• Björnisarna

    Umeåbrudar 2010 del 3

    Då påbörjar vi Umeåbrudar 2010 vår tredje tråd där vi diskuterar, frågar och berättar allt som har med bröllop att göra!:)
    Välkomna!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-03-30 21:10
    Här är de hittills "registrerade" 2010´s Umebrudar. Är du ny, kopiera namnlistan från den senast upplagda och lägg till dig själv!:)

    13 februari, Elbe Helena Elisabeths kyrka
    20 Februari, CarolineL, Helena Elisabethkyrkan
    27 Februari, CeNedra, Backens kyrka
    6 Mars Eadirf, Umeå Stadskyrka
    20 Mars Miim2, på Umeälven alt Broparken (Borgerlig ceremoni)
    12 juni, Väntar på något, Trysunda kapell, höga kusten
    12 juni, HannaoMarkus, Strömbäcks kyrka
    25 juni Ellabay Holmsunds kyrka
    10 juli,Tjorven81, sankt Mikaels kapellet i Vindeln
    17 juli Björnisarna. Helena Elisabethkyrkan
    17 Juli, Maldita, backenkyrkan
    17 juli Pälsboll. Göstas Loge
    31 juli LindaochStefan. Täfteå Byakyrka
    7 augusti mafm, Backens kyrka
    21 Augusti Pilan, Helena Elisabethkyrkan

  • Svar på tråden Umeåbrudar 2010 del 3
  • Påfågeln

    Hej!

    Väntar på något: Kul! Hoppas du får en rolig dag!

    Måste puffa lite för ljusstakar... Är det ingen som har någon ide?

    Sen undrar jag över om det är någon som har kontakt med en bra fotograf. Jag tycker att det är sånna överpriser på fotografering så fort det gäller bröllop. Så har ni ett tips på en skicklig fotograf får ni gärna tipsa mig om den!!

  • Väntar på något

    Påfågeln: jag har inte sett ljusstakar men mitt tips är att kolla åhlens o lagerhaus. Är det till en bröllopsdukning så att du behöver många?


    Angående fotograf beror det ju på vad du tycker är dyrt. Vi har anlitat Lannér och de fotograferar oss under vigseln och efteråt. De är väldigt entusiastiska och åker 26 mil tur o retur utan någon extra kostnad. Jag tycker att priset är helt ok och efter den 12:e kan jag ge ett utlåtande om kompetensen också.

  • Cuddly
    Sebastiána skrev 2010-05-22 15:53:13 följande:
    www.sidenateljen.com/sortiment/sortiment.htm Jo det är klart att utbudet är klent. När plagget är klart kommer ju kunden och hämtar hem det = det finns inte mycket där att titta på.
    Tråkigt att hon inte tagit kort på klänningarna innan de såldes. Hade ju säkert hjälpt mycket för andra som vill köpa och säkerligen henne själv ... tänker jag.
  • Cuddly
    Väntar på något skrev 2010-05-23 22:16:08 följande:
    Igår var det 3 veckor kvar till vår stora dag. Bröllopsnerverna börjar märkas . Det mesta är fixat men några småsaker återstår. Blivande mannen måste köpa manchettknappar bl.a. Imorgon ska jag till Red&Black på konsultation. Försöker hitta en bild på en frisyr så att jag har något att visa. Tänker mig någon variant av halvuppsatt med diadem. Annars går jag mest och väntar på att de sista justeringarna på klänningen och ringen ska bli klara. Det känns helt overkligt att det snart är dags. Vi har ju planerat i nästan 1,5 år
    Jag har förstått att det är många som går till red and black, men vad är det för ställe.. var ligger de?
    Dem måste ju vara väldigt bra om det är många som går dit.
  • LindaochStefan

    märker att jag inte varit in och kikat på ett tag nu....

    Klänningen från Kina kom förra veckan och jag är hur nöjd som helst....Till det priset dessutom. Betalade 1500 för min och dotterns klänning med frakt. Det var ju på vinst eller förlust...Provad är den också, men nu fattas det bara en underkjol. Ska nog sy en egen eller prova den jag hade på min studentbal, vi får se. Skor är beställda från Pernillas brudbutik.

    Prästen och jag har ringt om varandra i två veckors tid nu, men imorgon hoppas jag vi får tag på varann. Känns som om vi måste boka ett möte med honom snart. Har många av er träffat prästen?

    På måndag är det sista dagen för osa och fortfarande några som inte svarat...Vi har tyvärr fått många nej, speciellt de söderöver, tråkigt, men väntat då de är sambons släkt. Hur går det för er övriga som skickat ut inbjudningarna?

    Har hittat min ring, tror jag. Ska på Hallbergs imorgon och kolla om de har den där, annars blir det till att leta igen. Fyller nämligen år i juni och har fått 30% rabatt kuponger på guldfynd, Allbrekts och Hallbergs och det gör ju en hel del på en ring över 10 000= ME LIKE!!!

    Till veckan ska jag och vår toastmadame börja spåna på festhäftet och kika på lokalen igen. Känns som om jag vill ha det mesta klart innan semestern så man inte behöver stressa. Hur långt har ni andra kommit?

    Lycka till med fortsatt planering!

  • Väntar på något
    Cuddly skrev 2010-05-26 20:28:17 följande:
    Jag har förstått att det är många som går till red and black, men vad är det för ställe.. var ligger de?Dem måste ju vara väldigt bra om det är många som går dit.
    Vet inte om det är bättre där än någon annanstans egentligen. Men priset var bättre än de flesta ställen jag kollade så det var därför valet föll på henne. Salongen ligger uppe på Sandbacka.

    www.redandblack.nu/

  • Väntar på något

    Pälsboll: Jättefin! Önskar att jag hade lite sytalanger också

  • Cuddly
    Väntar på något skrev 2010-05-27 09:57:11 följande:
    Vet inte om det är bättre där än någon annanstans egentligen. Men priset var bättre än de flesta ställen jag kollade så det var därför valet föll på henne. Salongen ligger uppe på Sandbacka. www.redandblack.nu/
    Oooo.. tack för tipset. Hade jag vetat det här tidigare hade jag försökt fixa det till möhippan för min väninna. Synd, men nu är ju allt redan planerat.
  • Pälsboll

    Imorgon är sista datumet för att anmäla sin närvaro, och det är 12 st som inte har svarat än.
    Vi har skickat påminnelse när det var ungefär en månad kvar och mina föräldrar har jagat på några st, så om det inte ramlar in 12 anmälan imorron så får det helt enkelt vara.
    Men det är ändå personer som vi inte har förväntat oss att dom kommer, så det gör inte så mycket.

    Vi har bjudit 69 pers, varav 38 har tackat ja.
    15 har tackat nej pga resor åt alla möjliga håll.
    Men det gör inte heller så mycket, det är släkten på min sida å dom umgås vi inte med det är mest bara mailkontakt.
    Huvudsaken att den del av släkten vi umgås mest med kommer, och det gör dom {#lang_emotions_smile}
    Annars hade jag då blivit besviken...
    Och kring 40 pers blir faktiskt lagomt stort.
    Många har vi nog bjudit bara för att "bjuder vi den kusinen känns det dumt att inte bjuda den kusinen"
    Men vi är lite besvikna på att mannens faster inte kommer... hon skyller på att hon jobbar då, men man borde väl ändå kunna ta ledigt för en sån här grej...
    Åsså kommer inte min ena farbror, men han skyller på ekonomi. Jag vet han har det lite dåligt med jobb och så så han har ju en giltig ursäkt. Men tråkigt ändå...

    Kom på idag oxå att vi måste leta en ny gästbok.
    Vi fick en av min syster som hon hade köpt till sitt bröllop, men tyvärr glömde hemma på den stora dagen. Den var jättefin och så, men den har plats för 200 gäster och så många har ju som sagt inte vi.
    Känns lite tråkigt att ha en tjock gästbok som bara 1/4 är skriven i.

Svar på tråden Umeåbrudar 2010 del 3