• Martinaa

    Fruar maj 2010!

    Nu är maj redan förbi och vi har gått från brudar till fruar! Fast det hindrar ju inte oss från att fortsätta tjöta {#lang_emotions_wink} Det finns ju fortfarande massor att prata om; bröllopsresor, husköp och eventuella tillökningar!


    Datumlistan med allas bröllopsdatum hittar ni här: www.martinaa.se/datum.asp


    Så nu kör vi! {#lang_emotions_smile}

  • Svar på tråden Fruar maj 2010!
  • Loveyoutoo

    Min blivande man ska på svensexa på lördag! Jag har bett grabbarna att ta mycket foton! :) Jag har ju gjort två scrapbooking-album på mina två möhippor och vill gärna föreviga hans svensexa också!!

  • EmMagnus

    Vi var på Spa förra året så det känns som att vi redan har gjort det. Jag har funderat på smycke också, men är ingen smycketjej själv så jag tycker det är så svårt att köpa till andra. Själv har jag alltid samma pärlörhängen, mina ringar och ev ett halsband (oftast får det sitta kvar tills jag kommer på att jag har fler som jag kan byta med, typ ett halvår senare). Jag är hopplös när det kommer till smycken.

  • Andreas fru

    Inte lätt att välja ut bild till tack-kort.
    På bilderna då vi kommit ut från kyrkan är vi inte alls synkade. Vi tittar åt olika håll på varenda kort. Så det får nog bli ett kort från fotograferingen innan vigseln.

  • Martinaa

    Hallå!


    Kikar in och säger hej! Sitter just nu på vårt hotellrum i Milano. Har inte hunnit kolla in här tidigare.


    Vi hade en FANTASTISK dag i lördags som knappt kan beskrivas i ord! Underbart väder, glada gäster, lycklig man och fru och allt var nästintill perfekt. Några smärre missöden men det löste sig så bra att jag knappt kan räkna dem som missöden. Längre historia kommer nån annan dag, likaså bilder. 


    Helt otroligt är i alla fall att vara GIFT nu. Det hela känns fortfarande så overkligt att jag måste titta mig själv på fingret lite då och då för att fatta att det verkligen har hänt! :)


    Ciao!

  • patrikoannika

    Vi är nyss hemkomna från en HELT UNDERBAR bröllopsresa! Resan gick till den lilla Grekiska ön Skiathos. Där var så fint, trevligt hotell, god mat, fina stränder, gästvänliga människor, hyfsat väder...

    Man och fru... bröllopsresan avklarad...

    Vårt nästa projekt blir att försöka på oss....: En lillebror/syster!

  • a n n a
    Andreas fru skrev 2010-06-08 10:41:29 följande:
    Inte lätt att välja ut bild till tack-kort.På bilderna då vi kommit ut från kyrkan är vi inte alls synkade. Vi tittar åt olika håll på varenda kort. Så det får nog bli ett kort från fotograferingen innan vigseln.
    Jag sitter med samma problem - ska välja bild som vi ska sätta ut i lokalblaskorna och har fått "fria händer" då maken befinner sig på utlandsuppdrag, men hur lätt är det? Egentligen?!

    Jag väljer mellan en halvkroppsbild där jag har hans mässdräkts mantel på mig och en helkroppsbild där man ser min klänning. Jag börjar alltmer väga åt att "folk vill nog se klänningen".


    Men GAH! Så svårt :D

  • Andreas fru

    a n n a,
    Jag röstar för att du väljer en med hela klänningen.
    Minns ju själv hur det var när man satt och tittade på såna annonser

  • a n n a

    Min mamma röstade för halvkroppsbilden, hon tyckte att folk gott kunde få vara lite nyfikna *asg*

  • a n n a

    Härligt med bröllopsresor förresten - njut lite åt mig oxå ;)

  • Emsan o Davve

    Hej alla!


    Nyss hemkommen, tämligen jetlegad, från underbara New York!! SÅ fantastiskt ens liv har varit de senaste veckorna! ALLT var perfekt på bröllopsdagen (har en bild i galleriet...kommer fler!), längre och utförligare redovisning kommer senare. Men vilken härlig känsla att vara fru :)


    Förökningen kom ju för våran del lite tidigare än väntat, så imorgon (Tidigt!!) ska vi få se på underverket..hoppas att den mår bra bara! Går in i v. 19 imorgon och mår ganska bra... och bröllopet funkade bätte än vad jag trodde...


    Äh..slut på svammel, hopp i säng, förhoppningsvis sova lite och sen se den lill* :)


     

Svar på tråden Fruar maj 2010!