Inlägg från: londonaire |Visa alla inlägg
  • londonaire

    JUNI 2010 nr 4

    Hej! jag vill vara med på er lista! vi gifter oss den 19 juni och har precis börjat planera lite granna.. kyrka och lokal bokad. vi ska bara bestämma oss för om vi vill gifta oss i kyrkan eller borgerligt.. svårt när man inte har någon koppling till vigselförrättaren... vi har tänkt oss buffé och nu lutar jag åt att vi ska göra maten själva.. hade tänkt catering försst men vi blir inte fler än runt 40 så det borde inte vara några problem.
    idag fick jag reda på att min frisör inte kan fixa mig i håret då eftersom hon typ ska föda samma dag...roligt för henne med trist för mig. får leta vidare...
    har tittat på klänning idag.. tror jag ska ha en kort, bara frågan om den ska vara vit eller inte... tycker nixas korta klänningar är fina.
    hmm mycket att tänka på...men åh så skoj!
    när tänker ni skicka ut inbjudningarna??

  • londonaire

    men vilken kul ide med flaskpost! själva har vi bett en kompis som pysslar mycket med hjälp att göra dem då vi helt utan talanng på omrrådet... ska få se förslag nu under helgen. ska bli jättekul!

  • londonaire

    åhh känner igen mig med inbjudningarna. vi har hållit oss från att berätta för någon, inklusive närmsta familjen.. och jag håller på att spricka :)
    vi har bara berättat för hon som hjälper oss med att göra inbjudningarna..

  • londonaire

    hejhej..jag vill gärna vara med oxå! gifter oss den 19 juni..inte klart om borgerligt eller kyrkligt...

  • londonaire

    blir avundsjuk på er som har bjudit in eller ska bjuda in.. våra inbjudningskort är under tillverkning..en kompis som fixar o grejar med dem. tar nog ungefär två veckor innan vi kan skicka iväg dem. jag längtar ihjöl mig eftersom vi inte berättat för någon (utom för hon som gör korten) och nu börjar jag behöva lite hjälp. håller på att försöka bestämma mig för klänning men det är ju hur svårt som helst! vill ha en relativt enkel klänning troligtvis kort men låser mig inte vid något. i vår stad är inte utbudet enormt direkt så jag vet inte vad jag ska göra.. annars tänker jag lite på matfrågan. håller på att bestämma oss för vad vi ska bjuda på. usch det känns som det mesta hänger i luften än så länge!

  • londonaire

    hörrni junibrudar... då jag inte har någon att bolla med eftersom vi är hemliga inför alla får ni väldigt gärna vara bollplank!
    jag har letat mig förtvivlad efter en kortare, enklare klänning att ha. jag är inte volangtjejen och vi ska inte ha ngn dans efter middagen så jag letar efter ngt enkelt men samtidigt brudigt.
    vad tror ni om nedanstående?? o vad ser ni för slags bukett till?
    vore kul att få lite feedback.. finns ju alldeles för mycket att välja på!

    www.dessy.com/dresses/bridesmaid/6562/

  • londonaire

    åh jag känner igen det där.. har seriös ångest nu vad gäller valet. känner mig stressad över att den inte ska bli klar... måste verkligen bestämma mig!
    om du bestämmer åt mig så kan jag bestämma åt dig! :)

  • londonaire

    nu har inbjudningarna skickats iväg.. otroligt skönt att få prata högt om det stundande. det blev den överaskning som vi hoppats på..enda tokiga var att ´min systers inbjudan inte kommit fram, så henne fick jag berätta för på riktigt. tokigt då jag inte vet om det är fler som inte fått..men men det spörs väl. vi har osa 15 maj, drygt en månad innan bröllopet men jag tror vi kommer ha koll långt innan det. blir ju ett relativt enkelt och litet bröllop.
    roligt att höra hur det går för er, jag ska ta tag i det här med klänningen under helgen!
    må gott alla brudar!

Svar på tråden JUNI 2010 nr 4