• FramtidaFruSandberg

    Vi som gifter oss 4/9 del 2

    Den gamla tråden stängdes igår såg ja så här startar jag upp en ny.

  • Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2
  • sun moon

    Jag var nere hos vår florist och lagt den slutliga beställningen på min bukett, tärnans och på marskalk och min älsklings corsage. Bra att ha det avbockat


    Men en ny fråga dök upp, ska man ha bröd och sallad till buffén? Vi ska ha två sorters kallskuret, exotisk med fläskfilé, kalkonbröst och pastrami och en grillbricka med kycklinklubbor, fläskfilé och rostbiff. Dessa kostar 80kr/port. inkl potatisgratäng. Vill man ha sallad så kostar det +10kr och vill man ha bröd och smör kostar detta också +10kr


    Jag är osäker på vad vi ska ha, min BM tycker nog att vi ska ha båda och min tärna tycker att det räcker med bröd och det kan man köpa själva i affären 10+ blir 600kr. 


    Vad tycker ni att vi ska göra? 

  • FramtidaFruSandberg

    vi ska ha över ett par ikväll som gifter sig om två veckor (herre gud, det är ju två veckor mindre än för oss) så ikväll ska det pratas bröllop för hela slanten

  • Fenixx

    ja det snurrar mycket i huvudet nu och man tänker så inget glöms eller så.


    snart ska vi hämta min ring och även få våra förlovningsringar putstade. och så bär det av för att hämta våra kläder!

  • sun moon

    I lördags fick vi vår möhippa/svensexa. Jag tycker att det är kul att de gjorde något för mig iaf. Väldigt glad över att jag har valt "rätt" tärna. Min BM´s syster.  


    Idag ska jag lämna in våra förlovningsringar för putsning.. blir lite jobbigt att vara utan dom så länge sen.. 


    Annars så är vi inte färdiga med festhäftet och det känns som att det kommer att dröja :P Igår pajjade datorn, där vi har bröllopsgrejjorna och när den var fixad så ville inte skrivaren fungera så vi ska köpa en ny. Kändes verkligen som att allt ville krångla för oss igår.  

  • Fenixx

    vad roligt att ni fick möhippa och svensexa!! skoj när folk fixar sånt. jag har ännu inte haft nån möhippa och börjar faktiskt undra om det ens blir av. isåfall känns det som sista chansen är nu till helgen, så det märker jag väl.


     

  • Toffi

    Nu vet jag att jag kommer få en möhippa. Vår toasmaster ville prata lite svensexa med mig och när jag frågade när det skulle vara sa han att det var samma helg som min möhippa. :)
    Han kom på sig i samma sekund som han sa det, men det var ju försent. Vet fortfarande inte vilken helg men det är ju inte så många att välja på.

    Det klantigaste var att jag inte alls tänkte mig för och berättade den roliga historien om hur han hade försagt sig till min BM, så nu vet han med... Inte helt smart av mig men sånt händer väl
    :)
    Får nog ändå låtsas lite förvånad när det händer, vet ju fortfarande inte vilken dag...
    Klantigt hur som helst.

  • Lara C

    Toffi, hi hi, ja nu är det ju ingen hemlis mer.


    Jag tror jag blir hippad om två veckor. I helgen ska jag på en annan hippa och sista helgen ska vi på deras bröllop. Dessutom så har en kompis frågat om jag vill följa med henne på en utställning den dagen och hon brukar inte fråga sådan flera veckor i förväg så hon vill nog bara boka upp mig.


    Imorgon ska jag kolla på - och beställa - min ring och på torsdag ska jag provsmaka tårtan och bestämma hur den ska se ut. M2b är ju inte hemma så jag får sköta det själv.


    Har ni många gäster som reser till bröllopet? Våra föräldrar och de flesta släktingarna kommer en bit bort ifrån så vi funderar på hur vi ska göra fredag kväll och söndag. Någon slags brunch ska vi nog boka in oss på med de närmaste på söndagen, men vi har inte bestämt under vilka former. Vi bor så litet så tyvärr funkar det inte att ens bjuda hem dem på fika. Egentligen vill jag bara vara med m2b på fredagkvällen och ta det lugnt, men anar att våra mammor nog gärna vill träffa oss en stund. Har ni andra funderingar kring detta?

  • Fenixx

    toffi>> haha ja det var ju lite småavslöjande så. men jaja...som du säger så vet du ju inte exakt dag eller vad dom ska ske, blir nog spännande ändå.


     


    idag har jag köpt dem sista papprena till placeringskorten nu när vi vet hur många som kommer.

  • sun moon

    Nu har vi köpt ny skrivare och jag ska idag försöka få ut vigselhäftet iaf. Innehållet i festhäftet är inte färdigt ännu. Det visade sig att min BM hade en massa idéer så han får ta tag i det istället


    På torsdag är det först frissan och sedan underklädersinköp Ska bli kul att få det gjort också. Usch vad tiden går fort nu.. Hjälp

Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2