• Martinaa

    Fruar maj 2010!

    Nu är maj redan förbi och vi har gått från brudar till fruar! Fast det hindrar ju inte oss från att fortsätta tjöta {#lang_emotions_wink} Det finns ju fortfarande massor att prata om; bröllopsresor, husköp och eventuella tillökningar!


    Datumlistan med allas bröllopsdatum hittar ni här: www.martinaa.se/datum.asp


    Så nu kör vi! {#lang_emotions_smile}

  • Svar på tråden Fruar maj 2010!
  • SmUrftUsS

    Har bara varit på bröllopstorget sporadiskt under förberedelserna men nu när bröllopet är över har jag varit inne nästan varje dag. Känns lite som om jag försöker hålla kvar vid känslan =)


    Jag och min man gifte oss 22/5 i Göteborg och allt var magiskt som en saga från början till slut. Håret blev kanon lika så naglarna och klänningen. 


    Höll på att börja gråta när jag träffade min man i hotelllobbyn (vi hade inte sett varandras kläder innan, ens på bild och sovit ifrån varandra sista natten) och han likaså =) Fantastiskt!


    Sen var alla gäster så fina och det var massa extra gäster i kyrkan, jätteroligt. Sen fick jag en hostattack under vigseln så "illa" att prästen fick erbjuda mig läkerol som inte hjälpte men sen kom en av våra gäster fram med en burk loka =) Det var ju bara att skratta ihop med alla gästerna och tänka på att det ju åtminstone blev roliga bilder... 


    Sen följde underbar fotografering och båttur och vilket väder. Fantastiskt varmt och skönt hela dan.


    Massa god skumpa, massa god mat, söta tårtbakelser, lyckad vals och jätterolig fest är en bra sammanfattning av den bästa dagen i våra liv....


     


    Bröllopsresa  blir troligtvis i december eller januari och det lutar åt all inclusive någonstans i västindien. Längtar massor! Finns även förhoppning på tillökning men man vet ju aldrig =)


    Här finns lite bilder om någon är nyfiken. Jag är jättenyfiken på alla er andras bilder =)

  • moule

    Hej tjejer!


    Tillbaka efter en underbar vecka i Toscana!


    Nu är det bara att dyka ner i flyttlådorna, flyttar till vårt första hus om två veckor, så det var skönt att bara njuta en vecka jag och min man! haha, sjukt att säga det..


     


    Vår fotograf har lagt upp fler bilder på oss på sin sida, så är ni nyfikna kika in på jennieekblom.blogg.se


     


    Kul med en ny tråd för oss!


  • Hillena

    Ohh vad det är härligt att läsa att alla har haft så underbara bröllop. Vårt eget blev också alldeles perfekt. Jag njöt så in i bombens hela dagen :) Har aldrig förr känt mig så vacker som då.

    Hade underbart solsken hela dagen och tog fina bilder på åkrar och vid rapsfält. Längtar så efter att få se bilderna.

    Vi gifte oss inte förän 17.00 och hade en underbart lugn dag utan någon som helst stress.

    När jag och min pappa stod utanför kyrkan och klockorna började ringa, då satte min nervositet igång. Bara tanken på att gå in i kyrkan där min fina blivande man stod och väntade gjorde att jag blev alldeles snurrig. Vi gick in och där stod han och väntade, snyggare än någonsin!

    Det roligaste var att han grät hela vigseln igenom och då samlade jag mig lite, han var så lycklig och så rörd. Först när vår solist ( hon var även prästkandidat och höll i vår vigsel, dessutom mannens barndomsvän) började sjunga den låt som min man hade valt åt mig utan att jag visste, kom tårarna. Även solisten började nästan gråta. Vigselakten kändes som den gick så snabbt och jag ville bara vara kvar kände jag och gifta mig om och om igen.

    Tillsammans med gästerna promenerade vi till lokalen och kvällen blev en riktig höjdare. Efter den goda middagen och massor av härliga tal så blev det dans i många timmar. Vi hade så roligt och en alldeles underbar dag/kväll/natt.

    Dagen efter bar det ut till Österlen till ett mysigt ställe som heter Karlaby Kro och njöt och återhämtade oss.

    Fortfarande svävar man på moln och det känns så härligt att vara fru!

  • EmMagnus

    Hejsan tjejer!


    Jag är kvar, men det har varit fyllt ös även efter bröllopet så jag har inte hunnit med BT också. Ni kan se bilder på foton.hylte.org


    Det är fotografens bilder, både bra och dåliga Om ni undrar över mitt asgarv i kyrkan så lyckades min man säga mina namn i helt fel ordning och då hade vi ändå suttit och övat i bilen så att han skulle ha det färskt i minnet.


    Vi har varit en vecka på Madeira och hade en fantastisk resa och njutit av att vara gifta!

  • Martinaa

    Åå va roligt att se alla bilder!


    EmMagnus:
    Så glada och lyckliga ni ser ut! Ni verkade inte ha mycket sol på er dag, men du sken som en sol istället!


    Moule:
    Er fotograf var duktig också, nästan lika bra som du!


    Smurftuss:
    Haha, roligt att läkerolasken kom med på bild! Det kommer ni skratta åt länge!

  • snuttfia

    Hej hej, jag är också kvar här och tittar in ibland. Försöker att varva ned lite efter våren som varit så intensiv med bröllopet och uppsatsen så jag har inte orkat skriva så mycket efter bröllopet. Är lite "mätt" på bröllop jag, även om vårt var helt fantastiskt och underbart :) Det var nog kombon med uppsatsen som knäckte mig lite tror jag. Nu har jag bara opponeringen kvar nästa vecka och sen ska jag söka jobb. Ingen resa planerad för oss men vi har döpt om bröllopskontot till resekonto och ska börja spara igen så fort vi är på plussidan av ekonomin igen. Ingen tillökning heller på g, har ju redan våra två småbusar och är så nöjd med det. Dottern ska opereras på fredag, halsmandlar och polyper ska väck så tankarna är lite där just nu.

    Men det r härligt att titta in ibland och läsa om allas härliga dagar :) Det är rätt kul när ni berättar om saker som gått sentt och se att det liksom inte gjort nåt. Innan var man ju stensäker på att om nåt går fel så är det en katastrof. Vi var 15 min sena till vigseln och sen hade vi missförstått värdinnan och trodde att hon skulle hålla i välkomstskålen så när alla blev tysta och tittade på oss så visste ingen vad vi skulle säga. Jag hade ingen röst men fick iaf fram ett (väldigt) kort välkomsttal och en skål. Ja och så hade jag ju ögoninflammation och tappat rösten, haha. Fast det minns jag ju knappt. Och valsen gick inget vidare för vi hande inte hunnit träna, men senare dansade vi till en annan låt, bara jag och min man ensamma på dansgolvet och det var underbart. Jag lådsas som om det var brudvalsen istället Annars gick nog allt som det skulle och annars märkte jag inte nåt iaf :)

  • isbjörn

    Moule: Vill du berätta lite mer om Toscana? Funderar på att åka dit men har aldrig varit i Italien förut.

  • gutebrud10

    Så härliga bider och berättelser, det känns lite som att man har deltagit som en liten fluga på väggen på alla era bröllop oxå. 
    Nu är det bara Martina vi väntar på men det är ju inte många dagar kvar nu

  • Martinaa
    gutebrud10 skrev 2010-06-02 21:52:25 följande:
    Nu är det bara Martina vi väntar på men det är ju inte många dagar kvar nu
Svar på tråden Fruar maj 2010!