Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Bruttan, vad exakt gör man när man åker "skrana"? *aldrig hört*

  • passionsblomman

    Brödet blev jättegott! I själva verket ärdet redan nästan slut, för sambon tyckte verkligen det var gott...

    Du lät inte alls flåshurtig förresten. Du har alldeles rätt i att man inte ska ta hälsan för given!

  • passionsblomman

    EA, vad fruktansvärt! Sådär kan jag hålla på och tänka om mina Ex. Att det är helt sjukt att en människa jag delat hela tillvaron med under en period, kan vara död utan att jag vet om det. Då får jag lust att leta rätt på dem och kolla att de har det bra...

  • passionsblomman

    Ja var tusan håller Bruttan hus...*också misstänksam*

    Daa, det är hyfsat med mig. jag både bävar och invntar imorgon. Det är ju lika bra att få definitivt besked så man kan bryta ihop på allvar och sedan komma igen, att å ena sidan sitta och tycka att "klart det inte var för tidigt att testa dag 28" och samtidigt inte blöda och då ha en liten fåfäng strimma av hopp kvar, blir ju varken hackat eller malet så att säga.

    Jag pratade just med sambon i telefon och sa att jag tycker det är lite jobbigt med reaktionen "neeeej vad tråkigt-när ska ni försöka igen" som i något enstaka fall kommer ibland i trådarna. Jag menar,om jag just berättat att det blivit minus, så är jag ju där och då och bara ledsen. Det sista jag tänker ppå då är ju nästa försök. Man tänker inte alls, utan bara känner. Sorg och hopplöshet, förtvivlan och ilska och en bedövande känsla i hela kroppen. Tomhet.

    Iallafall jag är inte SÅ snabb till nya planer och "upp i sadeln igen"
    Men idag pratade vi iallafall lite om att det ju finns olika sätt att se på en eventuell fortsättning. Och för att få bästa råd i det vill vi ju tala med läkarna som haft hand om oss. Man kan ju se det som enkelt och naturligt att ta eskimån och göra upptiningsförsök snarast. men kanske ska man istället ta chansen att få fram nytt embryo vi nytt ivf-försök och kanske få ytterligare eskimå till frysen. Detta med tanke på min ålder och att det kanske är vettigast att försöka så snabbt som möjligt så äggen inte åldras ännu mer. För det som är i frysen är ju redan säkrat åldersmässigt så att säga.

    Det går att vrida och vända på hur mycket som helst ju.

    och så pengar... Vi har inte några nya pengar att göra om allt för, utan då får vi nog ta och prata med vår bankkvinna och det är det väl kanske värt OM det skulle bli ett barn....

    ja, å ena sidan å andra sidan hit och dit!

    Iallafall har huvudvärken och illamåendet jag vaknade med givit med sig och det är ju alltid något.

  • passionsblomman

    Jaså en SÅ´N... Vi tog madrasserna från gympasalen, de där blå och röda små och körde med när jag gick på folkhögskola och vi hade friluftdsag. Oförglömligt!

    Annars är traktorinnerdäck....

    ...livsfarligt...

    Men skitkul!

  • passionsblomman

    Jaha, nu kommer det rosa...

    ....då behöver vi inte längre låtsas att det är spännande med testet imorgon.

    Istället får jag väl testa och sedan ringa CvL och höra vad läkarna där har för råd att ge inför en eventuell fortsättning och hur den tidsplanen isåfall ser ut.

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan