Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Jaså är det idag snökaoset ska komma hit, jag trodde att det skulle dyka upp inatt och tänkte att det kanske skippat oss här när jag vaknade i morse?

    Här har vi också hålla-ordning-problem, eller rättare sagt jag har problem - med maken som inte kan hålla ordning. Jag skäms nästan när vi har folk hemma och hans högar ligger, jag får nämligen inte flytta på ett enda papper, då blir det stooooor dramatik då han inte kommer att få en enda räkning betald och han kommer aaaaaldrig mer hitta sina viktiga papper och livet är i det närmaste slut har jag förstått. Men det ser för jäkligt ut och speciellt nu när jag går hemma hela dagarna retar jag mig ju extra på det. Han som bara är hemma några timmar varje kväll innan läggdags tänker nog inte nämnvärt på det...

  • BrudSommar2006

    Jag känner mig effektiv som har bokat doptid nu, pingst får det bli. Först måste vi nämligen vänta på makens mamma som är i Spanien över vintern och sedan är Astrids gudmor i Australien i en månad, efter det är mina föräldrar på Öland. Nu verkar det i alla fall som att alla ska kunna vara med.

    Idag kommer en bvc-tant hit för att väga Astrid, tyvärr inte vår egen som jag tycker mycket om för hon har semester den här veckan. Själv tyckte jag att det lika gärna kunde vänta till nästa vecka då men det var tydligen alldeles för länge enligt den här damen så hon typ tvingade hit sig idag. Hade ju varit trevligare att få hit vår dam som jag redan känner än att en främmande människa ska hit men, men.

  • BrudSommar2006

    Ja kanske kan han få en stor låda att lägga allt i. Det är post/räkningar blandat med datorsladdar, brännbara dvd:er, mobiltillbehör och jag vet inte allt.

    Koko, jag ses gärna framöver, vilken tur att ni hann prova selen och upptäcka att den inte är något för er då, så slapp ni köpa. Vi är inte heller jätteförtjusta i den men Babybjörnselen tar bara upp till 10 kg, eller 11 kg tror jag att det står numera, och det var Iris snabbt uppe i, den där tar väl det dubbla om jag minns rätt.

    Cicci, ingen annan blev smittad då? Skönt i sådana fall.

    Usch, den där vinterkräksjukan verkar ju härja för fullt nu, undrar om man borde hålla sig inne den närmsta månaden. Fast tror inte att jag skulle stå ut med att ha Iris hemma från dagis så länge.

  • BrudSommar2006

    Ja hos oss ligger allt i köket också, plus att maken har det som ska bli Astrids rum till att dumpa allt från smutstvätt till betalda räkningar i, själv går jag aldrig in där. Fast nu har han ju lovat att rensa där inne så att vi kan göra i ordning till Astrid men gud vet när han kommer att komma sig för med det.

  • BrudSommar2006

    Liten, Iris hade ju massor med hicka, speciellt jobbigt var det när man skulle sova och den eländes hickan började. Astrid hickade inte en enda gång innan hon tittade ut.

  • BrudSommar2006

    Liten, jadå, Astrid hickar massor nu! Hon är dessutom lite svårrapad så hon kräks rätt mycket. Märks stor skillnad på de gånger vi faktiskt lyckas rapa henne.

  • BrudSommar2006

    Själv sitter jag och fryser idag och har fått gå och ta på mig en varmare tröja. Får se till att hålla Astrid väl inlidad idag, tycker att bebiskläder är rätt tunna. Har också alltid undrat varför bebistäcken är tunnare än vuxentäcken, tur att hon har pyamas med fötter.

    Experimenterar med att sitta på kuddar idag, har så himla ont i svanskotan fortfarande så jag kan knappt resa mig när jag har suttit ett tag. Hoppas att det släpper snart.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, jag skulle annars säga att OM du nu hade använt VUL-apparaten för kor så ville jag nog inte veta det, vilken tur att så inte var fallet!!!

  • BrudSommar2006

    Ingen snö än här, kanske blir det ingen här trots allt?

  • BrudSommar2006

    Stress, vi måste ha en hjälm med oss till dagis imorgon för Iris ska åka stjärtlapp. Maken ska se vad han hittar idag, annars får han åka ikväll.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge