• Svar på tråden Maj 2011 del 3
  • SnowFairy

    AnnC81,


    Å, vad roligt att du tycker den är fin :) Själv hade jag egentligen från början aldrig velat ha någon A-line-aktig klänning, men när jag provade denna så var det liksom den klänningen som var min! Den bilden jag har i mitt galleri är ju dock 2 storlekar för stor, men det fanns en klänning i en mindre storlek kvar i Sverige så den skulle skickas nu i veckan. Jag hade hoppats på att de skulle ringt idag, men jag får fortsätta att vänta. Jag har fått se bilder på hur klänningen brukar sitta i rätt storlek och de ser ut som prinsessor i denna klänning, sen fick jag även prova en liknande klänning i rätt storlek och den satt perfekt! så jag är inte orolig för att min klänning kommer se konstig ut på mig sen.


    Du har själv hittat en underbart fin klänning. Enkel men ändå med liv i. Me like :D

  • Niini

    Puh, vi har suttit o kollat resmål för bröllopsresan halva dagen. Läsa, jämföra och drömma. Finns så mycket att välja på!


    Vet nån annars nåt annat ställe än destination.se som har paketerbjudanden för bröllopsresor? Är så otroligt dåligt utbud här i Finland så vi bokar troligen från Sverige o tar ett billigt flyg över potten :)

  • MagicBride

    Idag har jag köpt skor till bröllopet :) Vill ha ett par snygga ballerina skor och hittade det perfekta paret idag! en liten fin rosett där fram och i exakt samma nyans som klänningen (ivory) att de bara kostade 299 var också ett plus :) Ska lägga in en bild i min blogg sen ikväll när jag laddat färdigt kameran och kan fota dem ;)


  • SnowFairy

    Å, vilka söta skor :) Jag har också börjat fundera på skor nu. Jag är ganska lång så jag vill helst inte ha några höga klackar på mig. Max 5 cm!. Fast jag är nog lite inne på ballerina skor jag med nu efter att ha sett några riktigt söta och läst om hur fler har resonerat kring valet av skor.

  • Marängtrollet

    Åh, vilka fina ballerinaskor! Var hittade du dem?
    Jag vill inte ha klackar eftersom det är bergigt och sen är jag dåligt tränad på klackar så jag blir som bambi på hal is...=)

    Har börjat med inbjudningskorten i alla fall och ska med min syster och titta i en butik på klänning så nu känns det som att det börjar "på riktigt". =)

  • AnnC81

    Vill också veta vart du hittade de skorna, jättesöta! :) Vill inte heller ha klackar då jag är ganska lång och klänningen skulle nog bli för kort då :) 


  • MagicBride

    Vad kul att ni gillade dem :) Tyvärr så är det en rätt så lokal butik som bara finns i Ängelholm, Klippan och Helsingborg... Men det kanske går att söka på skomärket o hitta i fler butiker...


  • MagicBride

    fast den länken blev väldigt konstig :S den ligger under sortimentet med vanliga damskor.. lycka till ;)


Svar på tråden Maj 2011 del 3