Inlägg från: themandys |Visa alla inlägg
  • themandys

    Maj 2011 del 3

    Hej!


    Vilken roligt tråd :) Jag och min fästman ska gifta oss i slutet av maj nästa år och håller på för fullt med planeringen. Än så länge har vi bokat lokal för vigsel, fest och övernattning och börjat fundera kring färgtema och arrangemang.


    Nästa steg är att börja kolla efter klänning :) Är det någon som har bra tips på ställen att köpa klänning på i Stockholm? Eller ställen att hålla sig undan från med för den delen.


    Hälsningar Amanda

  • themandys
    Jejjan Jansson skrev 2010-08-16 16:52:58 följande:
    Hej alla! Vi gifter oss 28 maj 2011 i Saffle! Lite jobbigt med planeringen eftersom vi bor i London och maste forlita oss mycket pa mor och far, men an sa lange har vi fixat kyrka, prast, festlokal, klanning och "save the date" kort! Lite orolig for all sma detaljer som maste fixas, men jag hoppas fa tips och rad fran er! Eftersom m2b ar engelsk sa maste vigseln vara bade pa svenska och engelska och jag vet inte riktigt hur det kommer att funka - nagon mer som gar igenom det har?
    Hej! Min fästman är oxå engelsman så precis som er kommer vi ha vigseln på engelska så att alla förstår. Vi bor dock i Stockholm vilket gör planeringen enklare.. Däremot vet jag inte hur man får tag på en engelsktalande vigselförättare, någon som vet? :)
  • themandys
    Fårävvör skrev 2010-08-18 15:50:03 följande:
    28 maj verkar helt klart populärt! :D
    Japp! Vi gifter oss oxå den 28e och resonerade som så att ju senare i maj desto större chans för fint väder :) Hoppas vi har rätt.. Fast hela maj brukar ju generellt sett vara underbart!
  • themandys
    LoveinSthlm skrev 2010-08-24 19:16:58 följande:
    Hej allihopa!Vad kul att så många ska gänga sig i maj, populärare månad än vad jag trodde.Då har man alltså valt rätt :)
    Välkommen! Jo, det känns verkligen som man valt rätt månad ;) Var&när ska ni gifta er?
  • themandys
    las vegas bruden skrev 2010-09-04 08:41:43 följande:
    Hej!! Hur går det för er alla? Visst är det skönt att äntligen september är här? Hos oss ligger det lite stilla just nu, vill att månaderna ska gå lite snabbare... Men jag har kollat upp vad det skulle kosta att skicka våra bröllopskläder till hotellet istället för att ha med dem på mc:n och är mycket nöjd med resultatet!Att skicka paketet till USA kostar max 800:- Hotellet ska sedan ha ca 200:- för att de håller paketet för oss och kemtvätt som de också fixar skulle kosta 140:- för min mans kostym och max 500:- för min klänning. (Beroende på tyget och så.) Så ca 1500:- för att få allt med kläderna fixat, det är det helt klart värt så vi slipper allt jobb på vägen.   Jag har även fixat lite med en bröllopssida nu igår kväll, om någon vill se.  www.mywedding.com/valleyoffire/   Har ni andra någon sida? 
    Va roligt, det är ju helt klart värt pengarna för att slippa släpa runt på allt!

    Vilken fin hemsida ni har förresten :) Vi har oxå en där vi samlar info och annat kul så att alla lätt har tillång till det, vi kommer nämligen ha gäster från flera olika länder så det blev lättast så themandys.com/ kolla gärna in den ;)

  • themandys
    las vegas bruden skrev 2010-09-06 21:12:49 följande:
    Jättefin hemsida!! Många fina och söta bilder på er! =)
    Tack så mycket! :)
  • themandys
    Buppielove skrev 2011-01-28 17:50:07 följande:
    Hur går det för er andra?

    Här flyter allt på förvånandsvärt bra. Kanske FÖR bra?
    Va roligt att höra att det går bra för er!

    Även för oss går det framåt, vi har bokat alla stora saker, men har en lång lista med småsaker (manchettknappar, dekorationer, örhängen mm) som vi bockar av allt eftersom.. Känns skönt att vara strukturerad redan nu så att vi slipper superstress på slutet :)
Svar på tråden Maj 2011 del 3