• snaily

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Nenne, äsch, det är ju ändå bara tråkigt att gå på bröllop.

  • snaily

    Muggles
    Just det, jag tror också mycket handlar om att hitta rätt ägg. Fast i vårt fall var det kanske något knas med spermierna eller äggskalet också eftersom det blev noll befruktning första gången. Men den här länken tycker jag är så himla illustrativ, med de röda och gröna prickarna en bit ner på sidan. Vet inte om den varit uppe i tråden förut men postar den igen i så fall. www.advancedfertility.com/eggquantityquality.htm

  • snaily

    Ja, enligt det visserligen preliminära schemat har jag långledig helg så varför inte en Sthlm-trip! Korven vill ha mycket champagne!


    Nenne - åhå, din gamla toastmadame, ja då borde du ju verkligen bli bjuden tyvärr. Kan de inte byta helg på bröllopet?

  • snaily

    Nej, nu kan jag inte skrota kvar på jobbet längre, jag längtar hem till min soffa! Tittar väl in senare om det är någon här!

  • snaily

    OJ Cicci, då börjar det bli spännande nu!


    Muggles
    Håller med dig till 100% vad gäller kläder och barn!
    OM vi får en pojkbebis ska vi klä honom i rosa och blommigt hela tiden bara för att förvirra folk, he he heeee {#lang_emotions_djavulsk}
    (Ok, nu överdrev jag kanske liiiite, inte BARA rosa men jag skulle gott kunna tänka mig att återanvända systerdöttrarnas kläder lite om vi får ärva såna, vilket jag hoppas.)

  • snaily
    Tinga skrev 2010-04-27 21:10:51 följande:
       och eftersom Piff hade röd jacka och röd mössa medan Puff hade grön jacka och svart mössa trodde de förstås att det var en tjej och en kille.
    Förstås!

    För att dra en väldigt dålig liknelse - angående folks förutfattade meningar om kön - så händer det OFTA när jag och maken är på restaurang, att servitrisen vill placera den blodiga biffen på makens plats och den fina fiskrätten på min plats, fast det oftast är tvärtom vi beställt. Och det händer även när det är samma servitris som tagit upp beställningen som serverar...

  • snaily

    Tinga
    Kan en lantis från Norrland åka på Stockholms-picknick så kan väl en lantis (?) från Skåne! Skulle vara skoj att träffas.

  • snaily

    Åååå vad kul med världens största tråddejt!!! Nu bara MÅSTE det bli fint väder också!


    Grattis till ny kisse Frullan, gud vad kul!


    Scrolla NU om ni inte tål äckliga bajshistorier...
    Korven har nåt gigantiskt knas med magen sedan han blev magsjuk för en vecka sen - måste blivit något galet med hans tarmflora för han bajsar fortfarande löst trots diet enligt skolboken, men vad värre är - han har såna grymma gaser! Jag har aldrig varit med om något liknande, kan inte fatta hur en sån liten hund kan släppa ur sig såna vidrigheter! Det är helt obeskrivligt både till mängd och lukt - som surströmming fast värre, och han släpper ut en dust ungefär var 3:e minut. Just som en stank börjat lägga sig så kommer en ny. {#lang_emotions_throwup} Igår kväll när vi gått och lagt oss var det som värst, maken kunde inte somna på grund av stanken och funderade allvarligt på att gå och sova i gästrummet. Och jag vaknade kl 3 på natten av massiva gasangrepp. (Och nej, vi kan inte stänga honom ute från sovrummet för han är en bortskämd liten korv )


    I morgon ska vi dessutom börja en hundkurs, vilket kommer innebära att vi proppar Korven full med massa onyttiga belöningsgodisar, gissar att magen blir ännu värre (om möjligt!) efter det.


    Hå hååå, vet inte om man ska skratta eller gråta...

  • snaily

    AM
    Egentligen ska man vara lite försiktig med mjölkprodukter när de är dåliga i magen, men jag har redan gett honom Philura-fil i ren desperation. Är han inte bättre imorgon får jag nog ta fram receptblocket...
    Han mår dock bra och störs nog inte nämnvärt av alla gaser, värre för oss och mina stackars jobbarkompisar!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen