• Martinaa

    Fruar maj 2010!

    Nu är maj redan förbi och vi har gått från brudar till fruar! Fast det hindrar ju inte oss från att fortsätta tjöta {#lang_emotions_wink} Det finns ju fortfarande massor att prata om; bröllopsresor, husköp och eventuella tillökningar!


    Datumlistan med allas bröllopsdatum hittar ni här: www.martinaa.se/datum.asp


    Så nu kör vi! {#lang_emotions_smile}

  • Svar på tråden Fruar maj 2010!
  • moule

    Emsan: Du måste aktivera ditt galleri för att vi ska kunna se din bild! =)


  • Andreas fru

    Nu är pengarna inväxlade. Vill åka på bröllopsresan nu!

    Annars så är det husletande som står högst på listan just nu. Förökningen har vi ju redan klarat av  Iofs skulle det ju vara mysigt med syskon, men det får allt vänta tills vi har ett ordentligt hus.

  • AnniFidde

    EmMagnus: Kan du inte göra ett album till henne där du klipper ut favvobilder och skriver fina komentarer, behöver ju inte vara "bara" bröllopsbilder.. det ska jag gör till min syrra som miin tärna. Hon fixade de mesta.


    VI har oxå precis kommit hem från en underbar bröllopsresa i grekland, sååå skönt att åka iväg efteråt och bara försöka smälta allt, svårt... Men så roligt det var och sånna fina minnen man kommer ha! Fick bilderna från fotografen igår, helt underbara!! Ska lägga in några här nu. 


    Nu står det altanbygge till en början på schemat, sedan får vi se..hade gärna börjat tillverka bebis, men vi får se när det blir....

  • Fröken Strössel

    Nu är jag hemkommen efter en helt fantastiskt bröllopsresa! Det var en månad sedan vi var hemma så det känns väldigt skönt att komma hem och jag längtar efter att sova i vår säng inatt!

    Har inte hunnit läsa ikapp än men hoppas att ni alla hade underbara bröllopsdagar!

  • majsan801

    Hej har precis kommit hem från vår bröllopsresa i turkiet. Fantastiskt väder, kanon hotell mm. Men jösses vad jobbigt det är att resa med en extremt trostig 2,5åring och en liten 10.5månaders. Lugna middagr och romantik var det inte tal om. Men men vi hade det underbart ändå och är mer än nöjda. Kommer åka på en weekend bara vi 2 mot hösten. Fick så galet mycket pengar av våra gäster. På måndag så ska vi få våra bilder från fotografen. Är så spänd så jag vet inte vad. Men vad tiden flyger iväg har varit gift i 2v nu men det känns som bröllopsdagen var för mycket längre sen. Får göra som alla kändisar och förnya våra löften om några år och ha ännu en fantastisk fest.

  • Rapsbrud

    I övermorgon (torsdag) är det dags för oss att åka på bröllopsresa till Azorerna, men gissa vem som har gått och blivit förkyld och fått öroninflammation? Jag! Vaknade igår morse av att jag hade jätteont i örat, sen var det okej under dagen igår och i natt, men nu börjar det göra ont igen... Man blir ju aningens orolig för att trumhinnan ska spricka eller nåt på flyget, samtidigt vill vi ju väldigt gärna åka på vår resa. Känns som lite taskig tajming...

  • HelenaO

    Åhh... nu sitter jag här i världens pack-kaos, imorgon åker vi till Thailand på honeymoon, härligt! Hoppas att alla andra maj-burdar får en skön sommar och mysiga stunder tillsammans med era män, både här hemma och på resor av olika slag!

  • asfaltsbarn

    Hej, vi var i Dublin i fyra dagar på bröllopsresa. Nu är det bara namnbytet kvar. Är det bara jag som tycker det känns lite tomt? Nu har jag inget att planera längre känns det som.. Nu har vi gjort allt, barn, husköp och bröllop..

  • Kattpoet

    Idag kom min makes saker hem till oss under en hagelstorm, en timme innan  vi hade ett viktigt möte..... de sa till skulle komma imorgon.


    Så nu är hemmet fullt med lådor, vilket underbar smekmånad-

  • Andreas fru

    asfaltsbarn,
    Nja inte så tomt. Dock känns det fortfarande overkligt. Att vi verkligen har gift oss, är nästan som en dröm.

    Åhh...jag tror vi har hittat vårt hus!
    Ska titta på tomter på fredag, men måste säga att det känns väldigt lovande!

Svar på tråden Fruar maj 2010!