• Björni­sarna
    Äldre 30 Mar 18:38
    31318 visningar
    182 svar
    182
    31318

    Umeåbrudar 2010 del 3

    Då påbörjar vi Umeåbrudar 2010 vår tredje tråd där vi diskuterar, frågar och berättar allt som har med bröllop att göra!:)
    Välkomna!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-03-30 21:10
    Här är de hittills "registrerade" 2010´s Umebrudar. Är du ny, kopiera namnlistan från den senast upplagda och lägg till dig själv!:)

    13 februari, Elbe Helena Elisabeths kyrka
    20 Februari, CarolineL, Helena Elisabethkyrkan
    27 Februari, CeNedra, Backens kyrka
    6 Mars Eadirf, Umeå Stadskyrka
    20 Mars Miim2, på Umeälven alt Broparken (Borgerlig ceremoni)
    12 juni, Väntar på något, Trysunda kapell, höga kusten
    12 juni, HannaoMarkus, Strömbäcks kyrka
    25 juni Ellabay Holmsunds kyrka
    10 juli,Tjorven81, sankt Mikaels kapellet i Vindeln
    17 juli Björnisarna. Helena Elisabethkyrkan
    17 Juli, Maldita, backenkyrkan
    17 juli Pälsboll. Göstas Loge
    31 juli LindaochStefan. Täfteå Byakyrka
    7 augusti mafm, Backens kyrka
    21 Augusti Pilan, Helena Elisabethkyrkan

  • Svar på tråden Umeåbrudar 2010 del 3
  • jeanet­te85
    Äldre 16 May 08:23

    god morgon alla BTB Oj oj oj i går var  det 4 vigslar i helena Elisabets kyrkan. vi bor bara rakt över gatan så jag stod på gräsmattan hela dagen kändes det och kollade kläder bilar och annat för att få inspiration....... tur att det var så mycket folk på gammlia igår att det inte såg mig=) men oj vad jag längtar tills vi ska börja planera på riktigt.

    pratade med Änglalikt och ca 3000 kr tar hon för att ha mail kontakt under planeringen. kändes som mycket pengar för bara mailkontakt som kan läggas på annat, vi får klara oss själva=/

    Är det någon här som kommer köra ett litet mer rockigt eller Eget bröllop typ kort klänning eller färgad?????? Är inte inne på det nu men vi får se.

  • Björni­sarna
    Äldre 16 May 12:23

    Var på Red & Black idag, Emma var supertrevlig så nu ser jag verkligen fram emot den stora dagen! Vi knåpar med efternamn fortfarande men förhoppningsvis löser sig dte med i sinom tid...


    Jag har hittat örhängen av thomas sabo som jag funderar på.. :) i övrigt vet jag verkligen inte, så svårt! Ska nog ha blommor i håret också så jag vill inte ha för mycke krims krams.. kanske är utan halsband, men armband vill jag nog ha.. hmmmm...


    Blommorna är beställda från Holmsunds blommor. Den 17 juni ska klänningen "provas" för sista gången och sen sys och anpassas efter den dagens kroppstorlek ;) Fetsprogram måste vi börja dona med..


    Transport för gästerna från kyrka till festlokal är ordnad.. dte blir buss.. men vi har ingen aning om vad vi ska åka i!!! Vad åker ni andra i?? Förslag?! jeanette, vad åkte brudparen i som du såg under helgen? ÅÅh så svårt å veta ju!! 


    Rockigt i de avseenden du menar kommer iv inte ha kanske men vi ska ha converseskor på oss å det är lit ekul tcyker vi ;)

  • Väntar på något
    Äldre 16 May 20:02

    Björnisarna: Va häftigt med converse

  • Björni­sarna
    Äldre 16 May 23:58

    Ska bli coolt ;) Egendesignade å allt!

  • Äldre 18 May 14:51

    Hörrni, jag tror att fästmannen och jag har börjat få kalla fötter... för det här med att planera bröllopet. Känns som att det är så mycket och så överväldigande och så nervöst och så... tänk om det inte blir den där trevliga och underbara känslan för alla som blir bjudna. Tänk om mina föräldrar börjar bråka... de har ju inte typ pratat med varandra, bara ett par ggr sedan de skildes när jag var nio. Hu! Jag blir lite panikslagen. Skulle ju vara väldigt trist om man planerar och sedan blir det inte riktigt som tänkt. Kanske bara ska fly fältet och göra något helt eget...


    Men då berövar man sig ju själv på att få fira med släkt och vänner och de får inte en chans att fira oss och vår kärlek, what to do, what to do?????

  • Äldre 18 May 14:52

    Ena sidan av mig vill ha det där brollopet med vit klänning och spatsera ner för kyrkgången...


    Andra sidan av mig vill bara gifta sig impulsivt på nästa utlandsresa...

  • Påfåge­ln
    Äldre 19 May 12:04

    Cuddly:
    Som du skriver så verkar du vara orolig för hur föräldrarna ska bete sig... Nu kan det ju vara så att de förstår hur viktig den här dagen är för dig och vill visa sin bästa sida. Men för att du ska kunna känna att det är roligt att planera så se till att prata med dina föräldrar. Understryk hur mycket du ser fram emot dagen och att det skulle vara hemskt om den blev ihopkopplad med bråk och intriger.

    Sen kan du alltid ta din M2B och gå ut i det fina vädret och sätta er på en filt och spela något spel eller så och bara njuta av varandra. Koppla bort allt vad bröllop heter!

  • Sebast­iána
    Äldre 19 May 12:12

    Nån som har någon bra erfarenhet av Sidenateljén i Röbäck? Är hon bra på att sy? Man vill ju att det ska se proffsigt ut!

  • Sebast­iána
    Äldre 20 May 10:00

    Ingen? Jag vet att en del sytt upp studentklänningar hos Sidenateljén. Tyvärr inga jag känner så jag har ingen att fråga.

  • Äldre 20 May 11:34

    Sebastiána... jag har aldrig hört talas om sideateljén...???

Svar på tråden Umeåbrudar 2010 del 3