• Martinaa

    JUNI 2010 nr 4

    Då var det dags för en ny tråd för alla oss som ska stå brud i juni 2010. Vi är på rätt sida nyåret och nedräkningen har börjat på allvar! Häng med, gamla som nya juni-brudar och diskutera, tipsa, peppa och älta tillsammans!

    Här är en datumlista med oss alla:
    www.martinaa.se/juni.asp
    För att bli upplagd på listan, säg bara till mig, Martinaa här i tråden så lägger jag upp dig så fort jag kan. Komplettera gärna med information om dig själv om du har lust!

    Okej, då kör vi!

  • Svar på tråden JUNI 2010 nr 4
  • ona

    Kribban: Ja, det är ju konstigt när man planerar ett bröllop där mamma ska vara med med förbehållningen att hon kanske inte är det, och att man då samtidigt planerar en minnesceremoni och vad vi gör med hennes "plats" vid bordet i fall att.. Åh, jag är så ledsen för dig och din morfar, jag vet inte vad jag ska säga.. Det är så svårt, med sorgen i glädjen. Och du vet att du får göra detsamma när det gäller allt, vi verkar ju följas åt i alla möjliga trådar här nu!

  • londonaire

    Hej! jag vill vara med på er lista! vi gifter oss den 19 juni och har precis börjat planera lite granna.. kyrka och lokal bokad. vi ska bara bestämma oss för om vi vill gifta oss i kyrkan eller borgerligt.. svårt när man inte har någon koppling till vigselförrättaren... vi har tänkt oss buffé och nu lutar jag åt att vi ska göra maten själva.. hade tänkt catering försst men vi blir inte fler än runt 40 så det borde inte vara några problem.
    idag fick jag reda på att min frisör inte kan fixa mig i håret då eftersom hon typ ska föda samma dag...roligt för henne med trist för mig. får leta vidare...
    har tittat på klänning idag.. tror jag ska ha en kort, bara frågan om den ska vara vit eller inte... tycker nixas korta klänningar är fina.
    hmm mycket att tänka på...men åh så skoj!
    när tänker ni skicka ut inbjudningarna??

  • ona

    londonaire skrev 2010-01-19 21:16:40 följande:


    när tänker ni skicka ut inbjudningarna??
    Helst igår! Vi har inte beställt våra än, och de tar två veckor att få. Sedan ska vi lyckas få text på det lilla pappret som ryms i flaskan (vi skickar "flaskpost"), och det är ju en hel vetenskap att få med allt. Så det dröjer nog ännu någon månad, skulle jag tro.
  • londonaire

    men vilken kul ide med flaskpost! själva har vi bett en kompis som pysslar mycket med hjälp att göra dem då vi helt utan talanng på omrrådet... ska få se förslag nu under helgen. ska bli jättekul!

  • ona

    Ja, det finns färdiga flaskor i Finland, bara att beställa och fixa. I och med att vi har havstema så passar det ju ganska bra. Men det är ju också kul med hemmagjorda inbjudningar, de är ju så mycket lättare att spara än en tråkig plastflaska!

  • Martinaa

    Välkommen in Londonaire! Lägger upp dig på listan när jag sitter vid rätt dator.

    Jag är ivrig till tusen att skicka iväg inbjudningarna typ NUUU men sambon håller i tyglarna på mig än. De är inte helt klara än, ska typ bara monteras ihop och så, men sätter jag väl igång med det så går det nog (förhoppningsvis) ganska fort. Tanken är väl att vi ska skicka ut dem i början av februari, så kan de förhoppningsvis nå gästerna den femte februari när det är fyra månader kvar. Men hade jag fått bestämma hade jag kunnat skicka ut dem i julas, haha Men allt det här med att hålla tyst för vänner börjar bli riktigt jobbigt nu. Vi håller alltså hemligt om hela bröllopet tills inbjudningarna gått ut.

    Någon som skickat ut inbjudningarna än?

  • londonaire

    åhh känner igen mig med inbjudningarna. vi har hållit oss från att berätta för någon, inklusive närmsta familjen.. och jag håller på att spricka :)
    vi har bara berättat för hon som hjälper oss med att göra inbjudningarna..

  • Ellabay

    Kribban och er andra som snällt hjälp mgi i klänningshysterin.
    Fick ett toppenbra förslag av en här på BT som hade en superlösning. Hon hade ett band fäst vid rumpan av klänningen typ och ett lite längre ner på släpet och sen senare knöt hon enkelt ihop de två banden och VOILA! en klänning utan släp eller med litet om man så vill.
    Lät ju hur bra som helst!

    Idag beställde jag även underkjol, tiara och brudslöja. Fick allt för cirka 900 kr. Ett kap!

    Vi börjar komma nånvart nu känns det som. Folk har börjat osa och det känns sååååå kul.

    Snart fem månader kvar!

  • Bettertogether
    ona skrev 2010-01-19 21:26:15 följande:
    londonaire skrev 2010-01-19 21:16:40 följande:
    Helst igår! Vi har inte beställt våra än, och de tar två veckor att få. Sedan ska vi lyckas få text på det lilla pappret som ryms i flaskan (vi skickar "flaskpost"), och det är ju en hel vetenskap att få med allt. Så det dröjer nog ännu någon månad, skulle jag tro.
    Flaskpost?! Var beställer ni dem?! :D
  • Bettertogether

    Vi kommer skicka ut inbjudningarna om ganska precis en månad (!! Slår det mej nu!!) så har vi osa två månader efteråt ungefär (två månader före bröllopet)... Vi har osa så långt på förhand för att vi ska göra maten själva, så vi vill veta hur många gäster det blir på förhand :)

Svar på tråden JUNI 2010 nr 4