• snaily

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Ok, vågar mig fram ur mitt skal efter era snälla ord. Bara ingen misstar mig för mina mördande sysslingar, så.


    EA
    TJOHOO vilket bra resultat!
    Jag har riktigt bra vibbar den här gången! Hoppas dagarna under den här ruvningen bara flyyyger fram!


    PB
    Oj oj, snart spännande för dig också!


    Ego
    Trött! Borde gå och lägga mig men det är så förbaskat svårt när det är så ljust ute! Solen går ner 22.01 idag. Haft riktig sommarvärme här idag! Och tydligen så hade det regnat och varit milt hela helgen, så nu kommer grönskan igång rejält även här! Gräsmattan börjar bli grön och vissa träd har knoppar! (Jo, vi är lite efter här i Norrland )

  • snaily

    Tinga
    Aha! Låter ju som en inte helt osannolik teori! Ett litet halmstrå av hopp att gripa tag i. Perfekt att de pratar ihop sig också så ni slipper få en massa olika bud från olika håll!


    Nej, det här duger inte - godnatt på er!

  • snaily

    Lappis
    Ha det superhärligt i the big {#lang_emotions_apple} !!
    Hoppas planet går i tid så ni hinner med att fira ordentligt.
    Passar också på att säga grattis i förskott ifall du inte tittar in här mer sen! {#lang_emotions_flower}

  • snaily

    Läbbigt med grötolyckan PB! Men jag säger som jag alltid sagt - gröt ska man inte befatta sig med överhuvudtaget!
    Lät som bra tomt-tips från Vickan där!


    FruE
    Jo tack, det är väl hyfsat med min mage! Lika svullen som den varit senaste veckorna, varken mer eller mindre. Lever i antingen jobbyxorna (rätt stora i vanliga fall), mysbyxor, eller för stora jeans som jag fick ärva av syrran. Hur är det med din bollmage idag?


    Fick min journal hemskickad idag från virriga doktorn. Förvånansvärt utförligt skriven under vår utredning, men sen nästan inget antecknat alls under IVFerna. Fick veta några nya saker om mig själv, bland annat att jag hade en äggstockscysta vid vår första undersökning, inget som doktorn nånsin har talat om.


    Klantat mig på jobbet idag... glömde lämna tjänstebilsnyckeln vid dagens slut idag, den ligger nu i min jackficka hemma och gör ingen nytta alls när nu kollegan akut behöver bilen. Självklart har vi en nyckel till på jobbet, men den råkade andra kollegan köra i tvättmaskinen förra veckan så den funkar tydligen inte nu... {#lang_emotions_undecided} Oooopsss... Kollegan som jobbar ikväll lät inte särskilt glad alls.


     

  • snaily

    Muggles
    Nu har du väl redan försvunnit, men jag tror det är vi återförande det kan vara bra med lite fylld urinblåsa. Jag råkade vara ganska kissnödig en gång vid äggkoll och det verkade mest vara i vägen.
    Hur som helst, lycka till idag!!


    Hej Pirr! Jag är nog ny för dig, även fast jag tycker själv jag hängt här i eevigheter. Långt ifrån lika länge som "veteranerna" förstås.


    Inviger vår nya tvättmaskin! Fiffigt att bo i hyresrätt, den gamla tvättmaskinen (fast inte så värst gammal, fasen vad vitvaror har kort livslängd nu för ti'n ) pajade helt plötsligt för en dryg vecka sedan, de försökte laga den men utan att lyckas så nu har vi en helt ny Cylinda utan att det kostat oss något. Kanske inte ska skriva glad gubbe förrän jag tvättat klart första maskinen, förresten...


    Har även hunnit med en riktigt härlig långpromenad med Korven och samlar nu kraft för att packa upp från helgens äventyr. Ja, jag är världens långsammaste uppackare, jag vet!

  • snaily

    Vickan
    Vissa saker packade jag faktiskt upp det första jag gjorde när vi kom innanför dörren, men den där trista resväskan med kläder brukar kunna bli kvar en stund... Slösnigel...
    Myggnät - aaah, sommaren är snart här!
    Hoppas Trollet blir på bättre humör snart!

  • snaily

    PB
    Åh vilka fina grejer, sparar genast Rönnerholmslänken till vårt 1700-tals timmerhus som jag och maken ska köpa när vi blir stora... (i alla fall i fantasin...)


    Muggles
    Tjohoo vad kul med blåsorna, och det kommer säkert ha ploppat upp fler till nästa koll! Jag firar här med att äta ägg! (Obs, hönsägg!, inte människoägg, lite äcklig tanke.) 


    Telis
    Skönt med gott uppförande av Televinken, duktig liten herre!

  • snaily

    AM
    Definitivt foto i ansökan om du söker jobb som fotomodell eller filmstjärna tycker jag...


    Själv har jag aldrig ens kommit på tanken att bifoga foto med någon ansökan, men så har jag ju världens mest oglamorösa jobb också där det verkligen spelar NOLL roll hur man ser ut...

  • snaily

    Tinga
    Frågan är vilka som bryr sig minst, djuren eller kollegorna... Hårfint. Umgås rätt mycket med bilen också, den blir nog vinnare i tävlingen minst-utseendefixerad.

  • snaily

    Porchez
    Å, det är ju mycket kvar av den här veckan! Håller fortsatt en tumme.


    Pirr
    Grattis till nummer två på gång! Fast jobbigt med illamåendet! Jag ligger bara 1-2 veckor före dig. (Fast ett helt barn efter i och för sig.)


    Cicci
    Hej! Trevligt att det är någon som tänker på mig!
    Jobbigt med sjuka barn igen! Håller med om att det är hopplöst att somna om på småtimmarna när det är så ljust ute.
    Ja, KUB på gång, har tagit blodproverna och ska på UL på måndag! Nervöst!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen