• FramtidaFruSandberg

    Vi som gifter oss 4/9 del 2

    Den gamla tråden stängdes igår såg ja så här startar jag upp en ny.

  • Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2
  • FramtidaFruSandberg

    Vi har haft lysningskaffe (bara mina föräldar och bror) idag. Vi trodde att prästen hade glömt att han skulle läsa upp våra namn för han hoppade över meddelandena men han läste upp det i förbönen istället.

  • sun moon

    Dadadaaaa.. Nu är fest och vigselhäftena klara Bilder finns i galleriet om någon är nyfiken.


     

  • Fenixx

    toffi>> skoj med möhippa!


    sun moon>> jättefina festhäften! våra toastmastrar gör ju våra, så blir spännande att se dem sen.


    imorgon får jag äntligen hem min klänning!!

  • sun moon

    Idag ska vi träffa vår präst igen.. vi hade glömt bort det så det var tur att jag skickade vårt vigselhäfte till honom för att han skulle godkänna det :P 


    Shit känns att det närmar sig.. 

  • popcorn o dip

    ja den där glömskan känner jag igen :) vi träffade prästen igår och vi glömde helt bort att ta med hindersprövningen. Fast det var också för vi hade en massa annat den dagen... Vi fick känna på att gå fram tillsammans och säga våra löften. Då kände man pirret och handsvetten ;)

  • sun moon

    Jag gick ur kyrkan för några år sedan men tog beslutet idag att gå med igen.. har tänkt på detta länge länge och varför jag tog beslutet är mest för att vår församling får betala för att vi gifter oss i en annan kyrka. 


    Jag tror inte att jag tror på någon gud.. men vill gifta mig i en speciell kyrka för att den betyder mycket för mig.. kanske lite märkligt  

  • FramtidaFruSandberg

    Ikväll har vi sista mötet innan bröllopet med festlokalen. Tidsflöden (och rumsflöden) ska gås igenom. Alla detaljer ska fixas. Vi fick också reda på att han som varit vår kontaktperson hela tiden tyvärr inte kommer att vara med på vår bröllopsdag (dödsfall i familjen) så vi ska träffa hon som kommer vara ansvarig

  • Lara C

    Låter som om ni ligger väl framme. Jag ser fram ett ett planeringsryck på fredag när m2b äntligen kommer hem.


    Igår kväll provade jag min klänning för första gången sedan jag köpte den. Det borde jag nog tänkt på lite tidigare, för den hade blivit väldigt tajt. Jag får väl hoppa in i någon bantningstråd här och hoppas på ett mirakel på 12 dagar, eller köpa ny klänning.

  • Fenixx

    ja våran kontaktperson med festlokalen kan tyvärr inte heller vara där. men hoppas det blir bra ändå.


    Lara C>> hoppas du kan få till det så det blir bra med klänningen.


     


    på tal om klänning, idag fick vi hem våra kläder och min klänning var sååå perfekt. satt jättebra och var verkligen så fin. ja alla kläder var så fina. vi är såå nöjda. nu känns det verkligen att det är nära!!

  • sun moon

    Fenixx: Har du bilder? Jag är Sagan om ringen fan och bara älskar dessa kläder  


    Vi var hos vår vimsiga präst i e.m. Han känner ju min BM och hans familj sedan tidigare så det kändes som att han mest frågade ut mig :S Ställde frågor och sedan när man skulle svara så lyssnade han inte riktigt.. men men.. 


    Han frågade också varför jag skildes.. precis som man kan berätta varför på en kort tid :S och sedan känns det inte som något han har med att göra egentligen... jaja.. förstår inte meningen i att rota i det förflutna. Han tog upp detta med barn också och vi har bestämt och min BM visste om innan vi blev kära i varandra att jag inte ville ha fler barn för jag skulle inte klara av det psykiskt och fysiskt och det kändes att jag blev anklagad för att jag inte vill ge min BM barn.. herregud vi är 37 och 44år.. visst kan man skaffa barn i den åldern med så vanligt är det inte.. 


    Behövde bara skriva av mig lite  

Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2