Inlägg från: FramtidaFruSandberg |Visa alla inlägg
  • FramtidaFruSandberg

    Vi som gifter oss 4/9 del 2

    Den gamla tråden stängdes igår såg ja så här startar jag upp en ny.

  • Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2
  • FramtidaFruSandberg

    jag börjar skriva på en gång. Jag blir helt nipprig. Vi har vår hemsida på mywedding.com och de senaste dagarna så crashar deras server hela tiden vilket innebär att jag får hem mail där det står att någon har osa:t och jag kan inte se vad de svarat för jag kommer inte in på hemsidan. Risken finns ju också att våra gäster inte kommer in heller, hur kul är det?

  • FramtidaFruSandberg

    Vi hade provsmakning i av menyn igår på festlokalen. Det var helt underbart gott. Vi hade bara några småsaker som vi önskade att de skulle korrigera. Jag körde (går inte att ta sig dit utan bil) men m2b sa att vinet passade bra till. Jag fick ju lukta på dem iaf =)

  • FramtidaFruSandberg

    Sun moon: Jättefina inbjudningar. De var härligt personliga men samtidigt stilrena (en kombination som är svårt att få till)

  • FramtidaFruSandberg

    Ska ni alla titta på princessbröllopet? Jag är sååå nyfiken på hennes klänning. Jag sa till min m2b igår att vi skulle titta för att få inspiration och då frågade han "om vad? vi är ju typ klara nu". Jag skrattade bara. Tyvärr tror jag inte alltid han inser hur mycket jobb jag lägger ner för att ta fram alternativ till honom att välja mellan, det tar ju inte honom mer än 30sek att välja

  • FramtidaFruSandberg

    vi har valt psalm 85 och 834a. Alla präster godkänner dock inte 834 eftersom den är en psalm från 90-talet som ej (ännu) antagits i psalmboken

  • FramtidaFruSandberg

    gud, jag har haft semester och vart borta. Vad långt alla har kommit med sin planering; kul! Vi tog bröllopssemester också (alltså semester från allt vad bröllopsplanering heter) och det kan jag starkt rekommendera. Jag var så trött på allt planerande innan och nu känner jag att det är kul igen.


    Fast det kanske hade att göra med att jag blev hippad i helgen också! Jag misstänkte det lite granna (fast det sa jag inte till dem) men det var ändå sjukt kul. Jag fick spela in en låt i en studio, sen blev det lunch med en kvinna som kom och visade sexleksaker, sen åkte vi ut till en av tärnornas landställe (jag har aldrig varit där och när vi åkte in i Flen började jag undra vart f*n vi skulle) där vi spelade in en musikvideo till min vackra sång, åt gott och badade. Jag fick också under dagen springa runt med en bok och samla äktenskapliga råd och på kvällen fick jag en massa påståenden och skulle gissa vem de hörde ihop med.

  • FramtidaFruSandberg

    Just ja, angående osa. Vi har redan haft vårt och vi fick jaga 8 pers som inte hade svarat och ytterligare 6 svarade sista dagen (86 inbjudna). Jag är för övrigt sur på m2b:s släkt. bara 6 pers+hans föräldrar kommer (av 68 gäster!). resten är min släkt eller vår gemensamma vänner. Vi kommer inte att följa seden med "brudens släkt till vänster, brudgummens till höger" i kyrkan kan jag ju säga. herre gud va löjligt det skulle se ut.

  • FramtidaFruSandberg

    vi ska ha över ett par ikväll som gifter sig om två veckor (herre gud, det är ju två veckor mindre än för oss) så ikväll ska det pratas bröllop för hela slanten

  • FramtidaFruSandberg
    sun moon skrev 2010-08-10 18:09:17 följande:
    Våra förlovningsringar är också inlämnade.. känns så tomt Ska ni använda de innan bröllopet? Eller tror ni att de blir fort repiga?
    vi lämnade in förlovningarna igår, får hämta dem nästa veckan och sen får de ligga i asken (blanka och fina) tills bröllopsdagen
Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2