Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Parnassia, nu vet jag! Ska testa det där med babyskyddet och kundvagnar. Lustigt nog minns jag inte hur vi gjorde med Iris, vi har ju kvar samma babyskydd.

    Lapinette, så det finns ännu fler prover man kan ta, var tar man dem i så fall för det verkar ju inte vara något som alla får göra? Hoppas iaf att den där utredningen drar igång snart.

  • BrudSommar2006

    Liten, typiskt, jag tycker det där med e-legitimation ofta strular.

    Telis, du kan inte ta e-legitimation från din bank istället om det nu inte fungerar med Telia? Eller har jag missförstått nu? Det verkar ju fantastiskt trevligt med en bebis som sover på nätterna, har aldrig upplevt det och lär aldrig få göra det heller som det verkar.

    Min bekant berättade precis att när hon kommit hem efter att ha uträttat några ärenden på lunchen, hon är föräldraledig med barn nr tre just nu, så satt sonen och kurade vid brevlådan, han hade råkat i bråk och stuckit från skolan och nu vill han inte gå dit imorgon. Tänkte på PBs son, det verkar rätt vanligt. Oroar mig för när Iris ska börja skolan...

  • BrudSommar2006

    Telis, aha, då var det inte mycket att göra då annat än att fortsätta strula med Telia.

    Nenne, attans vad dyrt, är det verkligen värt så mycket pengar? Har aldrig varit med om annat än att mvc är gratis.

    Astrid har sin skrikperiod som vanligt, bläh.

  • BrudSommar2006

    Kan ju lätt bli mycket mer än en barnvagn...

    Räknar inte med en god natts sömn på minst ett halvår men hoppet är väl det sista som överger en!

  • BrudSommar2006

    Borde också ta mig till Vincent och få Iris fötter mätta, hoppas bara inte det slutar med att vi måste skaffa nya vinteskor nu.

    Det här är nog sista veckan med storlek 50 för Astris så hon har nog vuxit hon också.

  • BrudSommar2006

    Iris vägrade napp hur vi än försökte och Astrid verkar likadan så jag tror inte att jag kommer att lägga någon mer energi på Astrid på nappfronten nu faktiskt. Så nappens fördelar kan jag bara ana, kommer aldrig att få uppleva det heller!

    AM, vi har kört med overall i 56 redan från början, tyckte att det var onödigt att lägga pengar på storlek 50 där men det har sett lite lustigt ut! Betvivlar inte att vi hinner använda rosa overallen även om Astrid kom ut mindre än beräknat för det lär väl vara kallt i flera månader än även om jag hoppas att snön gett med sig långt innan dess.

    Idag körde jag fast mellan oss och grannen, vi bor på en privat väg så alla måste skotta själva utanför sig. Vi är fem hus på gatan och i mittenhuset bor en japan som jag inte tror skottat en enda gång hittills och grannarna bredvid oss kommer precis från lägenhet och är inte så snabba på den fronten heller. När det blir för jäkligt blir vi nämligen tvugna att skotta utanför dem också för annars får vi ingen post och sophämtning. Trist att bo längst in ibland.

  • BrudSommar2006

    Koko, jag förstår hur ni tänker om att skaffa en katt till, vår första katt här i huset gick ju och blev påkörd och vi får väl se hur det går för dessa när de börjar gå ute mer i vår. Stryker de med också vet jag inte om det blir några fler här heller.

  • BrudSommar2006

    Gaah, medan jag sitter fast i soffan och ammar en Astrid som precis håller på att somna sitter Elsa i hallen och rispar med båda tassarna på toalettdörren och försöker få upp den. Oskar sitter på köksbordet och gnager på ett bordshörn. Själv känner jag hur jag blir argare och argare, skriker "sluta kattjävel" utan resultat och kan inte bestämma mig för om jag ska låta huset förstöras eller slita loss stackars Astrid. Ungefär så ser våra dagar ut här i förorten...

  • BrudSommar2006

    AM, här är en till som fått frispel på snön men det har jag ju redan skrivit!!!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge