Inlägg från: kikki kikki |Visa alla inlägg
  • kikki kikki

    Maj 2011 del 3

    Hejsan!

    Vi bestämde nytt datum i kväll så det blev 7 maj 2011.
    ska ringa runt i morgon och boka kyrka och lokaler.
    Vårt färgtema är ljuslila.

  • kikki kikki

    jag ska ringa och kolla kyrkan nu....håll tummarna att den inte är bokad redan

  • kikki kikki

     


    AnnC81 skrev 2010-07-27 12:57:17 följande:
    Då har man shoppat brudklänning på semestern!

    Grattis......

  • kikki kikki

     


    Marängtrollet skrev 2010-07-27 21:30:13 följande:
    Hej!Får jag också vara med? =)Vi gifter oss 7 maj nästa år och har precis fått bekräftelse på kyrka och lokal så det känns skönt..Västkusten är ju poppis!Har nog tänkt ha klassiskt västkusttema med blåmusselskal och ljuslyktor på borden, men tar tacksamt emot tips på hur inbjudningarna kan se ut?Har ni redan köpt klänning? Hjälp, då ligger jag mil efter er..=)

    vi gifter oss också den 7 maj i kungälv.

    välkommen

  • kikki kikki

    Vi började också att skriva gästlistan igår....jag skrev in dom här på BT verktyg och det blev riktigt bra.
    Vi har några adresser som vi måste ragga upp och så har både gubben och jag en känsla av att vi glömt någon....skrattar...bara det inte är svärmor så är det lugnt.

  • kikki kikki

    samma med min gubbe.....när jag väl frågar han något så suckar han lite sen ler han och sen går det inte att få stopp på han.....förra året tog han med mig på en bröllopsmässa och kommer ibland hem med bröllops tidningar....skrattar....han har även hört sig för hos en jobbar kompis som har ett band som spelar gamla rocklåtar om inte dom kan tänka sig att spela......jag tycker att det är kul att han bryr sig.....det är vid sådana tillfällen man vet varför man älskar han.....ler

  • kikki kikki

     


    AnnC81 skrev 2010-08-04 12:02:52 följande:
    Började kika lite på transporter med (från kryka till fest), men tycker det är så dyrt! Runt 4000 kr för att åka runt i en bil i en kvart??? Har ni börjat fundera på sånt här eller är det bara jag? :) 

    Vi måste också lösa transport både för oss och gästerna...hmm.....vi funderar på att hyra en buss eller liknande då många av gästerna kommer med tåg till vår stad och det är en bit mellan kyrka och festlokal.

  • kikki kikki

    När jag gifte mig förra gången gick jag in med min lillebror som iof är 2 meter lång...ler...men jag och min bror har alltid stått varandra nära så det var naturligt för oss

  • kikki kikki

     


    SnowFairy skrev 2010-08-17 16:29:41 följande:
    ÅÅ, idag var vi och hade ett möte med hon som "äger" festlokalen och allt verkar hur bra som helst! Det visade sig även att de har ett rum som kan användas till vigseln om man inte blir allt för många, vilket vi inte tänkt att bli. Nu kan vi äntligen börja boka fotograf, hår osv! Å, nu är jag glad! :D

    vad kul för er när ni känner er sååå nöjda....grattis.

  • kikki kikki

     


    lunagarden skrev 2010-08-21 13:27:32 följande:
    Jejjan - jag smygläser här, för vi ska gifta oss i juli 2011, men det är ju samma frågor vi har Vi har bokat ett liveband för 6500, när jag kollade priser fanns allt från 3000-15000 (Skåne).

    min gubbe har en jobbarkompis som spelar i ett band som kör gamla rocklåtar och lite annat och dom tar 4000:- för ca 3x 45 min.
    Det blir lite roligare med livemusik tycker jag

  • kikki kikki

     


    Jämntjock skrev 2010-08-24 21:28:15 följande:
    Jag tar gärna emot tips på liveband i Skåne! Har tittat runt en del men inte hittat nåt som vi fastnat för, eller som legat i rätt pris. Max 6-7000 känner vi för att lägga på musiken Kikki kikki: Finns det bandet du pratade om i Skåne?

    nä dom finns i göteborg

Svar på tråden Maj 2011 del 3