• FramtidaFruSandberg

    Vi som gifter oss 4/9 del 2

    Den gamla tråden stängdes igår såg ja så här startar jag upp en ny.

  • Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2
  • Klockarbol

    Lara C - Vi gifter oss i Svenska kyrkans ordning men inte i en kyrka så det känns enklare att göra vigselprogram än att låna och släpa med psalmböcker!

    Lycka till med responsen från kantorn! Om du ringer pastoratet / församlingen så borde du kunna få ett telefonnummer av dom. Vi har mobilnummer till "våra" musiker på jobbet.

  • Toffi

    Skor!
    Vad svårt det är att hitta. Jag kan tänka mig nåfra som inte är vita (helst inte faktiskt), rund tå och ca 7 cm klack. Helt omöjligt att hitta verkar det som. Vill ju veta om ajg måste lägga upp klänningen.
    Känner mig lite stressad över det här. I-lands problem I know men ändå.
    Någon som har tips om bra skoställen, gärna i gbg eller skövde trakten?!

  • Klockarbol

    Jag kommer inte att ha vit klänning så jag köpte ett par svarta pumps från Ecco!
    Kostar en slant men är fantastiskt sköna och håller en evighet!

  • sun moon

    Nu har jag hämtat min vigselring - bild i galleriet om någon vill se Känns spännande att ha den här hemma liggandes.

  • sun moon

    Tack Klockarbol Briljanterna symboliserar mina 3 älsklingar, min BM och mina två söner. Letade länge efter "rätt" ring till jag hittade denna.

  • Klockarbol

    Antingen är jag hungrig eller så är jag mer "bröllopspåverkad" än jag trodde för nu blev jag alldeles tårögd över den fina symboliken i din ring!

  • Fenixx

    klockarbol>> perfekt att ha ett par bra skor att även ha efteråt sen.


     


    sun moon>> åh vad skoj att fått hem ringen, måste känns speciellt. får hem min nästa vecka.


     


    själv så är det lite småpyssel att göra i helgen, sen börjar jag jobba på tisdag igen..tar lite emot då vi haft jättedåligt väder hela semestern tyvärr. men får hoppas det blir fint på bröllopsdagen ialalfall.


     


    går och funderar lite om det blir nån möhippa för mig... sista chansen känns imorgon för nästa helg jobbar jag och helgen därpå ska vi på dop och sen är ju bröllopet. men jaja..det märker jag.

  • popcorn o dip

    Igår hade jag min möhippa. Blev tagen på stan. Jag och mannen hade lite grejer att uträtta så när jag minst anade dök ett gäng kända ansikten upp på Clas Ohlson. Snacka om att bli chockad. En dag fylld med aktiviteter picknick i parken, " fångarna på fortet", pyssel, bak, paketöppning, frågesport och middag. Det var en toppenkväll. Nu får mannen vara på helspänn och vänta och se när hans svensexa blir :d Jag vet men det säger jag inte till honom. Hihi nu går jag och lägger mig igen, var nog lite trött fortfarande :)

    Fenixx: Hur blev det för dig? Blev det möhippa igår?

  • Fenixx

    ja det blev allt möhippa!! tjejerna kom här på morgonen. vi fick strålande solsken, picknick vid vattnet, jag fick en underbar SPA-behandling m.m. och en rolig utekväll. allt var verkligen såå perfekt. och min äldsta vän som är tärna hade kommit då hon annars bort högt upp i norge. så kunde inte varit bättre.

Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2