Inlägg från: popcorn o dip |Visa alla inlägg
  • popcorn o dip

    Vi som gifter oss 4/9 del 2

    Vilka psalmer har ni valt?

  • popcorn o dip

    haha skönt att fler har konstiga drömmar.. Har också drömt att jag glömt buketten och att jag kom på det när vi skulle gå in, men då skulle vi göra om inmarschen. Sen drömde jag att vi skulle ha ett genrep i kyrkan där vi delade ut programmen till de som kom och när genrepet var slut hade åskådarna i kyrkan tagit med sig alla programmen så vi inte hade några till bröllopsdagen som var dagen efter. Hahaha, som sagt så är det nog lite stress...

  • popcorn o dip

    neej, inte pirrig än.. Har nog inte förstått att det är dryga månaden kvar. Men pirret och nervositeten kommer, det är jag säker på!
    Sitter och klurar på festprogrammet och presentationerna vilket inte är det lättaste. Ska fixa bordplacering och sånt, tror vi ligger rätt bra till och stressar inte så mycket..
    Kläderna är så gott som klara, ringarna och graveringen är klart. Va kul det ska bli! Längtar!
    Är det någon som blivit hippad?

  • popcorn o dip

    En månad kvar!!!! Har en del småfix kvar skönt att inte vara helt sysslolös när man är ledig :D

  • popcorn o dip

    sun moon: hmm jag hade kaos igår och full koll idag...

    Ringde och pratade med prästen.. har börjat känna mig stressad för det är bara en månad kvar och man ska ju ha vigselsamtal och sånt. När jag presenterade mig och sa att vi bokat vigsel 4/9 med henne sa hon " det är ju en månad kvar, det är långt". jag kände mig lugnare för jag ville egentligen bara kolla läget och det verkar vara under kontroll. :D Skönt då kommer hon lugna mina nerver i kyrkan också ;)
    En månad är ett tag men sen är det väl så som "att hur lång en minut är beror på vilken sida av toadörren du står på" alltså hur mycket man har att göra innan datumet. Min präst var på semester och jag har en del småfix så det kanske förklarar saken.

    Listor är alltid bra, det lugnar ner en och gör att man kan fokusera på en sak i taget. Och man behöver inte vara rädd att man glömmer något för det har man ju skrivit upp! I love listor! :D

    Ska träffa min floristkompis idag och prata blommor, ska bli såå kul! Kanske bli ett glas vin dagen till ära :D

  • popcorn o dip

    Igår hade jag min möhippa. Blev tagen på stan. Jag och mannen hade lite grejer att uträtta så när jag minst anade dök ett gäng kända ansikten upp på Clas Ohlson. Snacka om att bli chockad. En dag fylld med aktiviteter picknick i parken, " fångarna på fortet", pyssel, bak, paketöppning, frågesport och middag. Det var en toppenkväll. Nu får mannen vara på helspänn och vänta och se när hans svensexa blir :d Jag vet men det säger jag inte till honom. Hihi nu går jag och lägger mig igen, var nog lite trött fortfarande :)

    Fenixx: Hur blev det för dig? Blev det möhippa igår?

  • popcorn o dip

    Va kul!! Då är man verkligen helt oförberedd! Vilka snälla arbetskompisar du har! Låter som du haft en riktig toppendag :D
    Kram

  • popcorn o dip

    Glada överraskningar är alltid välkomna dock inte mindre roliga sådana...

    sun moon>Va kul för er med lite sponsring!
    Fenixx> Det borde vara det pris hon sagt från början om hon inte sagt vi får se hur svårt det är att göra/ tidskrävande. Men tycker det låter konstigt när du fått ett pris givet... Håller tummarna för att det löser sig.

    Jag hämtade ringarna idag och de var så fina! Har lyssnat på en massa kyrkolåtar och försökt bestämma oss. Fasiken va svårt... Ja nu har vi valt in- och utmusik preliminärt så får vi suga på karamellen en stund. Annars sitter vi med fest- och vigselprogram och sånt... Tar sån tid eftersom vi "måste" göra på två språk.. Men men nu är det inte mycket kvar. 
    På söndag ska vi träffa prästen, det blir nopg toppen. Hon verkar rolig och avslappnad i telefon i alla fall. hihi.
    Kram 

  • popcorn o dip

    usch kan inte sova även fast jag är lite trött... Är nog lite pirrig för sambons killkompisar kommer och hämtar honom om ett par timmar. Får se om han är vaken då....

  • popcorn o dip

    De kom strax efter 8.. vi hade vaknat en kvart innan och ringde på dörrklockan så länge tills han kom och öppnade. Han fick göra frukost och jag fick en packlistan med saker som han skulle ha med sig. Så far har de varit och kört gokart och paintball. De verkar ha riktigt kul :D och han kommer inte hem förrän imorgon.

    Ja galet jag börjar drömma massa konstigt om misslyckad håruppsättning och andra galna saker.. 2 veckor..puh.. Har hela tiden tänkt att det är ju hundra år kvar, men det är det inte längre.. Vad ska man göra sen? ;)

  • popcorn o dip

    ja den där glömskan känner jag igen :) vi träffade prästen igår och vi glömde helt bort att ta med hindersprövningen. Fast det var också för vi hade en massa annat den dagen... Vi fick känna på att gå fram tillsammans och säga våra löften. Då kände man pirret och handsvetten ;)

  • popcorn o dip

    Kream: Du kan ju gör som i coyote ugly när de "shotar" så låtsas de dricka öl efteråt och då spotar ut shoten i flaskan. Nu kanske inte ni ska göra som där men det kan ju vara en variant på att inte dricka. Man får bara se till att ha en färgad flaska och att ingen märker att flaskan blir fylld ;)

  • popcorn o dip

    usch ja sambon är krasslig och hostar nästintill hela tiden, jag vet inte om jag också håller på att bli förkyld så jag tar alla huskurser och medicin som han gör för att jag inte ska bli sjuk när han blir frisk... Börjar känna mig lite stressad kanske för att skolan började idag och lite mer att göra... Men det mesta är under kontroll så det borde inte vara större grejer... men de små grejerna bör ju göras innan tiden tar slut :)

    Glöm inte att ta med hindersprövningen om ni inte redan gett den till vigselförrättaren!!!
    Ska börja jobba bort lite grejer på festprogrammet :) så listan kan bli lite kortare.. Krya på er! hörs!

  • popcorn o dip

    är helt snurrig och stressad.. ja kanske ite så stressad längre... är så trött för jag har varit igång hela dagen... Puh... Ska snart lägga mig så man får sova en god natts sömn.. kan inte stava längre heller så det är bäst att gå och sova :)

    Ha en underbar dag!!! Njut tjejer och killar!

  • popcorn o dip

    vi hade en helt underbar dag! Härligt att vara gift! :D

Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2