• FramtidaFruSandberg

    Vi som gifter oss 4/9 del 2

    Den gamla tråden stängdes igår såg ja så här startar jag upp en ny.

  • Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2
  • FramtidaFruSandberg

    jag börjar skriva på en gång. Jag blir helt nipprig. Vi har vår hemsida på mywedding.com och de senaste dagarna så crashar deras server hela tiden vilket innebär att jag får hem mail där det står att någon har osa:t och jag kan inte se vad de svarat för jag kommer inte in på hemsidan. Risken finns ju också att våra gäster inte kommer in heller, hur kul är det?

  • sun moon

    Nu var du snabbare än mig men jag har bett BT att radera min tråd


    FramtidaFruSandberg: Så irriterande, ibland känns det som att man inte kan lite på internetsidor. Vi ber om OSA till vårt hemnummer eller e-post. 


    För oss händer det saker, hindersprövningen och vigselblanketten har kommit och jag lyckades få iväg dessa papper till vår präst innan kl 18.00. Vi har också idag bokat tid i mötet med vår fotograf om två veckor. Ska bli spännande. Känns som att allt löser sig efterhand. Nu pratas det mkt tårta, funderas hit och dit. 


    Vi ska ha buffé på vårt bröllop som det frågades om i vår förra tråd. Int ebara vanlig kalkonbröst och rostbiff utan funderar på att även ha kycklinglår eller nåt likn som barn gillar. Även mycket sallad och potatisgratäng. 


    Vi har ännu inte löst toastmaster frågan, vår toastmaster (sambos svåger) gick bort för ca 1 månad sedan.. Min sambo har inte heller tagit kontakt med sin bestman och bestämt kläder. Blir väll av.. någongång..


     



  • FramtidaFruSandberg

    Vi hade provsmakning i av menyn igår på festlokalen. Det var helt underbart gott. Vi hade bara några småsaker som vi önskade att de skulle korrigera. Jag körde (går inte att ta sig dit utan bil) men m2b sa att vinet passade bra till. Jag fick ju lukta på dem iaf =)

  • sun moon

    Inbjudningarna är nu skickade Min BM har ringt sin bestman och pratat kläder och det verkar ok att de delar på kostnaden så att han kan hyra samma kläder som min BM ska ha. Ev ska han vara vår toastmaster också. 


    Jag har även lagt upp inbjudningskorten i galleriet men jag vet inte om de syns.. hur ska man göra så att de syns?? 

  • FramtidaFruSandberg

    Sun moon: Jättefina inbjudningar. De var härligt personliga men samtidigt stilrena (en kombination som är svårt att få till)

  • sun moon
    FramtidaFruSandberg skrev 2010-06-18 23:24:34 följande:
    Sun moon: Jättefina inbjudningar. De var härligt personliga men samtidigt stilrena (en kombination som är svårt att få till)
    Tack Kuverten är ljusblå.. de ser nästan vita ut i galleriet. Alla har fått olika nallar och dessa nallar ska finnas bredvid deras namn på bordsplaceringarna också.
  • Lara C

    Hurra, jag hittade den nya tråden! Återkommer med uppdatering typ imorgon.

  • FramtidaFruSandberg

    Ska ni alla titta på princessbröllopet? Jag är sååå nyfiken på hennes klänning. Jag sa till min m2b igår att vi skulle titta för att få inspiration och då frågade han "om vad? vi är ju typ klara nu". Jag skrattade bara. Tyvärr tror jag inte alltid han inser hur mycket jobb jag lägger ner för att ta fram alternativ till honom att välja mellan, det tar ju inte honom mer än 30sek att välja

  • sun moon

    Jag tittade och tyckte väll att den var ok för att vara ett princessbröllop, de brukar ju ha enkla klänningar. 


    Idag har våra inbjudningar kommit fram. Svärmor och en vän har ringt och tackat ja Så alla andra borde också ha fått sina. Spännande. 


    Vi har också varit och köpt min slöja och tiara idag. De händer saker varje dag nu tycker jag. Kul. 


    Hur går det för er andra? 

  • Fenixx

    först nu hittade jag nya tråden haha.


    väntar på att få hem hindesprövningen och med nytt efternamn.


    sen på måndag ska vi åka och träffa fotografen och köpa lite mer papper till festhäftena.


    sen 19e juli åker vi med toastparet och tittar på lokalen, träffar och bestämmer hur tårtan ska vara osv.


    och slutligen 23 augusti ska vi hämta våra kläder, spännande!! kommer bara ha fått sett bild innan, så hoppas verkligen dem blir bra nu. men har innan sett massa fint hon gjort och hon hinner göra ändringar på plats.


     


    sen tyvärr så krånglar det med vigselförrättare återigen för oss då dem dubbelbokat!! suck!!!


     


    skoj för er andra med inbjudningar och inköp med saker.

Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2