• andbeyond

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Här är ännu ett mysigt ställe där vi kan sätta oss i ringen och ta varandra i hand. Glad eller ledsen, dag eller natt så finns vi här


    Läsning sker på egen risk. Vi undviker då inte diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara en aning privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.


    Tråden har nu fått en hel del trådbebisar jollrandes i hörnen till vår stora glädje

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3672148.html


     

  • Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...
  • lanovia 08

    Fru E förstår att ni är slutkörda nu. Men snart så. Håll ut!! Tänk vad skönt när ni är i erat nya hus sedan och lämna det gamla.
    Blir köket bra??

  • lanovia 08

    Fru sy: Så himlans underbart för kompisen!!! Jag blir glad utan att ens känna henne.

  • lanovia 08

    Har så himlans ont i huvudet, är alltdeles för stressad och har varit denna sista tiden. Försöker få bukt på det men är inte lätt. Just nu räcker det med en liten extra sak som händer på dagen så får jag ont i huvudet.
    Har defenitivt bestämt mig för att sluta vara stålkvinna och försöka hinna med massa saker här hemma. Har insett att problemet är att jag ju går här och ser allt som behöver göras hela tiden då försöker jag också hinna med så mycket som möjligt, typ när E sover. Och att göra tidskrävande projekt när hon sover är inte jättebra för man vet ju aldrig hur länge hon sover, kanske vaknar om en sekund och då är det inte läga att stå med penseln i hand och mitt i en bräda.
    Jag trodde att jag fixade det bra men tydligen inte.

  • lanovia 08

    E tackar förresten för alla grattis.

    Idag har jag varit ute med några kompisar på stan och suttit och pratat, helt utan barn, amning och blöjor. Så himlans skönt.

  • lanovia 08

    Skönt!


    ingenjörsbruden skrev 2010-08-02 11:08:59 följande:
      Det känns oförskämt bra faktiskt! Inget ont i magen o inga grav.symptomer så jag kunde äta vanlig frukost!Hur är det själv? Inte sönderstressad va? Var rädd om dig!

     

  • lanovia 08

    Ingis kan tänka mig att det är skönt med eget rum till. Skönt att ni får sova bättre.
    Här är vi nog inte redo för det ännu.

  • lanovia 08

    Jadu, det beror sig helt och hållet på hur "kontrollerat" rädd du är och hur du som person fungerar. Men förträng det inte för effektivt, bättre att du får bukt på rädslan innan (OM du behöver) än att du blir rädd när du väl står där.


    Heloise skrev 2010-08-02 12:20:55 följande:
    Ang förlossningen Lanovia, så skulle jag vilja säga att jag känner en slags kontrollerad skräck, mest för att jag väljer att inte tänka på att bebisen faktiskt ska ut... Jag får för mig att jag kommer hantera det som  jag hanterar alla andra jobbiga saker, låta bli att tänka på det tills jag inte har ngt val och då får man bita ihop. Tror ni det fungerar?
  • lanovia 08

    Nej nu sover lillskruttan och vi skall se färdigt Falks Noll tolerans.

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...