• FramtidaFruSandberg

    Vi som gifter oss 4/9 del 2

    Den gamla tråden stängdes igår såg ja så här startar jag upp en ny.

  • Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2
  • Fenixx

    sun moon>> jag tittar på smhi, aftonbladet och norska  yr.no(som sägas ska ha prickat mest rätt av alla vädersajter)


    nu har jag köpt klart gåvor till vårat brudfölje och även barnvakterna som tar barnen över natten.


    ska ringa det sista idag för att dubbelkolla, men annars är allt klart.


    ska dock göra en lista med allt som ska med och bocka av och dagsschema för själva vigseldagen.


    jag kanske är knäpp, men känns såå skumt att det äntligen är dags.

  • Toffi

    Fenixx: Jag håller verkligen med om att det känns konstigt att det snart är dags. För inte alls länge sedan var det ju massa tid kvar. Längtar verkligen men tycker också att det känns lite tråkigt för sedan är det ju gjort. Målet är ju att bara göra det här en gång. Men jag o sambon skojar redan om hur vi ska ha det nästa gång vi gifter oss :) Det är ju nu man har lärt sig.

    Väldigt lite tid kvar nu, jag har slutat vara nervös, det som inte är löst nu är andå ingen ide att noja över.

    Ska också göra schema o lite sånt annars är nog (hoppas jag) allt klart.

  • Fenixx

    har suttit precis och gjort listan med allt vi ska ha med oss! är ju lite nervös då det är i en annan stad så vi får ju inte glömma nåt.


    så hojta tjejer... vad är viktigt att ha med sig på bröllopsdagen?? förutom gubben och ringarna.

  • popcorn o dip

    usch ja sambon är krasslig och hostar nästintill hela tiden, jag vet inte om jag också håller på att bli förkyld så jag tar alla huskurser och medicin som han gör för att jag inte ska bli sjuk när han blir frisk... Börjar känna mig lite stressad kanske för att skolan började idag och lite mer att göra... Men det mesta är under kontroll så det borde inte vara större grejer... men de små grejerna bör ju göras innan tiden tar slut :)

    Glöm inte att ta med hindersprövningen om ni inte redan gett den till vigselförrättaren!!!
    Ska börja jobba bort lite grejer på festprogrammet :) så listan kan bli lite kortare.. Krya på er! hörs!

  • Fenixx

    ja sambon grejar för fullt så han ska hinna bli bättre...jag bara hoppas han inte smittar ner mig. märker bland kompisar att det är en del sjuka.


    jo hindersprövning och allt dem papprerna är redan inskickade i förvägg till vigselförrättaren. men bra bra...kommer ni på saker att inte glömma så hojta till..så rädd att jag glömt något på listan.

  • Toffi

    Gifter oss också i en annan stad så jag gör också "packlistor". lite saker jag har med på min är:


    Säkerhetsnålar, nål, tråd, plåster, smink, necessär,plåster, pincett, extra bekväma skor, allt pynt (fixar lokalen själva), hammare spik tång(man vet aldrig) tejp, ringar, hårgrejer, nagelfil, kamera, gästebok och fina pennor att skriva i den med, lista med viktiga tfnnr(typ catering, personal mm)


     


    Kanske lite konstiga saker men man vet aldrig vad som händer och eftersom vi gör i ordning lokalen själva är det bra att ha med sig för mycket än för lite. Är väldigt glömsk med så jag behöver verkligen skriva upp ALLT även typ slöja och underkläder :)

  • Fenixx

    toffi>> ja men bättre för mycket än för lite. vi har ju fullservice och sen är det toastmastrarna som tar med trycksaker och gästbok osv.


    ja men jag måste också ha packlista, har också skrivit ner ALLT, för just den dagen man ska åka kanske man är lite hög av allt som är.

  • sun moon

    Ännu ett bakslag för oss.. min BM´s syster ringde igår och sa att hon inte orkar komma.. hon var väldigt ledsen. Hennes make dog för 3½ månad sedan, helt plötsligt.. han skulle ha varit vår toastmaster från början. Hon hade sagt först att hon och barnen skulle komma men hon känner att hon inte kommer att orka. Blir så ledsen för hennes skull.. hon går verkligen igenom en mardröm. 


    Vi funderade först att ställa in vårt bröllop men vi valde att ha det iaf. Vi vill ju gifta oss och man vet ju inte vad som kan hända om man väntar.. 

  • Lara C

    M2b blev hämtad vid 7 imorse för svensexa och jag kunde förstås inte somna om. Typiskt då det är min första ledigiga dag inför bröllopet. Måste ut och köpa smokingskjorta sedan, för han behöver en sådan senare och den han hade gick åt pipan på förra festen...


    Ska fixa naglarna också. I övrigt kommer jag ha att göra. Ska passa på att förbereda packlistan. Tack för tipsen tjejer!

  • Vickymb

    Jag skulle ta en snabbis i solarium för att jag är blek som värsta liket....bara det att nu har jag bränt mig. JAG HAR ALDRIG BRÄNT MIG FÖRR I SOLARIUM!!! Så nu har jag gått från en död look till tomatfärgen...inte så jävla snyggt kanske? Nu hoppas jag att det lägger sig tills på lördag.


    Men annars verkar det sista komma på plats nu...bara småååå detaljer kvar.

Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2