Inlägg från: gutebrud10 |Visa alla inlägg
  • gutebrud10

    Fruar maj 2010!

    Kul med en ny tråd, hade lite problem att göra av med all ledig tid nu efter bröllopet men nu löste ju det sig

    Härligt med allas bröllopsresor, längtar efter att läsa om alla resor när ni kommit tillbaka. Vi har inte planerat någon resa då mannen (känns konstigt att kalla honom man) jobbar som mest under sommaren, kanske att det blir en långresa till vintern istället.

    En liten fråga, fick ni något vigselbevis när ni gifte er?  Vi fick inte det och jag har inte fått något papper om namnbyte ännu heller, vi kanske inte är gifta än och då måste vi ju göra om alltihop tjoho, skojar bara, får väl kolla med skattemyndigheten snart. 

  • gutebrud10

    Nej vi fick aldrig något vigselbevis men hade inte en tanke på det just då heller men har i efterhand kommit på att jag vet andra som fick det i samband med vigseln, får nog maila prästen. Hoppas bara han har glömt det, han verkade lite förvirrad.
    Har inte fått något papper ang namnbytet heller och nu är det ju snart 3 veckor sen, det är ju lite jobbigt att inte veta vad jag heter men men det löser sig nog.
    Vi hade en hel del små missöden under bröllopet men det var inget som påverkade dagen el festen så jag blir ju inte förvånad om det strular till sig med detta oxå.

    Kanske ska berätta om våra små missöden:
    När min syster skulle fästa en knapp i klänningen så upptäcker hon att den är felsydd i bakstycket, som tur är så är hon utbildad inom sömnad så hon kunde fixa till det. Men det är ändå störigt när man har betalat dyra pengar för den.
    När jag bad om pris för blommorna så sa hon att om jag räknade med 1700 kr för allt så hade jag räknat i överkant, när blommorna hämtades så kostade de 1900 kr och rosorna började bli lite bruna i kanterna, inte heller något som var katastrof men oxå surt när man anlitar proffs.
    När tårtorna skulle hämtas så tappar bagaren en tårta i golvet (på bröllopsdagen) men de hann som tur va baka en ny. När sen min syster skulle sätta ihop tårtorna och dekorera den så var 3 av 5 tårtor lika stora, blir ju inte så snyggt att göra en våningstårta då.
    När jag väl fick på mig vigselringen så insåg jag att den va i gult guld och förlovningsringen i rött guld, inget man ser om man inte vet om det då det sitter  många stenar i den.
    När vi kom till hotellrummet så fungerade inte strömmen så det va ganska mörkt.
    Men som sagt inget av allt detta var något som påverkade vare sig vigseln el festen och ingen av gästerna visste ju något om det heller och eftersom vädret skulle vara helt katastrof hela dan men blev så underbart så kunde nästan vad som hänt och det hade blivit bra ändå. Vi va ju i en ruin och det hade blivit ganska kallt om inte vädret varit bra.

    Hoppsan det blev visst lite långt, blir så ibland när man har mkt att berätta

  • gutebrud10

    Så härliga bider och berättelser, det känns lite som att man har deltagit som en liten fluga på väggen på alla era bröllop oxå. 
    Nu är det bara Martina vi väntar på men det är ju inte många dagar kvar nu

  • gutebrud10

    Har fått bildspel och bildfiler av fotografen, nu ska vi bara kunna välja ut vilken vi ska ha till tackkorten, inte så lätt att välja när vi fick 500 kort. Många fina bilder, nu väntar vi bara på albumet också.
    Håller med dig asfaltsbarn att det är lite tomt när man redan gjort allt med hus och barn innan bröllopet, vad ska man hitta på nu?
    Jag va riktigt deppig i någon vecka efter bröllopet för att allt va över, ville bara uppleva det igen o igen men nu är det som vanligt igen och bröllopet är ett fint minne som vi bär med oss och så har jag ju fått en ny ring (även om den inte riktigt är vad jag hade hoppats på)

Svar på tråden Fruar maj 2010!