• andbeyond

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Här är ännu ett mysigt ställe där vi kan sätta oss i ringen och ta varandra i hand. Glad eller ledsen, dag eller natt så finns vi här


    Läsning sker på egen risk. Vi undviker då inte diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara en aning privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.


    Tråden har nu fått en hel del trådbebisar jollrandes i hörnen till vår stora glädje

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3672148.html


     

  • Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...
  • lanovia 08

    Jag sitter här laddad för att åka och handla mat, men lillstumpan har slocknat i babysittern. Vill inte väcka henne, är ju ingen panik kan ju lika gärna handla om några timmar om det är så. Men jag var så redo själv för att åka.

  • passionsblomman

    Vi ska också snart iväg. Sambon har dock jobbat natt, så några timmar är det ju bra om han sover när vi nu ska ut och åka. Men han ville att vi ska komma iväg så vi ändå får vår eftermiddag därnere. Incheckning från kl 15. Alltså vill vi gärna vara där typ då.

  • lanovia 08

    Vi har beställt vårat kök nu. Skall vi bara fixa med ugn, mikro och fläkt + golv, kakel och tapet. Sedan har vi ett komplett nytt kök och väldigt många tusenlappar mindre.

    Vi blev lite nervösa igår för köket hinner komma innan vi skall till Norrland, något jag knappt hade vågat hoppas på. Men det slog oss att vi kanske blir tvugna att skippa resan för att vara hemma och renovera. Det beror sig lite på när pappa kan hjälpa oss men hoppas verkligen att det inte blir så. Vi vill så gärna åka.

  • lanovia 08

    Är det idag ni också skall åka Blommis? Åhus? Hur länge blir ni borta?

  • passionsblomman

    Lanovia, kan ni inte hysta in grejorna och dra ändå? De står väl kvar (och tar upp hela huset) när ni kommer hem?

    Vad för kök har ni valt förresten?

  • lanovia 08

    Hehe var bara tvungen att skratta lite åt symptomen du rabblar upp.


    passionsblomman skrev 2010-07-13 22:48:16 följande:
      Garanterat. Och då FÅR du klaga. För nä, det är ingen sjukdom, men ganska ofta förbaskat obekvämt att vara gravid. Om man nu inte gillar halsbränna, illamående, hemorrojder, kramp i vaderna, foglossning, ryggont, hjärtklappning och näsblod förstås. För att bara nämna några obehag som dyker upp i mitt livliga sinne.Förstoppning glömde jag. När man väl har det, glömmer man det inte...Hoppas du får hänga med för att få din beskärda del! *ber en bön och håller handen*

    Jag tyckte iof att det var väldigt mysigt att vara gravid även om det fanns dagar då det inte var lika trevligt.
    Men som du säger det är ju INTE någon sjukdom och man har ingen som helst anledning att behöva vara sjukskriven *muttrar* Och är glad över att slippa dessa diskussioner med svärmor som verkar glömt hur det var att vara gravid.

  • lanovia 08

     


    passionsblomman skrev 2010-07-14 10:10:15 följande:
    Lanovia, kan ni inte hysta in grejorna och dra ändå? De står väl kvar (och tar upp hela huset) när ni kommer hem? Vad för kök har ni valt förresten?

    Jodå så kommer vi högst troligt göra. Det är ju bara att vi får anpassa oss efter när pappa kan. Men tror inte det skall vara någon fara.

    Vi har köpt kök från epoq.se, shaker ek.

  • lanovia 08

    Appropå på svärmor och graviditet, kommer ni ihåg tillsägelsen jag fick om att inte äta så mycket under graviditeten?? det skulle bli så svårt att bli av med kilona.
    Nu är E 5 månader och jag har bara 5kg kvar till ursprungsvikten. Är så sjukt nöjd.
    Visst jag har inte rasat i kilon som vissa gör, men jag tycker ändå det har gått bra med tanke på att jag inte bantat eller dragit ner på mat. Äter det jag behöver men vågen går åt rätt håll. Sista satsningen får jag väl göra när jag slutat amma.

  • passionsblomman

    Snyggt kök hörrú! Och SKÖNT att se vågen gå åt rätt håll!
    Åh GUD nu kommer jag ihåg hur jävla arg jag blev på din svärmor för de där kommentarerna...*minns något inlägg med bara versaler och röda kokande gubbar*

  • Daa

    Äppelpaus (är i färd med att ta hand om vår fina bil som utan att knota tagit oss Dit och Hem, närmare 300 mil).


    Sonja: ha en toppenresa. Härligt att åka till Moskva.


    lanovia 08 skrev 2010-07-14 10:08:06 följande:
     innan vi skall till Norrland,

    Lanovia ska till Norrland. *klappar händerna av förtjusning*

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...