• andbeyond

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Här är ännu ett mysigt ställe där vi kan sätta oss i ringen och ta varandra i hand. Glad eller ledsen, dag eller natt så finns vi här


    Läsning sker på egen risk. Vi undviker då inte diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara en aning privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.


    Tråden har nu fått en hel del trådbebisar jollrandes i hörnen till vår stora glädje

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3672148.html


     

  • Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...
  • Fjällbruttan

    Hallå igen... regnar lite så jag hinner häcka vid datorn...
    Maken tog en cykeltur (uppehåll just nu) stora tjejerna läser och Lilla Vild och henes pyssling (dvs säga mitt kusinbarn, men alla barnen kallar varandra pysslingar i stället för sysslingar )kolla Horton på dvd... lugnt och skönt.
    Grodan snarkar i vagnen och behöver bara skakas då och då... shaked, not stired...

    Rävjakten var inte alls dramatisk... räven är nämligen jättetam, så av nån underlig anledning så börjar jag hojta efter den när den tar foppisen precis som man skulle jollra till en hund om man var lite knäpp... och ungarna trodde jag ropade efter maken

    -Men lilla vän, vad gör du?-Loss, nämen älskling, spring inte i väg...
    Kom då lille gubben. LOSS sa jag...
    Jamen fatta att jag hoppas att inga andra en barnen hörde mig!!
    Foppisen släppte han efter bara 10 meter in i skogen, tur för mig...

    Nu ska jag läsa en deckare och moffa i mig choklad!!

    Hoppas ni andra har en bra dag!

    Kram

  • Ninnnis

    Fru E, det är mer stressande än man kan tro att inte ha en fast punkt. Hoppas ni kommer påplats snart så ni kan njuta av ert fina hus med fiskar och allt  

  • Ninnnis

    Nu ska jag snart åka och träna skivstång/kondition. Maken erbjöd sig att storhandla och ha maten färdig när jag kommer hem, lyxigt!

  • Heloise

    Vad ni alla är duktiga och tränar, jag blir trött bara jag tänker på att träna Men jag ska börja på vattenjympa, så fort den börjar dvs.

    Nu är mannen bort och jag och missarna är helt själva, fast jag ska ju jobba varje dag så det blir inte mkt tid hemma. Känner mig väldigt oengagerad i jobbet fast det gör jag iofs alltid haha.

    Hoppas ni får komma iordning och njuta av nya huset Fru E.
    Bruttan: man ska gulla med rävarna

    Nej dags att arbeta! Imorgon ska jag till BM och då måste jag ta upp det här med HP,någon som blivit beviljad det här i tråden som kan tipsa mig om vad jag ska skriva?

  • Fru sy

    Måste bara berätta en sak. Fick ett underbart samtal precis. En kompis som har försökt får barn i över 4 år med massa provrörsförsök. Hon har blivit gravid två gånger innan men då har det blivit missfall i v6 och v10. Nu är hon i v17. HHelt underbart!! Tydligen ligger hon i högriskgrupp av olika anledningar så hon har kontroll varannan vecka nu... hon är över 40 så det var deras sista försök. De hade tom fått papper på att de inte kunde få arn ihop som det skulle skicka in till adoptionsbyrån... Känns så härligt, nu hoppas jag bara att det går bra hela vägen, så nu gäller tumhållning för dom i många veckor framåt här hemma.

    Svärisarna kommer ikväll, inte precis så att jag längtar men det får väl gå bra.

  • Heloise

    Herregud vad jag hatar mitt jobb!!!

    Om det kommer in en till påtänd, puckad och otrevlig knarkare till, så vet jag inte vad jag gör! Dessutom hatar jag att jag är så feg nu, jag känner liksom hur de stirrar in sig på magen och tar ett steg närmare, knyter näven och då backar jag. Jävla as!

  • Villemoa

    Fru Sy: ååååh vad härligt för din kompis!!!

    Heloise: nämen fyyy!! Ta det varligt, knarkare är helt oberäkneliga!

  • Villemoa

    Nu ligger jag och jäser i sängen på hotellet i Växjö. Har precis kommit tillbaka efter ett restaurangbesök; mätt och belåten. Imorgon beger vi oss till Kosta och outlet och på onsdag blir det fikaträff med Fru sy

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...