• FramtidaFruSandberg

    Vi som gifter oss 4/9 del 2

    Den gamla tråden stängdes igår såg ja så här startar jag upp en ny.

  • Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2
  • Fenixx

    ja tiden rullar verkligen på nu.


    snurrar i huvudet och försöker tänka så man inget glömt. ska nog ta nån dag och ringa runt och dubbelkolla så våra bokningar och allt är för rätt dag osv.

  • Lara C

    Idag har jag beställt min vigselring. Jag trodde att det skulle ta en bra stund att bestämma mig, för jag brukar drabbas av grav ambivalens när jag ska fatta beslut, men det gick fort. Kände direkt vilken som var rätt. Dock känns det lite tomt på fingret eftersom förlovingsringarna är inlämnade på putsning.

  • sun moon

    Våra förlovningsringar är också inlämnade.. känns så tomt Ska ni använda de innan bröllopet? Eller tror ni att de blir fort repiga?

  • Fenixx

    Lara C>> skoj med vigselring.


     


    vi ska lämna in våra förlovningsringar i slutet av veckan och sen hämta dem ihop med min vigselring 20e. kommer inte använda dem förrän bröllopet. fast mig gör det inte så mycket då jag sällan har min förlovningsring pga av jobbet där jag inte får ha några ringar på mig ändå.

  • FramtidaFruSandberg
    sun moon skrev 2010-08-10 18:09:17 följande:
    Våra förlovningsringar är också inlämnade.. känns så tomt Ska ni använda de innan bröllopet? Eller tror ni att de blir fort repiga?
    vi lämnade in förlovningarna igår, får hämta dem nästa veckan och sen får de ligga i asken (blanka och fina) tills bröllopsdagen
  • Klockarbol

    Hurra! Jag har hittat våra förlovningsringar!!!!! (i en udda temugg i en kartong med utsorterat porslin - tack och lov att den oäkta hälften har så svårt att komma sta och kasta nåt!)

    Nu kan vi gifta oss den 4e sept utan lånade ringar! :D

  • sun moon
    Klockarbol skrev 2010-08-11 17:50:07 följande:
    Hurra! Jag har hittat våra förlovningsringar!!!!! (i en udda temugg i en kartong med utsorterat porslin - tack och lov att den oäkta hälften har så svårt att komma sta och kasta nåt!)Nu kan vi gifta oss den 4e sept utan lånade ringar! :D
    Vad härligt att ni hittade dom. Som ni har fått leta.
  • sun moon

    och min oäkta man fick vatten på sin kvarn "där ser du att det är bra att inte slänga något"

  • Klockarbol

     


    sun moon skrev 2010-08-11 21:13:28 följande:
    och min oäkta man fick vatten på sin kvarn "där ser du att det är bra att inte slänga något"

    Haha, förlåt!
    Ja, just i dag är det ju väldigt svårt att säga nåt om detta samlande

    Nu ska jag villigt erkänna att jag också är ganska duktig på att spara på saker men det finns ju gränser. Gamla 'bil till salu'-tidningar från 90-talet och all denna eländes gamla elektronik som 'kan vara bra att ha' är jag evinnerligt trött på...

    Annat är det med hantverkstidningar och garn - sån't måste ju sparas för kommande projekt

    Udda och kantstött porslin kommer däremot att kollas både 2 och 3 gånger innan det kastas

  • sun moon

    Vi har varit och provdukat ikväll och kollat lite vad som behöver köpas in. Kul att man har fixat det också. Har en bild i galleriet om någon är nyfiken. Vi funderar på att köpa nya dricksglas för de som finns är fula.. eller det är kanske till att överdriva

Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2