Inlägg från: Hillena |Visa alla inlägg
  • Hillena

    Fruar maj 2010!

    Ohh vad det är härligt att läsa att alla har haft så underbara bröllop. Vårt eget blev också alldeles perfekt. Jag njöt så in i bombens hela dagen :) Har aldrig förr känt mig så vacker som då.

    Hade underbart solsken hela dagen och tog fina bilder på åkrar och vid rapsfält. Längtar så efter att få se bilderna.

    Vi gifte oss inte förän 17.00 och hade en underbart lugn dag utan någon som helst stress.

    När jag och min pappa stod utanför kyrkan och klockorna började ringa, då satte min nervositet igång. Bara tanken på att gå in i kyrkan där min fina blivande man stod och väntade gjorde att jag blev alldeles snurrig. Vi gick in och där stod han och väntade, snyggare än någonsin!

    Det roligaste var att han grät hela vigseln igenom och då samlade jag mig lite, han var så lycklig och så rörd. Först när vår solist ( hon var även prästkandidat och höll i vår vigsel, dessutom mannens barndomsvän) började sjunga den låt som min man hade valt åt mig utan att jag visste, kom tårarna. Även solisten började nästan gråta. Vigselakten kändes som den gick så snabbt och jag ville bara vara kvar kände jag och gifta mig om och om igen.

    Tillsammans med gästerna promenerade vi till lokalen och kvällen blev en riktig höjdare. Efter den goda middagen och massor av härliga tal så blev det dans i många timmar. Vi hade så roligt och en alldeles underbar dag/kväll/natt.

    Dagen efter bar det ut till Österlen till ett mysigt ställe som heter Karlaby Kro och njöt och återhämtade oss.

    Fortfarande svävar man på moln och det känns så härligt att vara fru!

Svar på tråden Fruar maj 2010!