Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Åh, nu har jag haft en smärre sammandrabbning med min förkylde sambo.
    Shit alabama! {#lang_emotions_throwup}

    Jag hatar när han är sjuk, det är tamigfan jobbigare än att vara sjuk själv! Och jag är ju dessutom risig själv och har svinont i halsen. Fast det har jha inte ens märkt, efterso  han är upptagen med att uppleva hur det är att vara nära döden...

    ...men tror ni att han kommer att stanna hemma från jobbet imorgon? Nejdå. Man kan ju inte vra hemma från jobbet. DDet går inte an (idag är hans lediga dag ifall ni undrar vad han gör hemma idag)
    Alltså tänker han vara maximalt sjuk idag och tror stenhårt på att då är han frisk imorgon och dunket i bihålorna borta. Att idag masa sig iväg till apoteket och köpa nässpray, det är bara onödigt. Och att vi behöver få hem lite mat idag också. Han är ju ändå inte hungrig nämligen.
    Fast vi råkar ju ha en son också....
    Och "då är det väl bara att jag åker och handlar då!" Jaha? För ditt bihåleonda slår mitt halsonda då eller vad? Eller vänta nu...han ska vara maximalt sjuk idag, för det passar med att han måste ju jobba imorgon. Jag kan vara lite halvsjuk i flera dagar istället, och därmed göra allt hemma ändå, jo för det passar med att jag ju ändå inte har något jobb. Och då är det ju inte lika illa om jag går och är lite sjuk. Det drabbar ju liksom ingen ändå.

    Jävla patetiska ynkepynk! {#lang_emotions_yell}Jag blir helt galen och tappar varje tillstymmelse till medlidande. Han lider alldeles tillräckligt själv. Odrägliga karl.

  • passionsblomman

    Fru sy, Du får ge dem en kvart så det inte dras ut till mer än fem minuters försening för nästa. Och så får d helt enkelt boka en ny tid en helt anann dga om de vill prata ordentligare. Det är inte konstigare än så. De kan ju inte få fucka upp hela kvällen för alla andra också. 

  • passionsblomman

    Haha, nu har män och pojkar gått och lagt sig. Så nu får man en lugn stund!{#lang_emotions_dreamer}{#lang_emotions_cheers}*skålar i Cola Zero*

    Harry Potter är så bra att det blir spännande fast man mycket väl vet vad som ska hända! Ikväll var det kapitlet när de är i Förbjudna skogen och hittar Kentaurer och den dödade enhörningen. Sonen ligger helt andlös och trollbunden med bara den fräkniga lilla näsan ovanför täcket...{#lang_emotions_ghost} Huuuuu!

    Men vad jobbigt det är att läsa högt när man är förkyld så det skaver i halsen. Hoppas det går över fort. Jag har så mycket att städa och fixa med. Idag skulle vi varit och köpt nya fotbollsskor åt sonen, men det sket sig ju när alla mådde risigt. Få se om jag ids imorgon.

  • passionsblomman

    Ninnis vännen vad sugígt med distansbråk som inte retts ut...*kramar stilla om* Du har det rätt jobbigt just nu va? Och tiden både går och närmar sig mot ett maj med ovissa saker...
    Det är också sugigt att du bor och jobbar massor långt bortistan, för nu skulle jag vilja trycka ner dig i en stol på min veranda, bulla upp fika och prata ordentligt och kunna se dig samtidigt.{#lang_emotions_heart}

    Alla andra får också kramar!

  • passionsblomman

    Fru Bygg, "lite kallt" ?{#lang_emotions_frown} Jag håller på att frysa arslet av mig och nordanvinden tjuter utanför. Himlen är blygrå och det har snöat så det bir vitt på marken i två dar. Jag har tagit på mig mina långkalsonger idag! HUGA!!!{#lang_emotions_surprised}Ninnis, I know, det är därför jag vill ha dig in private på min veranda..{#lang_emotions_kiss} *håller fram kleenex-asken*
    Låt dig själv vara. This too shall pass. Och du är bra, sund och stark. Får ditt hjärta bara vara lite ifred så tar det hand om alltihop i sin takt. Under tiden:

    "Håll ljuset högt på färden, det finns bara en som du i världen!"

    Den kan ni gott ha allihop förresten.

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan