• snaily

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Nenne
    Ja, hopplöst att veta, vadå, har ni inte lärt Nancy att prata så hon kan berätta vad som hände?
    Jag får väl uttala mig när jag sett såret... men i 9 fall av 10 (typ!) så är det en annan katt (en elak!) som är boven i dramat.

  • snaily

    Nenne
    Tycker också pasta är meckigt, brukar skriva ut tabletter istället. De kan man i värsta fall gömma i en liten rund smörboll el dyl och stoppa i frysen så den blir hård, och sen försöka peta in långt in i munnen.
    Har man en katt som gillar att tvätta sig kan man prova lägga pastan på tassen (och ta av kragen en stund). Fast en del katter skakar bara av eländet och struntar i att slicka i sig det.
    På den här sidan har de bra tips om hur man gör!  www.skrattnet.se/kategorier/skamt.php&sub=8&id=96

  • snaily
    nennesjuttioåtta skrev 2010-07-18 17:46:36 följande:
    Lappis – vad gulligt!   Snaily – jo fast borde vi inte hört den andra katten då? De brukar ju inte vara tysta när de fajtas direkt. Nej, det blir till att köpa en sån där kamera som tar en bild i minuten som sitter på halsbandet. Hon har ju inte ens lärt sig säga Pappa än (MA MA går bra) så jag tror det är kört att få henne till att återberätta hela storyn.
    Åh, typiskt! Hon kan inte skriva ner berättelsen då?

    Den andra katten kanske hade skrålat för mycket på fredagkvällens fest och blivit hes.

  • snaily

    Lappis
    Förutom när de mår jätteilla då de säger "ojojojojojojojojojojojoj" och låter jätteskojiga! Fast elakt att skratta åt någon som mår så dåligt... fy på mig.

  • snaily

    Nenne
    Katter mår illa av det lugnande medlet och kräks nästan alltid en stund efter de fått det. Det är då en del katter kan göra det underliga oj-oj-ljudet.

  • snaily

    Geck-ouuuuu gillar jag, hoppas hon kan visa upp det ljudet på onsdag.


    Lappis
    Två skälvande arbetsdagar kvar!!

  • snaily

    Nenne
    Usch då, stackarn! Tur att hon fick sova gott en stund därefter i alla fall.


    Lappis
    Tre veckor ledigt, aaaaaah!


    Maken steker bacon med bar överkropp - AJ!

  • snaily

    Lappis
    Får skicka maken på baconkurs till dig då? Eller kanske inte...
    Nu har han tagit på sig tröjan i alla fall.


    Åh vad mysigt ni har det som det låter!

  • snaily

    Porchez
    Kan bara instämma med föregående talare i form/vikt-frågan. Men också att inte stirra för mycket på vågen, tänk på att muskler väger mer än fett, du som tränar mycket. När jag var som mest vältränad (och smalast) så vägde jag också som mest. 


    Mega-ego:
    SISTA DAGEN INNAN SEMESTERN!!!! ORkar dock inte göra några glada gubbar för är helt slut efter jobbigaste arbetsdagen på väldigt länge - ALLT gick fel igår som kunde gå fel. Någon smart hade "planerat" så att jag var helt ensam på bygget och skulle introducera en ny vikarie - samtidigt som jag skulle ha telefontid, vilket innebär att jag sitter uppbunden i telefon precis hela tiden, det ringer konstant. Ovanpå det var det fel på vår telefonväxel vilket innebar att folk inte kunde nå oss efter telefontiden, något stressande och inte acceptabelt. Och så hade givetvis tjänstebilens batteri dragit ur helt, och den var inkörd i ett litet garage med nosen före så det gick inte att komma åt med startkablar. Jag tillbringade hela dagen med att försöka fixa alla dessa praktiska ting... helt slut sen. Och stackars vikarie som fick noll hjälp av mig. Sen fick jag givetvis nattjobb också! Bara att hoppa upp ur sängen kl 1 på natten och se glad ut (inte!).


    Nu måste jag skynda mig iväg, har en tid hos barnmorskan, en ny för den vanliga har semester. (Jag också snart!!!)

  • snaily

    Parnassia
    Jobbiga tankar och funderingar! Kram!
    Tror min make skulle känna igen sig mycket om han hade läst vad du skrivit, förutom det med barnen förstås. Han bekymrar sig ibland över att han inte känner sig vuxen eftersom han aldrig haft ett riktigt ordentligt vettigt jobb. Nog för att han har jobb just nu men inget som känns långsiktigt... Därför kollar vi runt lite i landet och känner oss flyttbara - skulle vara så kul om han kunde hitta något han verkligen trivs med! Själv kan jag ta vad som helst, jag gnäller ju ändå bara över jobbet jämt


    Jag vill också bo på er bed&breakfast!


    Nu har jag faktiskt semester! Har inte fattat det riktigt, stressade hem från jobbet för att hinna till frisören. Väl där efter att hon sett mig i typ två sekunder säger hon "och så ska du ha barn också!?". Lite modigt uttalat - SÅ stor är inte magen, jag kunde ju lika gärna varit lite småfet bara.


    Barnmorskan idag var jättegullig, tyvärr ska jag ju inte tillbaka till henne igen (visst skulle man väl kunna byta med det är 6 mil enkel resa till den jag var hos idag). Fick lyssna på fostrets hjärtljud med en sån där manick, för första gången. Wosh wosh wosh lät det jättehögt! Ca 140 i frekvens. Jag har ju lyckats höra det med stetoskop en gång, men då lät det betydligt svagare. Tydligen ska det vara jättesvårt att hitta hjärtljuden med stetoskop så barnmorskan var lite imponerad. Eller så trodde hon inte på mig.


    Nenne
    Tack för att du påminde mig, har inte heller hört från Page på några veckor men det är nog för att jag varit så slö att maila henne.
    När ska du till BM imorgon? Min plan är att komma iväg strax efter 9 härifrån.


    Nu - packa packa packa packa packa!!

  • snaily

    Nenne
    Det spelar ingen större roll, jag äter det du tänkt äta vid den tidpunkten jag kommer, när det nu kan bli. Eller förresten, jag tar tillbaka det där, du kanske lever på kattmat?


    Kängu?!? VAD gör DU här?!
    Skojar bara såklart, du är så efterlängtad så!
    Hur mår lillkillen, mannen och voffsingarna?
    Jag är helt värdelös på uppdateringar men Nenne fick säkert med det viktigaste. Lite skvaller har du kanske redan fått från din del av landet också.

  • snaily

    Jag har packat jätteduktigt! Men som vanligt sparat hundra grejer som bara går att fixa på morgonen... Nu måste jag fixa lite fika så maken inte byter ut mig.

  • snaily

    Nenne
    Klart som korvspad att Korven är med!
    Det brukar väl ta en 4 timmar till dina trakter men så blir det lite extra tid för att stanna och rasta ovan nämnda korv.

  • snaily

    Ja, det borde kunna bli vid den tiden om jag lyckas hålla tidplanen... Hör av mig på något vis längs vägen! Kanske skulle snoka reda på er adress också så jag hittar...

  • snaily

    Åh, och vi sörjer om vi inte får träffa honom! Nån liten bild kanske vi kan få se? Kan han inte skolka från jobbet? Nähä, gör man inte så om man är vuxen alltså?!

  • snaily

    Vägbeskrivngen var ju alldeles strålande!
    Nu dags att sova!


    Natti natti allihopa!

  • snaily

    Sweet
    Du är så klok!


    Just det, Kängu - ha det superhärligt i Barcelona!


    Nu ska jag packa det sista och sen bege mig på min långa resa mot Ön, ska vara framme vid 1 i natt tror jag.


    Först måste jag bara hämta ut mitt mobilt bredband-startpaket på posten... det visar sig om några dagar om jag fått det att fungera!


    Puss på er alla så länge!

  • snaily

    Hej och hallå, semesterrapport från Ön!


    Välkommen hem Oupsie!


    Tack för besöket Nenne, mycket trevligt! Hoppas Nancy har återhämtat sig från min behandling.


    Grattis på namnsdagen den som känner sig manad!


    Har läst allt men glömt alldeles för mycket, skickar hur som helst kramar till alla lite sommardeppiga!


    Ok, nu ska vi snacka VÄDER här!
    Först kanske jag bara ska påpeka att jag - egentligen! - är jätteglad och nöjd över att ha semester och att ha kommit till Ön!
    MEN - fy fasen vad jag är bitter!! Hemma i norr har vi knappt haft tillstymmelse till sommar under hela sommaren - jag har ju sagt att det inte gjort så mycket då jag ändå jobbat, fast det har ändå stått mig rätt långt upp i halsen att höra alla rapporter om tidernas rekord-värmebölja från övriga landet...
    Så har jag då äntligen tagit mig till den där soliga södern - och vad händer då? Jo, ihållande ÖSREGN och halv storm sen igår och prognoserna ser mörka ut även de närmaste dagarna. (Och den som nu berättar om hur strålande fint och varmt de har får smaka på min hårda högerkrok! *ilsken och gravid-labil*)
    En kompis ska komma och hälsa på i bara några futtiga dagar, hennes båt skulle anlända kl 21 ikväll, men den är givetvis inställd/uppskjuten pga hårt väder! Vad är det för feeeeeeeeel!?!?
    Lägger mig på soffan under en filt och väntar på bättre tider...

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen