Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Sonja *kramilamar* Alltså kramar armarna lama.

    Jag kommenterade föräldraskapets fotnedsättande i andra tråden. Sluta nu att älta med dig själv. Jag tror inte du var hälften så elak som du tror. du verkar nämligen inte kunna vara så värst elak när allt kommer till kritan.

    Usch, när jag är elak, då är jag verkligen på riktigt elak.

    Och jag ska säga dig att jag inte hade tvekat att hota med både ihopbuntning och lie allt möjligt om jag varit i din sits i morse. Klart att hon kunde fått en bättre start på sin dag-men det kunde du med, och ikväll när ni pratar om det är det ju bara att fråga henne om hon tyckte det var en bra och mysig morgon eller om hon tycker den kunde varit bättre.
    Berätta hur stressad och ledsen du blir och att du får ont i magen hela dagen när ni skiljs åt sådär.

    Hon är intelligent och receptiv. Hon kommer att vilja fatta beslut om bättre starter. För det är hon med och aktivt påverkar.

  • passionsblomman

    Japp, nu börjar tumhållningstiderna, fast det är väl främst när sprutfasen börjar som det verkligen blir sådär jobbigt spännande. För att sedan öka till nivå Outhärdlig när det ska plockas, sättas tillbaka, ruvas och väntas...

    Sonja,det känns hemskt när man pyser ut sin inre frustration på dem man har omkring sig. Men jag tror vi alla gör det-mer eller mindre. Det går förresten utmärkt att säga även det till branen. det gör jag. "Förlåt det där var orättvist." Det har jag fått säga många gånger. Och jag vet hur du känner dig! Man skäms ihjäl inombords.
    Fast de där morgonutbrotten från henne är ju inte ditt fel heller. Hon tar ju ut sina grejer på dig.

  • passionsblomman

    Ingis, Tokfralla där!

    EA, jasåååååå...jag har bara fått recept på en sort iallafall, och det är Puregon, penna med syfte att få fram en massa äggblåsor. Jag kan inte minnas att hon sagt att jag ska ta något mer. Nåja, det lär visa sig.

  • passionsblomman

    Trevlig helg tråden! Imorgon åker vi och hjälper Aleta att skotta och hacka snö och is från deras tak som just nu läcker in nå´t alldeles förfärligt. Det är så himla synd om dem!

    Det ska bli så roligt att få ett ansikte på denna BT-vän. Jag har bakat äppelpaj så vi kan fika lite mitt i allt vattenskadat elände. Jag kommer hem på lördag eftermiddag. Var rädda om er!

  • passionsblomman

    Äsch! Jag tycker bara man kan ha det eländigt i lite sällskap så det inte känns så ensamt. Om det hade varit vårt hus hade det kännst skönt att inte bara stå här helt ensam med all förtvivlan.

    Jag avskyr när alla sköter sig själva....


    Villemoa skrev 2010-02-25 22:19:29 följande:
    Du är snäll du Blommis! Så roligt att få träffa en BT-vän! Trevlig helg till dig också!
  • passionsblomman

    Ken Lee lyfter den deppigaste av stunder!

    Jamen och TÄNK vad mycket roligare att måla om eller vad man nu ska, ihop med flera! Då kan man grilla och ha trevligt efteråt.

  • passionsblomman

    Daa, drömmen är inte borta, den har skjutits upp! (vilket är jobbigt nog) Du har inget beräknat förlossningsdatum just nu, men det kommer att komma ett och då är det inget som är fel så kroppen måste stöta bort. Då kommer lilla hjärtegrynet-det som ska vara i just din famn, och h*n kommer att vara alldeles ljuvlig och perfekt och levande underbar.

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan