt är det nog inte, även om det inte är en svensk tradition.

    Själv ska jag gå in med min blivande man när vi gifter oss, men jag har aldrig haft någon nära relation till min pappa så det kanske därför just den tanken aldrig ens har slagit mig.


  • kikki kikki

    När jag gifte mig förra gången gick jag in med min lillebror som iof är 2 meter lång...ler...men jag och min bror har alltid stått varandra nära så det var naturligt för oss

  • Jejjan Jansson

    Vad skont att hora! Jag har redan fragat min pappa och han har inget emot det - det var nog mest min mamma som tyckte att det var konstigt!

  • SnowFairy

    ÅÅ, idag var vi och hade ett möte med hon som "äger" festlokalen och allt verkar hur bra som helst! Det visade sig även att de har ett rum som kan användas till vigseln om man inte blir allt för många, vilket vi inte tänkt att bli. Nu kan vi äntligen börja boka fotograf, hår osv! Å, nu är jag glad! :D

  • kikki kikki

     


    SnowFairy skrev 2010-08-17 16:29:41 följande:
    ÅÅ, idag var vi och hade ett möte med hon som "äger" festlokalen och allt verkar hur bra som helst! Det visade sig även att de har ett rum som kan användas till vigseln om man inte blir allt för många, vilket vi inte tänkt att bli. Nu kan vi äntligen börja boka fotograf, hår osv! Å, nu är jag glad! :D

    vad kul för er när ni känner er sååå nöjda....grattis.

  • mjlove

    Får man hoppa in här?


    Jag gifter mig  den 28 maj 2011 i Göteborg.

  • Diamanten90

    Hej! Jag var itidigare i juli 2011 tråden, men så var vi på ett bröllop i början av augusti och min fästman höll på att förgås i värmen med kostym på! Så vi ändrade oss till 28 maj:D Lokal är nu bokad:) Jeij!! Har mailat om kyrkan också:) Och hittat min drömklänning på dressmeup.se :) Så otroligt lycklig nu! Lite pirrigt också:) Ja, lite om mig själv kanske också:) 19 år (20 i december), har en son på snart 3 månader med min fästman som är 21. Varit förlovade sedan april 2010:) Och tillsammans sedan november 2007:)


    Många som gifter sig 28 maj:) Va kul!

  • Niini
    Diamanten90 skrev 2010-08-18 13:56:52 följande:
    Hej! Jag var itidigare i juli 2011 tråden, men så var vi på ett bröllop i början av augusti och min fästman höll på att förgås i värmen med kostym på! Så vi ändrade oss till 28 maj:D Lokal är nu bokad:) Jeij!! Har mailat om kyrkan också:) Och hittat min drömklänning på dressmeup.se :) Så otroligt lycklig nu! Lite pirrigt också:) Ja, lite om mig själv kanske också:) 19 år (20 i december), har en son på snart 3 månader med min fästman som är 21. Varit förlovade sedan april 2010:) Och tillsammans sedan november 2007:) Många som gifter sig 28 maj:) Va kul!
    Vad kul med fler :) Mn inte ska vi gå och hoppas på kallt väder tills vi gifter oss heller ;)
    Vilken kyrka och lokal har ni valt?
Svar på tråden Maj 2011 del 3