• FramtidaFruSandberg

    Vi som gifter oss 4/9 del 2

    Den gamla tråden stängdes igår såg ja så här startar jag upp en ny.

  • Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2
  • Lara C

    Vi var på bröllop i helgen. Bra med en förövning.


    Vår fotograf har hoppat av och det är väl lite stressande, men det ordnar sig nog.


    Ikväll blir det middag med toasmaster med fru, marsalk och tärna med pojkvän. Bra om de har träffats innan.


    Det känns som om det är en del kvar att göra. Jag jobbar imorgon också och m2b blir sexad på onsdag. Stressad? Jag? Nej, inte över bröllopet, bara över jobbet.


     

  • Fenixx

    oj typiskt att fotografen hoppade av så tätt inpå. men sånt kan ju tyvärr hända.


    jag har pratat med vårat band idag för att se med info och tider osv och även ringt runt och dubbelkollat med personer om allting. verkar som allt är på sin plats! börjar verkligen bli pirrigt nu.

  • sun moon

    Ja.. usch..


    Idag kom ett bakslag för oss men vi lyckades att lösa det. Vi hade tagit för givet att barnens pappa skulle hämta barnen men tydligen skulle han på kräftskiva hos sina föräldrar och supa skallen av sig.. Men som sagt, vi löste det tack vara en kompis skulle köra hem och kör igenom där vi bor då så de kan sova hemma hos oss. 


    Vi har gemensam kompis jag och exet som är bjuden på vårt bröllop.. och till dom hade ex svärisarna sagt att de kunde komma på kräftskivan efter vårt bröllop.. och man kan ju tänka att barnen tycker att det är kul att gå dit då de får träffa kusiner och så.. men vår kompis tyckte att de var helt knäppa att bjuda de på kräftskiva samma dag som vårt bröllop + att nu när jag pratade med barnen i telefon så verkade de vara glad över bröllopet och ville följa med och välja godis som vi ska köpa.

  • Klockarbol

    Sun - ibland blir man ju lite trött bara... Svärisar är tydligen svärisar oavsett om de är ex eller inte
    Det hade väl varit en sak om ni (som vi) skulle ha bara eftermiddagsvigsel och ingen fest efter, men lite märkligt känns det ju att försöka 'ragga' över bröllopsgäster till en kräftskiva!

    Skönt dock att det ordnade sig så att barnen kommer hem sen

    Efter att ha slitit mitt hår hela helgen i jakten på vettig restaurang att äta middag på efter vår vigsel (med kaffe och tårta ^.^) så har vi äntligen hittat ok ställe med rimliga priser som har plats för 15 pers
    Liten svärmor som är 'mamma' till middagen blir förhoppningsvis nöjd och glad också!

    Den stukade foten och jag har jobbat idag, jag är nöjdare än foten men just nu känns det som att det håller ihop på lördag.

    Jag vill också ha godis!

  • Fenixx

    hmm ja tur att det löste sig för er med barnen! jobbigt när det blir saker nu i sista minuten.


    för oss så har har vi haft en massa motgångar längs planeringsvägen känns det som.


     


    och nu vaknade min M2B och är förskyld!!! suck! så typiskt, varit frisk jättelänge. men kanske lite dum tid för bröllop egentligen när folk börjat jobba och barn börjat dagis/skola igen för märker att många är sjuka eller deras barn. nåja hoppas folk är bra tills på lördag.

  • FramtidaFruSandberg
    Fenixx skrev 2010-08-31 07:45:12 följande:
    hmm ja tur att det löste sig för er med barnen! jobbigt när det blir saker nu i sista minuten. för oss så har har vi haft en massa motgångar längs planeringsvägen känns det som.   och nu vaknade min M2B och är förskyld!!! suck! så typiskt, varit frisk jättelänge. men kanske lite dum tid för bröllop egentligen när folk börjat jobba och barn börjat dagis/skola igen för märker att många är sjuka eller deras barn. nåja hoppas folk är bra tills på lördag.
    Vi snuvar lite granna här hemma också. jag tänker mig att så länge man står på benen och inte näsan rinner så att man måste snyta sig var 30:e sekund så funkar det (en gång i minuten måste man väl ändå få snyta sig? =)
  • mica82

    fenixx, jag har haft samma tanke de senaste dagarna. Inte så smart med bröllop precis när dagis/skolorna öppnar.. jag har min sambo har varit ganska hängiga men är som tur på bättringsvägen. Likaså med många av våra vänner. Men det är bara att hålla tummarna och hoppas att alla är friska!


     


    Igår var jag och sambon på bio. kändes skönt med ett bröllopsbreak. Sonen är hos farmor och farfar i 2 dagar så vi kan fixa det allra sista i lugn och ro. Jätteskönt måste jag säga. han har det hur bra som helst där och vi slipper vara tråkiga föräldrar som bara stressar runt.


     


    Nu ska jag börja med borsdplaceringstavlan. Min ena tärna kommer hit kl 9.

  • Fenixx

    mica>> hoppas det går bra bra med pysslet. våra toastmastrar har fixat med det, så blir skoj att se hur allt blev.


    idag ska jag ringa runt och se över dem sista grejerna, men annars är det bara väntan nu. så spännande.


    enligt mina 3 vädersajter så spår dem fortfarande inget regn, hoppas hoppas!


     

  • sun moon

    Ojoj så dåligt jag har sovit i natt.. låg och vände och vred mig till halv 4 och var då uppe och tog två alvedon och lyckades somna lite lätt. Vaknade igen vid 7 när älsklingen skulle till jobbet.. la mig i soffan till 7.45 när ex kom med barnens datorer.. och somnade som avsvimmad i soffan till kl 10 när klockan ringde..


    Känner mig helt trött och sjuk.. får hoppas att det är pga min dåliga sömn.. Min hjärna kunde inte stänga av och somna.. en massa tankar for runder i mitt huvud hela tiden.. 


    Jag har nog bestämt mig för vad jag ska köpa som morgongåva nu.. får se om jag orkar ta mig till affären idag.. Måste köpa ny bikini också.. min gamla är uppsliten i rumpan  

  • sun moon

    Men vädret ser ut att bli fint fint Hoppas att det inte ändras sista dagarna.. regnet som skulle ha varit på fredagen är flyttat till torsdag så nu är fre-lör-sön regnfritt och nästan ingen vind alls


    Fenixx: Vilka vädersiter kollar du på? För min del tittar jag på smhi och klart.

Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2