• Martinaa

    Fruar maj 2010!

    Nu är maj redan förbi och vi har gått från brudar till fruar! Fast det hindrar ju inte oss från att fortsätta tjöta {#lang_emotions_wink} Det finns ju fortfarande massor att prata om; bröllopsresor, husköp och eventuella tillökningar!


    Datumlistan med allas bröllopsdatum hittar ni här: www.martinaa.se/datum.asp


    Så nu kör vi! {#lang_emotions_smile}

  • Svar på tråden Fruar maj 2010!
  • Martinaa

    Håller med Cia att det hela känns overkligt. Som om jag drömt alltihop och det fortfarande är en månad kvar eller så, samtidigt som det känns rätt skönt att ha det avklarat. Trodde jag skulle känna mer "tommare" men inte farligt alls faktiskt. Det är mest skönt att slippa stressen över allt pyssel...


    Igår fick vi en länk med bilder från fotografen som vi kikade genom innan vi nästan somnade i soffan båda två, samt att vi fick två skivor med bilder från min bror som var fotograf i kyrkan. Kändes helt konstigt att se bilderna...


    Min man har aldrig varit så snygg som på vårt bröllop och jag vill bara äta upp honom när jag ser bilderna. Han är så fin!! <3 När jag ser mig själv på bröllopsbilderna däremot känner jag knappt igen mig själv. Sminkningen är långt ifrån hur jag brukar sminka mig, så jag känner mig faktiskt inte helt bekväm med hur jag ser ut, även om både vänner och framförallt min man (tänkte skriva m2b nu, men det stämmer ju inte, haha) har gett mig massor av komplimanger. Ska kolla genom bilderna i lugn och ro igen.


    Vårt första projekt efter bröllopet blev en ny tv som inhandlades igår. Vi har haft en stoooor tjock-tv länge så att ställa dit en snygg LED-tv var skoj! "Projekt" vi har kvar är bröllopsresa, hus och barn. Vi har bara inte riktigt bestämt i vilken ordning det kommer bli bara...! :P


     

  • Martinaa

    Glömde säga att jag håller tummar och tår för er Cia, att ni får huset!

  • Andreas fru

    Martinaa,
    Den här gången får vi det! Måste bara bestämma oss.
    Är nämligen ett sånt hus som inte är byggt än. Så det kommer inte bli någon budgivning och såklart då ett sprillans nytt hus!

  • Martinaa
    Andreas fru skrev 2010-06-16 22:00:58 följande:
    Martinaa,Den här gången får vi det! Måste bara bestämma oss.Är nämligen ett sånt hus som inte är byggt än. Så det kommer inte bli någon budgivning och såklart då ett sprillans nytt hus!
    Aha! Får ni bestämma hur det ska se ut då också eller är det "färdiga mallar" att välja mellan?
  • Andreas fru

     


    Martinaa skrev 2010-06-16 22:23:01 följande:
    Aha! Får ni bestämma hur det ska se ut då också eller är det "färdiga mallar" att välja mellan?

    Det finns en standardutrustning som jag tycker är jättefin. Men sen kan man såklart välja till saker som lyxar till det, som t.ex. rostfria vitvaror. Så man kan i stort sett göra det hur dyrt som helst.

  • a n n a

    En månad som gift och tre veckor av dessa har min make varit på utlandsuppdrag - man kan säga att vi klarat första månaden galant *skrattar* Ser fram emot att få hem honom och då har vi en hel härlig sommar framför oss som kommer att avslutas med bebisnedkomst :)

  • Martinaa

    a n n a:
    Låter härligt! När är bebisen beräknad?


    Cia:
    Okej, jag tänkte mer på typ planlösning och antal rum och hur stort hus o så...

  • a n n a

    martinaa: 12 augusti enl första UL, ska på andra nu snart :)

  • Andreas fru

    Martinaa,
    Just det huset som vi har i tankarna får vi inte ändra något på planlösningen. Men för oss så blir den toppen, har ingen anledning att ändra den.
    Det är 4 rum och kök på 123 kvm.

  • gutebrud10

    Har fått bildspel och bildfiler av fotografen, nu ska vi bara kunna välja ut vilken vi ska ha till tackkorten, inte så lätt att välja när vi fick 500 kort. Många fina bilder, nu väntar vi bara på albumet också.
    Håller med dig asfaltsbarn att det är lite tomt när man redan gjort allt med hus och barn innan bröllopet, vad ska man hitta på nu?
    Jag va riktigt deppig i någon vecka efter bröllopet för att allt va över, ville bara uppleva det igen o igen men nu är det som vanligt igen och bröllopet är ett fint minne som vi bär med oss och så har jag ju fått en ny ring (även om den inte riktigt är vad jag hade hoppats på)

Svar på tråden Fruar maj 2010!