Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Precisley darling, precisley!


    andbeyond skrev 2010-04-14 09:27:36 följande:
    Hehe, nytt motto: Lyssna bara på mitt hjärta (och Blommis).
  • passionsblomman

    Jag instämmer till fullo. Att det dessutom betyder "Lyckans son" eller "Lycklig son" känns som att det liksom bara inte kunde vara något annant.


    Ankan80 skrev 2010-04-14 10:05:28 följande:
    Blommis:Ja det är ett väligt gulligt namn. Har gillat det länge och var typ det enda förslaget jag kunde tänka mig.
  • passionsblomman

    Uppdatering från Bruttan:

    "Hej Allt är lugnt, är och klipper mig nu! Ingen igångsättning idag, det är fullt på BB. Vi får väl se om Grodan vill titta ut själv sen idag ska jag shoppa till barnen och maken ska få bjuda på lunch. Kram"

    Slut sms-citat.

    Visst ska jg hälsa henne att det tycker vi VERKLIGEN att han ska göra och lycka till och hela killivitten?

  • passionsblomman

    Vet ni vad; i vår för övrigt helt platta trädgård finns ner mot ena tomtgränsen och ån en liten svacka som är full av träd och sly. Jag kallar detn "lunden" för där ska jag röja upp och plantera saker som ormbunkar och andra lundväxter. Har förut sagt att där skulle man låtit en gris gå någon säsong så har man markberett sedan men....

    ...nu ser jag ju att det absolut inte kan släppas lös någon gris där-hela sänkan är helt TÄCKT av vintegäck, vitsippor, blåstjärna och vintegäck! Och jag kan kika på det från mitt fönster.

  • passionsblomman

    Den här sortens vår saknar min mamma -som nu bott i Jämtland i över 30 år- så det fysiskt värker i henne varje år. Hon blir allvarligt talat riktigt nedstämd och lider i sin längtan efter vitsippsbackar och det som sakta spirar. Hon fattar charmen med vårvinter och gnistrande snö och fika i grop i solen och allt det där, men just det här, det som är nu härnere, det får hennes hjärta att svälla några storlekar. Och man blir blåst på det uppe i norr, för när snön väl är borta så säger det bara PANG och så slår ALLT ut samtidigt, nästan över en natt och så är det liksom redan sommar.

    Så, om ett par veckor kommer hon och hälsar på.

  • passionsblomman

    Heloise: världens största grattiskram!!! Vad underbart! Jag kan se Herr Panzers flin hela vägen till Småland... Kanske kommer tom du att tycka jultider är roligare framöver???

  • passionsblomman

    Har efterlyst bruttan, här kommer nytt citat (-jag har berättat om Heloises plus):

    "Jaaaaaaaaaa äntligen händer det nåt kul För här händer INGET!Imorgon sätter de dropp om inget hänt, jag är öppen 2 cm och känner knappt nåt . Men vi mår toppen och vi har skittåkigt! Hälsa alla i tråden och gratta fru H från mig. Kram"

    Slut Bruttancitat.

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan