• snaily

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Telis
    Kan du inte välja att tro på det här vädret istället, det ser ju väldigt lovande ut (om ni ska vara hemma det vill säga!): www.yr.no/sted/Sverige/Stockholm/Stockholm/helg.html
    Mja, LITE lugnare känner jag mig väl, lite. Jag kommer nog tyvärr fortsätta noja en del den här graviditeten - det känns ju lite halvdant när läkaren erkänner att ja, det finns en ökad risk för komplikationer, men det är (i princip) inget vi kommer hålla extra koll på.
    EN positiv grej är i alla fall att hittills har Ynglet växt som han ska, han var normalstor för v 16+4 idag. Blir spännande att se hur det ser ut vid RUL.


    Vill också ha matkasse levererad till dörren! Finns såklart inte i obygden...


    Nu ska jag "bara" jobba tre dagar innan midsommarhelgen, men fyyyyyy vad mycket det ser ut att bli... Mycket är nog en grav underdrift förresten. Var dum nog att kolla jobbkalendern när vi kom hem på eftermiddagen, dum dum dum idé, sånt ska man inte göra på sin lediga dag!

  • snaily

    Sommarsolståndet idag hörrni! (intresseklubben skriver flitigt...) "Min" sol går ner kl 23.06 och upp 3.06.... Frost ska det bli inatt också. Snart är det vinter igen! (Fast det vore ju skoj om det kunde bli LITE sommar innan dess!)

  • snaily

    AM
    Låter underbart med en så lyckad middag!


    På tal om mat och dryck... jag sippar just nu på den här drycken i ett vinglas och låtsas att det är rosé med lite bubblor i www.systembolaget.se/SokDrycker/Produkt&Butik=0&SokStrangar=ALKOHOLFRITT%3aAlla+l%u00e4nder%3aAlla+storlekar%3a%3a%3a%3a%3a%3a

  • snaily
    fru AM skrev 2010-06-21 20:08:53 följande:
    Man skulle kunna kalla honom förbytt
  • snaily

    AM
    13 juli på eftermiddagen är det tänkt.


    Vilken jobbig typ, hyresgästen! Mr Yasuragi ( ) bor ju i Stockholm och har således inte sååå långt till riktiga Yasuragi eller andra badanrättningar (Sturebadet kan jag tänka mig ligger i närheten). Ett litet tips från mig bara.

  • snaily

    PB
    Vad starkt av dig att våga säga vad du tycker till kliniken, mitt i all sorg och elände!! Du är min idol!


    Porchez
    Hurra för gymet!


    BS
    Kolmården verkar väl en högst lämplig plats för en kanin! Släpp inte in honom hos lejonen i Safariparken bara!
    Det är nog sant att den mesta kaninmat som säljs är skräpmat, man ser så otroligt många kaniner som blir sjuka av felutfodring tyvärr.


    Och vad var det mer...


    Nenne - ordet "sulla" fick jag lära mig på förra arbetsplatsen där det huserade några riktiga masar/kullor. Här säger man "balla" istället!


    EGO
    Är helt slut efter en såååå jobbig dag! Har jour ovanpå det. Har haft fem minuters lunchrast (klockan 15!!) och annars bara jobbat, puuuuuuuuh! Dagens bonus: såg världens gulligaste nyfödda renkalvar längs vägen (körde nästan på dem men inte riktigt ändå som tur var!). Finns det något sötare!?


    Maken hade köpt sviiiindyra svenska jordgubbar idag som vi just glufsat i oss tillsammans med mycket vispgrädde, gott!

  • snaily

    AM
    Tycker mig känna små puffar ibland... ungefär som om någon petar en snabbt och distinkt på insidan med ett lillfinger, men en stund senare tror jag oftast att jag bara inbillat mig och att allt är tarmrörelser.
    Hoppas också ni slipper hyresgästen from hell!

  • snaily

    Hemma på lunch! Hör inte till vanligheterna men hade jobbärenden i byn.


    Vinkar till PB, ha en riktigt härlig midsommarhelg!


    Hänger inte riktigt med i alla musiksvängar men har lyssnat lite i alla fall, man kan verkligen tro att det är fredag redan!


    Vi hade i alla fall en "vanlig" klassisk bröllopsvals som jag sitter och försöker komma på namn eller kompositör på, men det är som bortblåst... Nåt finskt var det.


    Kan ni inte skicka hit lite av den där solen ni pratar om förresten? Fast nu ska jag ju vara inne och jobba igen hela eftermiddagen så vi kan spara den till imorgon.


    Ynglet verkar gilla lunch! Tyckt mig känna nån liten rörelse i samband med att jag ätit lunch de senaste dagarna.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen