• Svar på tråden Maj 2011 del 3
  • AnnC81

     


    Diamanten90 skrev 2010-08-18 13:56:52 följande:
    Hej! Jag var itidigare i juli 2011 tråden, men så var vi på ett bröllop i början av augusti och min fästman höll på att förgås i värmen med kostym på! Så vi ändrade oss till 28 maj:D Lokal är nu bokad:) Jeij!! Har mailat om kyrkan också:) Och hittat min drömklänning på dressmeup.se :) Så otroligt lycklig nu! Lite pirrigt också:) Ja, lite om mig själv kanske också:) 19 år (20 i december), har en son på snart 3 månader med min fästman som är 21. Varit förlovade sedan april 2010:) Och tillsammans sedan november 2007:) Många som gifter sig 28 maj:) Va kul!

    Välkommen till maj! ;)
    Det är nog inte roligt när det är för varmt ute på ens bröllopsdag heller, jag har svettats som en gris de två gångerna jag har provat min klänning haha... så jag hoppas på lagom väder till vår dag! :)


  • Diamanten90
    Niini skrev 2010-08-18 14:06:24 följande:
    Vad kul med fler :) Mn inte ska vi gå och hoppas på kallt väder tills vi gifter oss heller ;)Vilken kyrka och lokal har ni valt?
    Vi har inte bokat kyrkan ännu, men det blir i min gamla hemkommun:p Festlokalen blir den samma som mina föräldrar hade för många år sedan:p Finns inte så många att välja på. Bor i Finland så de flesta här vet nog inte var den lilla by jag kommer ifrån finns:p Vill inte avslöja mig för mycket eftersom vi ännu inte egentluigen berättat åt någon när det blir:)
  • Niini
    Diamanten90 skrev 2010-08-18 15:12:46 följande:
    Vi har inte bokat kyrkan ännu, men det blir i min gamla hemkommun:p Festlokalen blir den samma som mina föräldrar hade för många år sedan:p Finns inte så många att välja på. Bor i Finland så de flesta här vet nog inte var den lilla by jag kommer ifrån finns:p Vill inte avslöja mig för mycket eftersom vi ännu inte egentluigen berättat åt någon när det blir:)
    Låter ju jättefint att ha samma lokal som dina föräldrar hade :) kanske ni tänkte hålla planerna hemliga till inbjudningarna åker ut?
  • Diamanten90
    Niini skrev 2010-08-18 15:18:47 följande:
    Låter ju jättefint att ha samma lokal som dina föräldrar hade :) kanske ni tänkte hålla planerna hemliga till inbjudningarna åker ut?
    Åtminstone tills vi har berättat åt de närmaste:p Bara mina föräldrar och en kompis som ska fixa håret som vet av datumet ännu:p Ska väl nog berätta i helgen bara jag får kyrkan bokad idag:)
  • las vegas bruden

    Hej hej! Här hoppar jag in! Vi ska gifta oss 16 maj 2011 i USA på Valley of fire. Så skönt att äntligen ha ett datum!!


    Vi bokade flygbiljetterna och mc:n nu i veckan så jag är överlycklig!! Vi börjar resan i Chicago och avslutar den i Los Angeles 15 dagar senare. 


    Just nu kämpar jag med att spara ihop massa pengar då resan kommer kosta en del. Klänning, ringar, skor och allt annat till den stora dagen är redan fixat, vilket känns skönt!


    Vi kommer inte ha någon fest, utan samlar bara vår familj när vi kommit hem. Det passar oss perfekt!


  • themandys
    Fårävvör skrev 2010-08-18 15:50:03 följande:
    28 maj verkar helt klart populärt! :D
    Japp! Vi gifter oss oxå den 28e och resonerade som så att ju senare i maj desto större chans för fint väder :) Hoppas vi har rätt.. Fast hela maj brukar ju generellt sett vara underbart!
  • Jejjan Jansson

    Ar det nagon som har bokat en DJ eller ett live band an? Hur mycket har ni betalat i sa fall? Jag haller pa att kolla runt nu, men det verkar ganska dyrt!

  • Diamanten90

    Nu är kyrkan, festlokalen, frisören bokad:) Och far börjat kola på offerter för maten också:) Klänningen som jag hade tänkt beställa kommer jag inte att beställa. Går till et butik och provar klänningar istället. Lite dyrare, men pålitligare:) Vi kommer inte att ha något live band. Kommer antagligen att spela från datorn bara. ca 75 gäster tror jag att det blir. Åh det är så roligt att planera! I helgen ska vi berätta åt åt närmaste släkten åtminstone att det bir bröllop den 28 maj för nu är ju datumet verkogen spikat:D Längtar!!

  • Jämntjock

    Ojojoj, här var det liv! Vad kul!! Har sagt det förut men eftersom här verkar vara en hel del nya "ansikten" så tar jag det igen Vi gifter oss också den 28:e maj, det bara MÅSTE  vara ett bra datum Vi valde det för att jag hemskt gärna vill att både raps och syrén ska blomma när det är dags. Har kyrkan bokad, lokalen är också bokad- likaså fotograf. Gästlistan är färdig, sånär som ett par namn som kan falla bort eller komma till.

    Brudklänning har jag kollat massor på men bestämt mig för att inte bry mig förrän efter nyår eftersom jag ska genomgå lite rekonstruerande plastikoperationer nu i höst och därför inte kommer se ut så här när de är gjorda Meeen så råkade jag snubbla över en superfin kinaklänning på Tradera- com jag vann för 353:- inklusive frakt! Hur sjukt är inte det?! Total chansning men kul om det funkar hahaha.

    Bestman är tillfrågad och klar, likaså min tärna. Tyvärr dumpade min närmsta vän, alltså tärnan, mig häromdagen (av fruktansvärt själviska och dåliga anledningar, men det är ett annat kapitel...). Just nu vet jag inte om jag är mest arg eller ledsen, men oavsett är jag nu tärnlös...

    Angående att ledas in av sin pappa så kommer jag inte ledas, av någon. Kommer gå in själv bakom våra barn (4 och 7) och möta min blivande vid altaret. Vill inte att han ska se mig, och jag vill inte se honom, förrän jag kommer in i kyrkan.

    Vad kul att det är fart i tråden, hoppas bara den inte dör nu när jag kom tillbaka

Svar på tråden Maj 2011 del 3