Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

     


    Hvidbrud skrev 2010-04-25 08:56:09 följande:
    Grillat var jätte gott! Och ett sånt underbart hus! Skulle gärna ha bytt med dem . Idag kommer Batman hem!!!!!! Jippikayhey!!!!!!! Lagom till äl så jag kommer att kasta mig över honnom som ett svältfött lejon som fått ögon på ett litet lamm... MEN med skydd!! Ingen ny bebis ännu tack!

    Det tar ju nästan ett år innan bebisen kommer...

  • passionsblomman

    Vi har fått hem en leverans med 25 kubik ved. Jag vet inte m jag skrev om det igår. Men iallfall så är det ganska mycket ved när man på två pers ska stapla och få undan allt.
    Jag har träningsvärk i armarna och ganska ont i ryggen idag, och vi har bara böjat...
    Men det är väldigt bra att solen skiner på vår ved som är kvar ute, och också väldigt skönt att ha sin ved till viss del ordnad nu inför att det sedan blir höst.

  • passionsblomman

    Halloj!
    Jag har inte tid att vara här als egentligen, men dels måste jag ju kolla läget och dels haar jag hälsningar från Bruttan:
    De fick stanna kvar på lassa hon och lill-grodan, för värdena som skulle sjunka har bara planat ut. De får inte åka hem förrän det ser OK ut, så nu solar Grodan så hon ska få komma hem i ett vips.

  • passionsblomman

    Daa, det ska jag göra!

    Åh, det var en massa jag ville kommentera...men nu måste jag sätta igång härhemma. Eller fortsätta. Mamma och min ena lillasyster och hennes dotter kommer på onsdag. Vi har fortfarande ved vi måste stapla (och Ingis, det är en god början, men den räcker def inte hela nästa vedsäsong. Lika mycket till behöver vi), ikväll kommer folk från idrottsföreningen i byn och kollar i trädgården för jag har erbjudit dem att ta för sig av mina-tolv (!)- Thujor och ett gäng Syréner, räkningar ska betalas in och middag fixas. Handla inför besöket på onsdag måste vi och då betyder det att det är bara idag som någon kan städa av härhemma. Och eftersom sambon är på jobbet så verkar Någon vara *tittar mig omkring* ja just det, jag är det ja...

    Alltså har jag släpat ut madrasser på balkongen, (jo jag vet att jag höll på me ddet häromdagen med, men vi har flera madrasser...) lakan ner i källaren för tvätt och måste nu röja järnet i hela huset. Fy tusan vad skittråkigt, särskilt när solen skiner och jag egentligen behöver röja minst fem gånger så mycket ute i trädgården.
    Så, disciplin nu Passion! Det kommer att kännas bättre när det är gjort!

  • passionsblomman

    Daa, Idag kan du stava mitt namn T-r-ä-n-i-n-g-s-v-ä-r-k....
    Jag skakar täckena lite försiktigt kan jag meddela. Typ *vift vift*, så färdigt, vädra er själva på räcket nu.

  • passionsblomman

    Jag är här! Fast borde vara överallt utom vid datorn nuförtiden. Slkten har åkt. Vi hade det bra, men hann med en urladdning också. Fast en bra ebn som jag tror en viss person kommer att må mycket bättre av att ha haft för det ledde till timslånga samtal bortom"joooodå allt är bra".

    Just nu har jag en skitarg karl som säger att jag "tamejfan föddes grinig" och som dessutom hojtar att jag försökt sticka kniven i honom -bara för att jag pekade argt på honom och samtidigt höll i kniven och sa att ha skulle ge fan i att häva ur sig sån skit.
    Så nu är man nästan en mördare också.{#lang_emotions_demon}
    Tönt!

    Iallafall har vi hyrfilm hemma som måste ses. så jag tänker iallafall kolla så gör han väl som han ivill om han vågar sitta bredvid en kniv-kvinna. 
    Hvidis-världens sötaste är det med nykläckisar! Och lamm med!

    Hejom fejom! Och visst ja: HEJJA Leksi!!! 

  • passionsblomman

    Tack Daa.{#lang_emotions_heart} Det behövs. jag har inte min bästa dag. Eentligen stavas den antagligen bara PMS, men den suger fett-och energi med. *ligger lika lågt som jag känner mig*

  • passionsblomman

    Jättekonstig dag!
    Först skulle jag göra frukost och kolla BT, men då stod det folk i trädgården och var beredda med spadar. Jo, för jag har Thujor som jag -bland en hel del annat- vill bli av med härifrån. Så då blev det koka kaffe och bekanta sig mera med lite byfolk och det var skitbra.

    Sedan hade de ringt från skolan för sonen hade ont i magen. Ner och möta honom. -Han ligger nu däckad efter att ha spytt ner hela tv-rummet. {#lang_emotions_throwup}Magsjuka-jippi-kay-ey!
    Så, utvecklingssamtalet vi skulle på ville de inte att vi skulle komma till...och inte fotbollsträningen heller. Konstit va? 

    Ja så nu sitter man här och undrar om man inte också mår lite illa eller....???

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan