• Svar på tråden Maj 2011 del 3
  • Niini
    Jämntjock skrev 2010-06-24 16:28:38 följande:
    Hur långt har ni kommit i planeringen? Har ni börjat fundera på färgtema? Har ni kollat på brudklänning, tärnklänning osv? Bokat lokal? Och vart kommer alla från? Är vi spridda över hela landet?
    Det där med o vara ute i god tid ja.. Vi började planera redan mars 09 ;)

    Klänningen råkade jag hitta i november ifjol o färgtemat var givet redan från första stund typ :) Gästlistan är sedan ett tag tillbaka klar (+- nån då..) o testkortet är godkänt av alla inblandade utom svärmor, men jag tvivlar på att hon har desto mer o invända ;) Hämtade hem vårt beställda bakgrundspapper till korten igår o nu väntar vi bara på den sista detaljen som vi beställt så kan vi sätta igång o tillverka då :) Kyrkan bokade vi i mars i år, o den slutgiltiga lokalen på vår 4-åriga förlovningsdag (passande eller hur!).


    O spridda över landet kan man väl gott säga vi är, själv är jag t.o.m. från andra sidan sjön ;)

  • Jämntjock

    Den kyrkan vi var och tittade på i torsdags är tyvärr avskriven, det var jättesliten och skabbig Åkte runt i hela bygden och spanade på kyrkor den kvällen och har ett par stycken vi ska ringa på måndag och boka tid för att titta inuti. Håller tummarna för att någon av dem är fina!

  • Jämntjock

    Hur går det för alla? Känns som att det är en hel evighet och lite till innan det är "vår tur", samtidigt som ibland känns som att man aldrig kommer hinna med allt som ska fixas...

    Vi har iaf bokat tid till att titta på två kyrkor invändigt nu på fredag och den ena av dem har jag preliminärbokat med datum och tid. Har även preliminärbokat en festlokal som ligger bara en liten bit från den ena kyrkan vi ska titta på på fredag, ska titta på den nästa eller nästnästa vecka när värden kommer hem från sin semester

  • Niini

    Vi har fått klartecken av svärmor som var sist att godkänna våra inbjudningar. Så nu väntar vi bara på att vår beställning med det sista grejerna till korten ska komma så vi kan börja tillverka. Sen har vi funderat lite på uppdelningen av betalningen av mat/lokal eftersom bådas föräldrar vill bidra. Ska även o kolla lite kostymer på lördag, ifall man skulle hitta något på rea.

  • Jämntjock

    Får jag fråga vad svärmor med inbjudningarna? Känns som att jag har missat nåt... Måste de godkännas av andra än er/oss?

  • Niini
    Jämntjock skrev 2010-07-01 14:41:43 följande:
    Får jag fråga vad svärmor med inbjudningarna? Känns som att jag har missat nåt... Måste de godkännas av andra än er/oss?
    Måste o måste.. Vi vill gärna ha mammas/mommos/svärmors åsikt om hur man möjligen kan förbättra utseendet/texten. Eftersom de alla tre författat ihop många annonser, inbjudningar och annat liknande är deras erfarenhet ovärdelig för oss!
  • Jämntjock

    Nu kopplade jag Ja, jösses vilken tillgång att ha såna kunniga människor i sin närhet, klar man ska ta tillvara det!

    Jag kollade papper i en av mina favoritscrapbutiker igår och har nog hittat rätt färgtema nu. Vilka färgteman har ni valt?

  • Niini
    Jämntjock skrev 2010-07-01 18:16:06 följande:
    Nu kopplade jag Ja, jösses vilken tillgång att ha såna kunniga människor i sin närhet, klar man ska ta tillvara det! Jag kollade papper i en av mina favoritscrapbutiker igår och har nog hittat rätt färgtema nu. Vilka färgteman har ni valt?
    Vad kul, vilken/vilka färger blir det?

    Vi kommer ha vitt/rosa (olika nyanser)

  • Jämntjock

    Äggskal, ljusgrönt och ljust syrenlila Rapsen kommer blomma och syrénerna slår ut så det känns klockrent!

  • Niini

    Jess! Idag fick vi äntligen hem bandet till inbjudningarna som vi väntat på i över 1 månad! Nu gäller det bara o hitta lite tid (och en pappersskärare) så kan vi börja pyssla :)

Svar på tråden Maj 2011 del 3