• FramtidaFruSandberg

    Vi som gifter oss 4/9 del 2

    Den gamla tråden stängdes igår såg ja så här startar jag upp en ny.

  • Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2
  • kream

    Snart är det dags, och jag har nu börjat bli nervös.
    Något som gör mig ännu mer nervös är att jag nyss upptäckt att jag förmodligen är gravid!! Eftersom det endast har gått några veckor vill jag inte visa detta på bröllopet genom att inte dricka alkohol! Har tänkt att endast smutta/låtsasdricka av vinet men är nervös för att gästerna ska fråga varför jag inte dricker eller propsa på att jag ska dricka massor champagne m.m. Vi ska ha middag med serveringspersonal och därefter lite "fest". Några tips!?

    För övrigt ska jag börja pyssla med festprogrammen ikväll, kan vara skönt att ha dem klara innan nästa vecka.

  • Fenixx

    åh vad mysigt kream, grattis!


    du kan inte gå och blanda dina egna "drinkar" så att säga så folk tror du dricker.

  • Fenixx

    följer ju aftonbladet, smhi, och yr nu med vädret. just nu verkar det som vi har vädergudarna med oss..åhh hoppas verkligen!!

  • Klockarbol

    Ingen spricka i foten tack och lov!
    Ska ha den lindad på dagarna nu och sen får jag den tejpad inför den 4e så foten får plats i skon.

    Sambon har varit ledig ett par dagar så nu är bh fixad, ringarna hämtade (undrar just om vi hinner slarva bort dom igen på en vecka?), kemtvätten inlämnad, skorna lämnade på lästning, jag är nyklippt och halsband är lånat av svärmor.
    Tyvärr kunde jag inte ha det halsbandet hon bar på sitt bröllop, det var helt enkelt så gammalt att det börjar falla isär
    Men ett himla fint pärlhalsband blev det istället.

    Kvar är vigselprogrammet som jag meckar med nu, köpa blommor att pynta med, sambon ska klippa sig (självklart glömde vi bort det dom här dagarna och hans schema nästa vecka är inte att leka med), frisyr ska testas i helgen och bilarna ska servas.

    Men det blir nog bra

    Hej! till de nya :D

  • sun moon

    Klockabol: Håll i ringarna!! och jag hoppas hoppas att din fot blir bra till på lördag.. eller hyffsat bra iaf  

  • FramtidaFruSandberg

    Vi har skrivit ut vigselprogrammet, halva festprogrammet (den halva som inte innehåller någon bordsplacering och gästpresentation), ringarna blev hämtade i veckan och nu ska det till att vikas vigselprogram för hela slanten. jag gav ena tärnan ca 100papper (75 program, två sidor) och sen får jag vika resten. Sambon tror att vi ska vika tillsammans hela dagen men i själva verket kommer marskalkarna snart och hämtar honom

  • Ezna
    mica82 skrev 2010-08-27 13:34:21 följande:
    Eznava fint av dig att du tänker " så länge sambon får sin svensexa" så är du nöjd. Jag är som sagt säker på att du har nåt kul att berätta här för oss när helgen är slut :)
    Kan berätta redan nu att jag blev plockad igår!! =)
    Jag var på ansiktsbehandling (underbart) och när jag kom ut därifrån så satt en av tjejerna där och tog kort på mig! Det tog ett tag innan jag fattade vad som var på gång, då jag var sååå inställd på att inget skulle hända! :)
    Hade en underbar kväll, med en massa lekar med underbara tjejer, god mat och en massa vin... =)
    Heeelt perfekt!

     

  • popcorn o dip

    Kream: Du kan ju gör som i coyote ugly när de "shotar" så låtsas de dricka öl efteråt och då spotar ut shoten i flaskan. Nu kanske inte ni ska göra som där men det kan ju vara en variant på att inte dricka. Man får bara se till att ha en färgad flaska och att ingen märker att flaskan blir fylld ;)

  • Fenixx

    ezna>> åhh vad roligt att du fick en härlig kväll med tjejerna!!


    jag tror vi har koll på det mesta nu, men ändå är man orolig över att nåt är glömt, men får väl ta en dubbelkoll på allt.

  • mica82

    kream

    grattis! va roli´gt för er! Jag tror inte någon kommer tänka på att du låtsas dricker ditt vin. Din blivande man kan ju tänka på att lite diskret dricka ur ditt glas då och då så glaset inte är fullt hela tiden. Så gjorde vi när jag var nygravid och det var ingen som hade tänkt på det. Gör det inte till en stor grej ara för då kommer det synas...och klappa inte på magen ;)

    ezna
    Va roligt!!!! Nu måste allting kännas så bra! Hoppas din sambos kväll blev lika bra!

    Är färdig med bordsplaceringen nu och är riktigt nöjda! Så skönt att den är helt klar nu!
    Imorgon ska vi träna foxtrot..låten vi vill daa till är namligen ingen valslåt tyvärr. Vi ska ha en privatlektion på 1.45 h för 450 kr! Det är verkligen ett bra pris. Bor ni i gbg och ni behöver akut hjälp med dansen så kika på www.nojesdans.se . Hade inte tänkt lägga ner pengar på detta egentligen men så var det så billigt. Sen ska det bli jättekul att få dansa med Tobias i nästan 2 timmar :)

    Tjejer.. om en vecka är vi gifta! :D

    Nattinatt!

Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2