Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Hvidis, i våtdräkt? Fick ni det?
    Jag är en hård och orubblig mamma som skickar dem raka vägen till sängen....

    Varmt bad, ja det får det lov att bli! Men jag måste städa badrummet först. Inte minst själva badkaret. Jag har badbomb från Lush kvar sedan jag handlade i Sthlm.

    Nu ska jag höra med sambon ifall han är redo....

    ..för lite kaffe. (vad trodde du?)Han har jobbat inatt så han KAN vara lite svårväckt gissar jag. Då är färdigbryggt kaffe bra.

  • passionsblomman

    Shit Bruttan vad drygt allt blev! Jag har ju iofs skickat in ny handduk och kramar i andra tråden, men det är nog bäst jag gör det här med!

    Grodan, du kommmer inte undan, I´ll hunt you down.... Kom UT har jag sagt!

    Och ja, det känns i bäckenet att man fött barn och ofta bra mycket längre än man tror. Det är ju typ en av orsakerna att en kvinna inte kan bära hur många barn som helst. Det sliter på kroppen. *sänder min mormor en tanke* Mormor födde 8 barn...

    Bruttan, allvarligt talat så blir det inte så fint i trädgården. Det blir nedkapat och beskuret och därmed ganska naket. Och rabatthelskottat jag är i nu, där finns det egentligen medt klätterrosorna och några stackars lavendel. Det kommer att se jättetomt ut och jag har ju inte råd att köpa hur mycket växter som helst. Jag får väl så Ringblommor över hela alltet i sommar.

  • passionsblomman
    ingenjörsbruden skrev 2010-04-19 09:41:00 följande:
    Blommis: härligt o höra om era grannar! O er trädgård.....ni är def rätt personer för att få ordning på den!
    Tror du ja! Min sambo har egentligen fullständigt NOLL intresse av att jobba i trädgården. Tack och lov är en del av det som måste göras nu sådant där han ser snabba resultat och-inte att underskatta-känner sig STARK när han gör, typ sågar och släpar ris, eldar och grejar. Lite som att det han helst gör inne är dammsuger, för då ser han ju dammkorvarna åka iväg och hör hur det rasslar i slangen.

    För egen del kan jag en del i teorin, men har egentligen aldrig gjort särskilt mycket av det, då vår förra tomt var mer av en naturtomt. Men jag VILL ju göra fint. Fast jädrar vad ont det blev i armarna. idag städar jag inne än så länge. Det är så skitigt att jag får skämmas. Nästa vecka kommer min mamma, min syster och hennes lilla tjej. Två av dem är allergiska och en av dem är pedant...jag vet inte vilket som blir värst!

    Iallafall känns det som om jag skulle kunna städa och plocka varenda dag tills de kommer och ändå ha prylar överallt och så långt som till putsade fönster...ja det är bara att glömma.
  • passionsblomman

    Grodrapport från Bruttan:

    "Nu har Grodan kommit! En stor tjej 17.38, 3800g och 50 cm lång. Kram Bruttan"

    Slut citat! *jubelsnurraroch hejjarop och krulltrumpeter*

  • passionsblomman

    Åh, det DÄR känner jag igen...hoppas amningen funkar bra för er båda så du slipper ha ont? och att lillskrutten är nöjd för övrigt på alla sätt.


    Ankan80 skrev 2010-04-19 21:06:05 följande:
    Jag hinner inte vara här inne. Bara ammar hela tiden
  • passionsblomman

    Det känns som att nu närmar sig den där årstiden då man inte längre kan sitta och häcka framför datorn halva -eller hela-dagarna....

    Nu ska man ta itu med allt ute-bara det räcker gott för dagligt arbete i flera år här, men det behöver man ju inte låtsas om.

    Huset behöver också en del insatser. Som att källaren här aldrig var ordentligt städad när vi kom. Den borde vi fixa iordning i så vi kan amvända den bättre.

    Ved skall levereras och staplas. Lite annan ved ska tas hem, kapas och staplas-den har sambon först varit och dragit i skogen.

    Storstädning pågår som sagt, det är meningen att även fönstren ska bli rena småningom. Just nu tvättar jag som en besatt. Lakan, filtar, plädar, täcken....
    Jag vill göra ordentlig vår inne nu så jag vet att allt sånt är fräscht nu när det börjar komma folk på besök.

    Sedan kommer ju alla att börja leva på altanerna, med grillen som bäste vän. Sommaren är i antågande mina vänner!

  • passionsblomman

     


    Daa skrev 2010-04-21 12:10:16 följande:
      Visst är det roligt?

    Ja nu kanske det betonas mer och skriks mindre i diskussionstrådarna framöver...


    Sonja68 skrev 2010-04-21 12:45:46 följande:
    Nä det funkar inte. Eller?  

    Nuprövar jag att citera mer än ett inlägg i taget

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan