• FramtidaFruSandberg

    Vi som gifter oss 4/9 del 2

    Den gamla tråden stängdes igår såg ja så här startar jag upp en ny.

  • Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2
  • Fenixx

    idag är min M2B iväg på sin svensexa. dem hämtade honom för en halvtimme sen. tyvärr så har han haft sån ångest över det då hans kompisar är lite galna så han hade mått dåligt nu på morgonen och var inte alls glad när dem kom...suuck! men men hoppas det släpper och han kan ha lite kul, för dem ska göra paintball och en massa sånt som han älskar att göra...

  • Saija

    Fenixx: Hoppas att han får en rolig minnesvärd dag ändå, det kanske släpper bara han kommer iväg!

  • Fenixx

    Sambon hade allt fått kul på sin svensexa när han slappnade av lite. blev precis saker som han älskar. dem började med paintball, sen blev det 5-kamp och mat och så hade dem en liten pokerturnering och så avslutades kvällen på krogen. han kom hem sent i natt och var lagom trött. gick upp nu vid 13.


    sen var min toastmadame här idag och hjälpte mig medmina mått, är det sista våran sömmerska har kvar. och så fick hon hem allt material så dem kan göra festhäftena åt oss.


    och nu sitter sambon och beställer skärp och remmar till sin klädsel, sen är han helt klar. kommer bli så snygg.


  • sun moon

    Suck.. detta med OSA. Vi hade det till 1/8 och då svarade 3st, idag svarade en.. vår präst (som är släkt i släkt) och det är två som inte har svarat ännu.. en av dessa är min lillasyster!! Hon är hopplös och jag är riktigt glad att jag inte valde henne som tärna. Den andra är en kompis till min BM och han kan kanske ha svarat men min BM har glömt bort det


    Lillasyster ska få ett strängt sms idag för jag har påminnt henne en gång innan.. 

  • sun moon

    Annars är det feshäftet fortfarande som vi pysslar med, har sagt att det ska vara helt klart denna veckan. Annars har vi koll på det mesta. 

  • Fenixx

    ja det var samma här sun moon! var några som hörde av sig igår sista dagen på OSA, och sen var det några vi idag har fått ringa och dubbelkolla med.


    så det blir 39gäster och så vi på bröllopet. känns lagom.

  • sun moon

    Vi blir 50 eller 54 personer. 11 av dessa är under 18år  

  • Fenixx

    sun moon>> ja men det är lagom siffror, man vill ju ändå hinna prata lite med alla.


    vårat är barnfritt förutom en 3mån flicka och en 9mån som kommer med föräldrarna. våra egna är med på vigseln och försvinner sen iväg med barnvakterna.


     

  • sun moon

    I vår lokal finns en ovanvåning och där ska vi ta med tv (inbyggd dvd) och vårt wii så vill de yngre gå iväg och göra annat så kan de göra det. Mina barn är 13 och 16 och jag ska ha någon som hämtar de när de börjar tycka det är tråkigt. 

  • sun moon

    Min lillasyster svarar inte på mitt sms så jag ringde vår mor och förhörde mig om hon visste något.. och tydligen är det så att hon inte har råd att gå på vårt bröllop. Känns trist att de prioriterar något annat före vårt bröllop.. men men.. känns ju inte som att min släkt tycker att bröllopet är så viktigt för dom  


    Jag har fortfarande en känsla att de tyckte mer om min ex man än om mig.. samtidigt som att jag är irriterad så känner jag att jag orkar inte bry mig. 

Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2