Inlägg från: Jejjan Jansson |Visa alla inlägg
  • Jejjan Jansson

    Maj 2011 del 3

    Hej alla!


    Vi gifter oss 28 maj 2011 i Saffle! Lite jobbigt med planeringen eftersom vi bor i London och maste forlita oss mycket pa mor och far, men an sa lange har vi fixat kyrka, prast, festlokal, klanning och "save the date" kort! Lite orolig for all sma detaljer som maste fixas, men jag hoppas fa tips och rad fran er!


    Eftersom m2b ar engelsk sa maste vigseln vara bade pa svenska och engelska och jag vet inte riktigt hur det kommer att funka - nagon mer som gar igenom det har?

  • Jejjan Jansson

    Wow blikarlsson, du ar ju nastan fardig med allt kanns det som! Jo, jag glomde lagga till att frisor och catering ar ocksa fixat. Vardpar, best man, bridesmaids och ushers ar ocksa bestamda (lite engelskt maste det ju vara). Jag borjade skriva en checklist igar for allt annat som maste goras och en liten latt panik kansla spridde ut sig - det ar sa mycket att fixa med!! Nagon som vet en bra DJ i Varmlands omradet, eller kanske till och med Gbg? 


    Och va tycker ni om att bli ledd in i kyrkan av era pappor vs. ga in i kyrkan tillsammans med blivande maken? Jag har alltid dromt om att min pappa ska leda in mig, och att brudgummen forst ser mig i klanning nar dorrarna oppnas. Jag vet att det inte ar tradition i Sverige (speciellt nar det blev sa mycket uppstandelse med Victoria och Daniel) - men tycker ni att jag ska sta pa mig? Det ar ju trots allt traditionen i England!

  • Jejjan Jansson

    Vad skont att hora! Jag har redan fragat min pappa och han har inget emot det - det var nog mest min mamma som tyckte att det var konstigt!

  • Jejjan Jansson

    Ar det nagon som har bokat en DJ eller ett live band an? Hur mycket har ni betalat i sa fall? Jag haller pa att kolla runt nu, men det verkar ganska dyrt!

  • Jejjan Jansson

    Tack for alla svar angaende musik/DJ priser! Jag tror vi har bestamt oss for en DJ till slut och h2b har ett par kompisar som kan spela en stund ocksa - det fixar sig alltid till slut!! :)

Svar på tråden Maj 2011 del 3