Inlägg från: Vickymb |Visa alla inlägg
  • Vickymb

    Vi som gifter oss 4/9 del 2

    Hej...vart ska ni åka på bröllopsresa?
    Vi vill gärna åka till Dominikanska republiken eller liknande...bara inte direkt sesång i september...regntider säger de....vart ska man åka???

  • Vickymb
    Ezna skrev 2010-08-26 12:06:01 följande:
    Är det bara jag som inte har fått nån möhippa..?! :(Visst det är ju en helg kvar innan bröllopet men det känns inte som om det blir någon... måste erkänna att jag är förvånad! Min m2b verkar inte få någon svensexa heller. Jag har inte hört Ett enda ord... Lite misstänksamma blev vi då svärmor erbjöd sig att vara barnvakt på fredag utan att vi bett henne... men hon hade tydligen sett väldigt övertygande och oförstående ut då min sambo frågade henne om det var nåt bus på gång, att det inte var det! Inte så att man ska förvänta sig det men det hade varit trevligt!   Ville bara skriva av mig lite... Kram på er!
    Jag får heller ingen möhippa...jag bor i Köpenhamn och alla mina bästa och äldsta vänninor bor i Sverige och eftersom de kommer dagen innan bröllopet så blir det ingen hippa för mig. Men det gör ingen det blir ju ganska besvärligt att styra ihop det så det er OK för mig.

    Min kille får sin på lördag iaf det ska bli kul =)


     

  • Vickymb

    Fan vad tiden går fort...bara 8 dagar kvar. Inte alls klar med festprogramen och massor av små detaljer kvar...men det ska nog gå =)


    Hur går det för er andra?

  • Vickymb

    Jag skulle ta en snabbis i solarium för att jag är blek som värsta liket....bara det att nu har jag bränt mig. JAG HAR ALDRIG BRÄNT MIG FÖRR I SOLARIUM!!! Så nu har jag gått från en död look till tomatfärgen...inte så jävla snyggt kanske? Nu hoppas jag att det lägger sig tills på lördag.


    Men annars verkar det sista komma på plats nu...bara småååå detaljer kvar.

Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2