• FramtidaFruSandberg

    Vi som gifter oss 4/9 del 2

    Den gamla tråden stängdes igår såg ja så här startar jag upp en ny.

  • Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2
  • sun moon

    Idag ska jag klippa topparna på mitt hår, om ca 35 min och sedan ska jag och tärnan på BH jakt. Hoppas jag hittar något bra som både passar under bröllopsklänningen och under min ev. festklänning. Jag har köpt en extra klänning till kvällen om jag känner att jag kvävs i bröllopsklänningen.

  • Fenixx

    sun moon>> Fin dukning.


    där sa du nåt...BH ja...det måste jag köpa en ny bra att ha också.

  • sun moon

    BH inköpt, även trosor, stocking och strumphållare eller vad det heter :P .. fick också strumpband av min tärna.. hade inte tänkt ha det innan. Finns liksom ingen mening med det tycker jag.. men men.


    Hittade också en sjal, ljusblå att ha senare på kvällen om man vill lufta sig lite,  krukor och fler papper till festhäftet/vigselhäftet. En lyckad dag med mycket inköp. Bara örhängen kvar nu Sedan är jag färdigklädd.


    Nu behövs bara en tur till ikea och panduro för att köpa "mittremsan" till borden sedan är allt klappat och klart (tror jag)

  • Lara C

    Sun Moon, hittade du några bra stockings? Jag söker efter sådana som inte har förstärkt tå eftersom jag kommer ha lite öppen tå (men måste ha strumpor ändå). Verkar svårt att hitta i hudfärgat i alla fall.


    Jag har provsmakat tårtan, och bestämt hur den ska se ut. Är lätt illamående efter att ha testat fyra sorter...

  • sun moon
    Lara C skrev 2010-08-12 18:04:05 följande:
    Sun Moon, hittade du några bra stockings? Jag söker efter sådana som inte har förstärkt tå eftersom jag kommer ha lite öppen tå (men måste ha strumpor ändå). Verkar svårt att hitta i hudfärgat i alla fall.
    Jag ska inte ha öppen sko så för min del spelade det inte så stor roll. Hittade mina på kappAhl. Kollade inte om det var förstärkt tå eller inte. Jag har inte provat de ännu. Mina är typ ljust creméfärgade.. ca samma som BHn. 
  • Lara C

    Sun moon: Önskar att jag hade skor utan öppen tå, men jag blev störtförälskad i mina rosa så det gick inte att göra något åt, Köpte dem innan klänningen. Vet inte om de passar perfekt ihop egentligen men de kommer inte synas så mycket och de är sååå fina. Bara känslan av att ha dem på sig gör mig glad. Mycket mer nöjd med dem än med klänningen.

  • Klockarbol

    Vi har kollat det sista med lokalen för vigseln, valt tårta, beställt blommor och lämnat in förlovningsringarna till guldsmeden för gravyr och "uttöjning" av min ring eftersom mina fingrar tydligen svullnar av värken.

    Så himla lätt det gick att få saker fixade när vi väl hittat ringarna

    Nu återstår vigselprogram, hitta en bh samt att sätta ihop en bra makeup på min lista. BM har de lite mer handfasta sysslorna på sin lista, städa och serva bilarna och sån't där.

  • Lara C

    Klockarbol, tur att ni hittade ringarna! För det var ju inte på en helt själklar plats...


    Vi hoppar nog vigselprogram, ska bara skriva ut texten till psalmen som inte finn i nya utgåvan om bara kantorn tycker att den är ok. Å andra sidan kanske vi ska göra ett... Väntar på feedback från kantorn (eller musiker kanske det heter nu för tiden). Hoppas att han kan spela vår ingångsmarch. Har bara frågat via mail eftersom vi inte fått något nummer, och att hitta en ny vore svårt.

Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2