• FramtidaFruSandberg

    Vi som gifter oss 4/9 del 2

    Den gamla tråden stängdes igår såg ja så här startar jag upp en ny.

  • Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2
  • sun moon

    Jolalu: Idag är det inte alls ovanligt att man byter till kvinnans efternamn om det är ovanligare eller finare.


    Själva har vi idag varit på shopping i Tyskland och köpt med oss hem en massa öl och vin till festen. Vi har även igår träffat vår solist och vi ska i sommar bestämma en tid för att höra han sjunga i vår kyrka. Ska bli spännande. Han ville lyssna på hur pianot låter och då kunde vi samtidigt få höra han sjunga. 


    Känns som att vi har fått mycket gjort och bestämt den sista veckan nu och det känns bra.

  • Fenixx

    nej vet många som tagit tjejens efternamn. tycker fler folk satsar på det mer ovanliga efternamnet nu förtiden istället.


     


    just nu är det ganska lugnt, ska beställa lite mer papper till festhäftena och fixa  med placceringskort. sen ska vi 19e åka ut och titta på lokalerna med toastmastarana och träffa bagaren och bestämma vad för slags tårta vi ska ha, mums!

  • Klockarbol

    Har en känsla av att jag borde börja känna mig stressad men bortsett från att vi förlagt ringarna som ska graveras (jag är för allt i världen lite halvstressad över detta!!) så känner jag mig oroväckande lugn...

    Undrar om det beror på värmen?

  • Fenixx

    ja jag borde nog göra mer än vad jag gör..men som du säger denna värmen slår ut en så hårt....ens hjärnceller kanske redan har semester haha

  • Jessica87

    Halloj
    Det närmar sig med stormsteg och vi har nu hittat en manlig solosångare som har en helt underbar rösr, men han kostar dick 3500 för tre låtar... Dyrt? Vad tycker ni? Vet inte ännu om vi får ha tre låtar men om vi får så skall det vara
    Så länge du är med mig- Håkan Hellström när vi kommit in i kyrkan
    Im yours- Jason Mraz när vi sagt ja
    Äntligen på väg- Håkan Hellström när vi går ut

    Klännigen ä betald och klar skall bara göras lite ändrigar på längden då den var för kort. Krilles kostym är klar, maten så gott som klart.

    Nu väntar vi bara på att alla gäster skall svara, vi har satt den sista julli som sista osa dag... Nån mer än jag som tycker att gästerna inte behöver vänta tills in i det sista?
    Hur ska jag göra?

    Kram  

  • sun moon

    Ca hälften har svarat hos oss och vi har osa 1 aug. Jag tycker inte heller att man behöver vänta till sista dagen men jag vet samtidigt att jag själv är slö med att svara på inbjudningar. 


    Jag tycker att vi har bra koll på bröllopet nu, fått mycket gjort. Jag är kanske för lugn  


    I morgon ska jag fixa mina ögonbryn och färga ögonfransarna. Ska bli spännande hur det kommer att se ut. 


    3500 är ganska dyrt, hade blivit för mkt för vår budget. Vi kommer att betala 1000kr. Fast vår solosångare är "släkt i släkt så att säga. 

  • Fenixx

    ja jag undrar också varför vissa dröjer med OSA alltså. vi har 1a aug som sista dag. är kanske hälften som inte hört av sig, suck!


     


    jag tycker 3500kr var mycket faktiskt. när jag kollat runt så har det varit ca 1500kr för en solist. en duo hittade vi som sjöng oc spelade dem ville ha 3000kr. nu blev det inte dem då vi fick tag i ett band istället för samma pris och så sjunger min vän solosång med.

  • Fenixx

    nu har några fler lämnat OSA iallafall. 3st har tackat nej och 27 ja och sen väntar vi svar från 16st!! varför måste vissa vänta så länge för?

  • sun moon

    Idag har vi bytt frissa och bytt hotell som vi ska bo på. Det sparade oss 2500kr + taxi 4 mil. Känns bra.


    Jag hade så dålig magkänsla ang frissan jag skulle ha. Jag brukar klippa mig där men nu hade de en ny frisör som jag inte kände och jag tyckte att hon var så osäker. Jag själv är inte så duktig på vad jag vill ha och vad jag ser bäst ut i och då känns det skönt att ha en mer kunnig frisör. Vi hoppar också över att ha bröllopssvit på ett hotell i en lite större stad och bor på hotellet i vår by istället. Känns inte som att det spelar så stor roll.


    Vi har också idag bokat vår bröllopsresa. Det blir inte London utan vi tar en "riktig" resa till Italien. 5 nätter i Rimini på östkusten. Vi förlovade oss i Rom och vi båda älskar Italiens mat. 


    Jag har också köpt en ny bröllopstidning Kanske min sista?  


    Hur går det för er andra? Är ni stressade eller känns allt under kontroll?

  • Klockarbol

    Har fortfarande inte hittat våra förlovningsringar som ska graveras och användas vid vigseln...

    Har inte bestämt mig för om det fortfarande är för varmt för att bli stressad över det eller inte - men jag stannade till vid en sån där "stoppa i en peng och vrid"-automat på affären i dag och kom på mig själv med att titta om det var bara leksakshalsband i den eller om det fanns ringar också... Så jag är nog ganska påverkad av värmen ändå   

Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2